دنیای اسراء

شنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳ ب.ظ

کیک آپساید داون آناناس

کیک های میوه ای جزو کیک های مورد علاقه من هستند، و وقتی این کیکها کاراملی هستند طعم بهشت میدن، هر چقدر از خوشمزگی این کیک ها بگم بازم کمه، کیک آناناس هم که معرکه است. تو سایت چندین مدل کیک میوه ای آموزش دادم، کیک هایی که لایه ای زیرین اونها با میوه و کارامل هست به کیک های upside down  یا همون کیک های وارونه معروف هستند، از کیک های پایه با لایه زیرین انواع میوه مثل موز، سیب، هلو، آناناس، گلابی و خیلی از میوه های دیگه میتونید این کیک های خوشمزه رو درست کنید. من از پایه کیک کره ای استفاده کردم.



حالا بریم سراغ رسپی

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 2 لیوان
آرد 2/5 لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
کره 65 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس
آلبالو یا گیلاس
برای کارامل:
شکر 2/3 لیوان
کره یک قاشق غذاخوری



طرز تهیه:
اول به نکاتی که میگم قبل از پخت کیک دقت کنید، بعد شروع به پخت کنید.
همه مواد رو یکی دو ساعت قبل در خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
مواد رو به دقت اندازه گیری کنید.
آرد و نشاسته و رو با هم سه بار الک کنید. بکینگ پودر رو هم اضافه کنید.
 فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

شکر رو داخل قالب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
موقع درست کردن کارامل نباید شکر رو هم بزنیم، شکر کم کم شروع به ذوب شدن میکنه.
دقت کنید که شکر سریع میسوزه و تلخ میشه، شعله باید خیلی کم باشه.
وقتی شکر کامل ذوب شد یک قاشق کره داخل کارامل بریزید. و با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط بشه، دقت کنید که کارامل خیلی داغ هست مراقب باشید نسوزید.
 


حلقه های آناناس رو روی کارامل می چینیم، داخل هر حلقه یک عدد آلبالو یا گیلاس میگذاریم، البته میتونید بدون آلبالو یا گیلاس هم بپزید.



زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید، سفیده تخم مرغ رو با هم زن بزنید تا سفید و ابری شود. بعد از اینکه سفیده رو هم زدیم داخل یخچال میگذاریم تا آب نندازه.




زرده تخم مرغ، وانیل، شکر، کره نرم رو با هم مخلوط می کنیم و با هم زن 5 دقیقه میزنیم تا کرمی شود.

آرد و نشاسته و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم.
مقداری از شیر رو میریزیم و هم میزنیم.
بعد مقداری از مخلوط آرد رو میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه.
در سه مرحله شیر و آرد رو اضافه میکنیم.
زیاد هم نمی زنیم در حدی که مواد مخلوط بشه.





سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آهسته و به صورت دورانی فولد میکنیم، یعنی به آرامی از پایین به بالا میاریم و هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه.





مواد رو داخل قالب بریزید. برای اینکه وسط کیک گنبدی نشه، مواد رو از کناره داخل قالب میریزیم نه از وسط

باید یک سوم قالب خالی باشه تا جا برای پف کردن داشته باشه.
به مدت 45 تا 50 دقیقه تا وقتی که خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم تمیز خارج بشه.
 بعد از خارج کردن از فر به مدت یک ربع صبر میکنیم تا کمی خنک بشه، بعد برمیگردونیم.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کیک آپساید داون آناناس

شنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳ ب.ظ

کیک های میوه ای جزو کیک های مورد علاقه من هستند، و وقتی این کیکها کاراملی هستند طعم بهشت میدن، هر چقدر از خوشمزگی این کیک ها بگم بازم کمه، کیک آناناس هم که معرکه است. تو سایت چندین مدل کیک میوه ای آموزش دادم، کیک هایی که لایه ای زیرین اونها با میوه و کارامل هست به کیک های upside down  یا همون کیک های وارونه معروف هستند، از کیک های پایه با لایه زیرین انواع میوه مثل موز، سیب، هلو، آناناس، گلابی و خیلی از میوه های دیگه میتونید این کیک های خوشمزه رو درست کنید. من از پایه کیک کره ای استفاده کردم.



حالا بریم سراغ رسپی

مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان
شکر 2 لیوان
آرد 2/5 لیوان
نشاسته ذرت نصف لیوان
کره 65 گرم
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس
آلبالو یا گیلاس
برای کارامل:
شکر 2/3 لیوان
کره یک قاشق غذاخوری



طرز تهیه:
اول به نکاتی که میگم قبل از پخت کیک دقت کنید، بعد شروع به پخت کنید.
همه مواد رو یکی دو ساعت قبل در خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
مواد رو به دقت اندازه گیری کنید.
آرد و نشاسته و رو با هم سه بار الک کنید. بکینگ پودر رو هم اضافه کنید.
 فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

شکر رو داخل قالب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
موقع درست کردن کارامل نباید شکر رو هم بزنیم، شکر کم کم شروع به ذوب شدن میکنه.
دقت کنید که شکر سریع میسوزه و تلخ میشه، شعله باید خیلی کم باشه.
وقتی شکر کامل ذوب شد یک قاشق کره داخل کارامل بریزید. و با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط بشه، دقت کنید که کارامل خیلی داغ هست مراقب باشید نسوزید.
 


حلقه های آناناس رو روی کارامل می چینیم، داخل هر حلقه یک عدد آلبالو یا گیلاس میگذاریم، البته میتونید بدون آلبالو یا گیلاس هم بپزید.



زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید، سفیده تخم مرغ رو با هم زن بزنید تا سفید و ابری شود. بعد از اینکه سفیده رو هم زدیم داخل یخچال میگذاریم تا آب نندازه.




زرده تخم مرغ، وانیل، شکر، کره نرم رو با هم مخلوط می کنیم و با هم زن 5 دقیقه میزنیم تا کرمی شود.

آرد و نشاسته و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم.
مقداری از شیر رو میریزیم و هم میزنیم.
بعد مقداری از مخلوط آرد رو میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه.
در سه مرحله شیر و آرد رو اضافه میکنیم.
زیاد هم نمی زنیم در حدی که مواد مخلوط بشه.





سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آهسته و به صورت دورانی فولد میکنیم، یعنی به آرامی از پایین به بالا میاریم و هم میزنیم تا پف سفیده نخوابه.





مواد رو داخل قالب بریزید. برای اینکه وسط کیک گنبدی نشه، مواد رو از کناره داخل قالب میریزیم نه از وسط

باید یک سوم قالب خالی باشه تا جا برای پف کردن داشته باشه.
به مدت 45 تا 50 دقیقه تا وقتی که خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم تمیز خارج بشه.
 بعد از خارج کردن از فر به مدت یک ربع صبر میکنیم تا کمی خنک بشه، بعد برمیگردونیم.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۱۴
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی