دنیای اسراء

جمعه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۶، ۰۷:۲۶ ب.ظ

کیک آپساید داون موز

سلام دوستهای نازنینم، عیدتون مبارک، امروز براتون عیدی دستور پخت یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردم.

کیک های میوه ای از جمله کیک های خوشمزه و پرطرفدار در دنیاست، قبلا چند مدل کیک میوه ای در سایت آموزش دادم، کیک هویج و سیب، کیک هویج و گردو و کیک سیب و دارچین . از بین کیک های میوه ای کیک های کاراملی میوه ای یا کیک های آپساید داون (وارونه) جایگاه ویژه ای دارند. در آرشیو سایت میتونید دو مدل کیک وارونه رو پیدا کنید. کیک آپساید داون هلو و کیک آپساید داون آناناس. امروز با دستور پخت کیک آپساید داون موز اومدم که بسی خوشمزه و مطبوع هست.



مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

آرد دو لیوان

شکر یک لیوان

شیر یک لیوان

روغن مایع نصف لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک پنسه (مقداری که بین دو انکشت برداشته میشه)

شکر برای کارامل 2/3 لیوان

موز کاملا رسیده 3 عدد

اختیاری: از میزان آرد سه قاشق کم کنید و سه قاشق نشاسته ذرت رو جایگزین کنید تا کیک ترد تر و پوک تری داشته باشید.



طرز تهیه:

اول به نکاتی که میگم قبل از پخت کیک دقت کنید، بعد شروع به پخت کنید.
همه مواد رو یکی دو ساعت قبل در خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
مواد رو به دقت اندازه گیری کنید.
آرد و نشاسته و رو با هم سه بار الک کنید. بکینگ پودر و نمک رو هم اضافه کنید.
 فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

شکر رو داخل قالب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
موقع درست کردن کارامل نباید شکر رو هم بزنیم، شکر کم کم شروع به ذوب شدن میکنه.
دقت کنید که شکر سریع میسوزه و تلخ میشه، شعله باید خیلی کم باشه.

دقت کنید که کارامل خیلی داغ هست مراقب باشید نسوزید.



وقتی شکر ذوب شد موز ها رو از طول برش بزنید و از قسمتی که برش خورده روی کارامل بچینید

تخم مرغ و شکر و وانیل رو انقدر بزنید تا کشدار و کرمی بشه.

شیر رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

روغن مایع رو اضافه کنید و باز یک دقیقه هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله داخل مایع کیک الک کنید و فقط در حدی که مخلوط بشه با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. یا اینکه با همزن برقی چند دور هم بزنید تا یکدست بشه.



مواد رو داخل قالب بریزید. برای اینکه وسط کیک گنبدی نشه، مواد رو از کناره داخل قالب میریزیم نه از وسط

باید یک سوم قالب خالی باشه تا جا برای پف کردن داشته باشه.
به مدت 45 تا 50 دقیقه تا وقتی که خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم تمیز خارج بشه.
 بعد از خارج کردن از فر به مدت یک ربع صبر میکنیم تا کمی خنک بشه، بعد برمیگردونیم.







نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

کیک آپساید داون موز

جمعه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۶، ۰۷:۲۶ ب.ظ

سلام دوستهای نازنینم، عیدتون مبارک، امروز براتون عیدی دستور پخت یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردم.

کیک های میوه ای از جمله کیک های خوشمزه و پرطرفدار در دنیاست، قبلا چند مدل کیک میوه ای در سایت آموزش دادم، کیک هویج و سیب، کیک هویج و گردو و کیک سیب و دارچین . از بین کیک های میوه ای کیک های کاراملی میوه ای یا کیک های آپساید داون (وارونه) جایگاه ویژه ای دارند. در آرشیو سایت میتونید دو مدل کیک وارونه رو پیدا کنید. کیک آپساید داون هلو و کیک آپساید داون آناناس. امروز با دستور پخت کیک آپساید داون موز اومدم که بسی خوشمزه و مطبوع هست.



مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

آرد دو لیوان

شکر یک لیوان

شیر یک لیوان

روغن مایع نصف لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک پنسه (مقداری که بین دو انکشت برداشته میشه)

شکر برای کارامل 2/3 لیوان

موز کاملا رسیده 3 عدد

اختیاری: از میزان آرد سه قاشق کم کنید و سه قاشق نشاسته ذرت رو جایگزین کنید تا کیک ترد تر و پوک تری داشته باشید.



طرز تهیه:

اول به نکاتی که میگم قبل از پخت کیک دقت کنید، بعد شروع به پخت کنید.
همه مواد رو یکی دو ساعت قبل در خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
مواد رو به دقت اندازه گیری کنید.
آرد و نشاسته و رو با هم سه بار الک کنید. بکینگ پودر و نمک رو هم اضافه کنید.
 فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

شکر رو داخل قالب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
موقع درست کردن کارامل نباید شکر رو هم بزنیم، شکر کم کم شروع به ذوب شدن میکنه.
دقت کنید که شکر سریع میسوزه و تلخ میشه، شعله باید خیلی کم باشه.

دقت کنید که کارامل خیلی داغ هست مراقب باشید نسوزید.



وقتی شکر ذوب شد موز ها رو از طول برش بزنید و از قسمتی که برش خورده روی کارامل بچینید

تخم مرغ و شکر و وانیل رو انقدر بزنید تا کشدار و کرمی بشه.

شیر رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

روغن مایع رو اضافه کنید و باز یک دقیقه هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله داخل مایع کیک الک کنید و فقط در حدی که مخلوط بشه با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. یا اینکه با همزن برقی چند دور هم بزنید تا یکدست بشه.



مواد رو داخل قالب بریزید. برای اینکه وسط کیک گنبدی نشه، مواد رو از کناره داخل قالب میریزیم نه از وسط

باید یک سوم قالب خالی باشه تا جا برای پف کردن داشته باشه.
به مدت 45 تا 50 دقیقه تا وقتی که خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم تمیز خارج بشه.
 بعد از خارج کردن از فر به مدت یک ربع صبر میکنیم تا کمی خنک بشه، بعد برمیگردونیم.





موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۶/۱۰
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی