پیوندها
طبقه بندی موضوعی

۸ مطلب در اسفند ۱۳۹۰ ثبت شده است

در چهارشنبه آخر سال مثل بیشتر جاهای ایران در آذربایجان هم برای نوعروسان خنچه برده میشه، اگه نامزد باشن از طرف خانواده پسر این خنجه به خونه دختر می برند و بعد از ازدواج هم خانواده دختر هر سال شب چهارشنبه سوری واسه دخترشون خنچه می برند، که سال اولش مفصل تره. توی خنچه علاوه بر هفت سین و ماهی هدایای از جمله لباس و طلا و انواع شیرینی و میوه و آجیل برده میشه.

قدیمها اکثرا شام هم می بردند که متاسفانه کم کم این رسم رو به فراموشی میره، مخلفات این شام شامل سوپ و کوکو و دسر و غذای اصلی که چلو هست با مرغ یا کباب و یا ماهی .

به همین مناسبت من هم تصمیم گرفتم  به وعدهای که به چند تا از دوستهای نازنینم برای آموزش چلو مرغ تبریز رو داده بودم عمل کنم و این غذای خوشمزه رو به مناسبت چهارشنبه سوری آموزش بدم.

 

 

۴۷ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ اسفند ۹۰ ، ۰۰:۲۳
اسراء افسری
سوپ مینسترون یک سوپ ایتالیاییه که پایه اصلی اون انواع سبزیجات با پاستا یا برنجه، که سبزیجات اون بر حسب فصل سال متغیره یعنی فصل هر سبزی باشه از اون برای این سوپ استفاده می کنند.

 

۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ اسفند ۹۰ ، ۲۲:۰۵
اسراء افسری
این هم یه شیرینی با سفیده تخم مرغ که قولش رو داده بودم. پس دیگه  سفیده هایی که از شیرینی پیچ انگشتی می مونه رو دستتون باد نمیکنه، میتونین باهاش این شیرینی های راحت و خوشمزه رو درست کنید.  


۲۷ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ اسفند ۹۰ ، ۰۰:۴۳
اسراء افسری
این شیرینی یکی از سوغات خوشمزه شهر تبریزه، البته بعد از شیرینی قرابیه در رده دوم قرار گرفته. بخاطر وجود بادام و زعفران در کنار هم طعم بی نظیری داره، البته به همین خاطر هم قیمتش خیلی بیشتر از شیرینی های معموله. اما شما میتویند خیلی راحت اون رو توی خونه درست کنید که با صرفه تر در میاد، در ضمن برای دوستانی که فر ندارند هم گزینه مناسبیه، چون نیاز به پخت توی فر نداره.



۲۹ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ اسفند ۹۰ ، ۲۰:۴۵
اسراء افسری
شیرینی پیچ انگشتی یا همون پفک گردویی یکی از شیرنیهای رایج در شهر تبریزه و مخصوصا برای پذیرایی عید خیلی استفاده میشه، این شیرینی هم خیلی خوش خوراکه و خیلی راحت و بدون دردسر درست میشه. پس پیشنهاد میکنم برای عید حتما این شیرینی خوشمزه رو خودتون درست کنید.




۴۶ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۸ اسفند ۹۰ ، ۰۰:۰۸
اسراء افسری

 سلام عزیزان من... امروز با یک دسر ساده و خوشمزه اومدم پیشتون، نکته مهم این دسر اینه که پرکالری نیست، در عین حال خیلی هم خوشمزه است. در مواد اولیه ش کره داره که من اون رو هم حذف کردم ولی بازم خوشمزه بود.



۱۶ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۵ اسفند ۹۰ ، ۲۳:۳۸
اسراء افسری

دوستهای  عزیز سلام

بعضی از عزیزان در کامتنها سوالاتی رو مطرح میکنند ولی تیک خصوصی میزنند و به همین خاطر من نه میتونم سوالاتشون رو جواب بدم و نه میتونم تایید کنم....و متاسفانه اگر ایمیل هم بگذارند من فرصت پاسخگویی از طریق ایمیل را ندارم. پس خواهش میکنم نظر خصوصی نگذارید و اینکه سوالات هر پست رو در همون پست مطرح کنید تا اگه فرد دیگه ای هم در این مورد سوال داشته باشه جوابش رو بگیره.

تو این پست سعی میکنم به چند تا از این کامنتها جواب بدم

sepide  جان خیل وقته خواسته بودند خورشت سیب و آلو رو آموزش بدم، سعی میکنم آموزشش رو داشته باشم.

پریسای عزیز پرسیده بودند که پالدا همون مسقطی هست، باید بگم که در پست پالدا توضیح دادم که

تفاوت مسقطی با پالدا اینه که توی پالدا از روغن یا کره استفاده نمیشه و به اندازه مسقطی هم سفت نیست.

تهمینه جان چند تا کامنت گذاشته بودی در مورد پیراشکی و آدرس ایمیلت هم اشتباه بود...

در مورد خمیر پیراشکی  اگه میخوای کیفیت عالی داشته باشه باید زمان استراحتش بیشتر از دو ساعت نباشه چون اگه خمیر زیاد بمونه بوی ترشیدگی میده...ولی میتونستی فریز کنی البته کیفتیش کمی پایین میومد.

غذاهایی هم که میتونم بهت پیشنهاد کنم،به غیر از انواع پیراشکی، دلمه سیب زمینی،کوکوی ماکارونی، لازانیای گل،پیش غذا با بیسکوییت ترده، که دستور همشون در وبلاگ هست.

و ممنونم از همه شما به خاطر ابراز لطفتون

 

۶ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ اسفند ۹۰ ، ۰۰:۰۷
اسراء افسری

امروز با یک پست هنری در خدمتتون هستم و میخوام عکسهای هفت سین سال 90 مون رو براتون بگذارم،تا شاید برای اونهایی که به فکر درست کردن هفت سین امسال هستند مفید باشه.

 


 

وسایل زیادی نمیخواد، جامهای بلوری که معمولا تو هر خونه ای حداقل یک مدلش هست و چند متر روبان و منجوق و مروارید

امیدوارم عکسها گویا باشند ولی اگه باز هم سوالی داشتید من در خدمتتون هستم.

 


 

این هم عکس کار از نزدیک، روی زمینه تیره عکس گرفتم تا کاملا مشخص باشه چطور درست شده.

 


 

برای ساقه گلها از سیم استفاده کردم و سیم رو با ملیله شکسته پر کردم.

 


 

این توپکهای صورتی هم حاضری هستند که از لوازم هنری فروشی خریدم و خیلی هم ارزون بود فکر کنم ده تاش رو 500 تومان گرفتم.

 

۱۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ اسفند ۹۰ ، ۰۰:۱۳
اسراء افسری