دنیای اسراء

جمعه, ۱۴ مهر ۱۳۹۶، ۰۹:۲۹ ب.ظ

چای ماسالا


جمعه عصر که خونه هستم مامان چای دم نمی کنه، وظیفه منه که نوشیدنی درست کنم، از اونجایی که تبریز چند روزه زمستان شروع شده یه نوشیدنی با طبع گرم بدن رو گرم میکنه، چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود.
چای ماسالا با وجود ادویه های طبع گرم برای فصل سرما نوشیدنی مناسبی هست. چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصا آمریکایی طرفداران بسیار ریادی پیدا کرده است.


مواد لازم:

 (برای دو نفر):
• میخک 6 عدد
• هل سبز 4 عدد
• چوب دارچین 1 عدد
• زنجبیل 2 حلقه یا یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
• پودر رازیانه 1 قاشق مرباخوری
• آب 2 پیمانه
• شیر2 پیمانه
• چای سیاه 1 قاشق مرباخوری
• عسل به مقداری که چای شیرین بشه

طرز تهیه:
میخک، هل سبز، زنجبیل یا پودر زنجبیل، رازیانه رو داخل شیر جوش یا قوری استیل بریزید و دو پیمانه آب روش بریزید بگذارید به جوش بیاد و یک ساعت بگذارید دم بکشه.

بعد چای رو بریزید و پنج دقیقه دگ هم دم کنید.  چایرو از صافی رد کنید.

نصف فنجان رو با چای و باقی فنجان رو با شیر داغ پر کنید و با عسل شیرین کنید.
می تونید ادویه ها رو پودر کنید، در اینصورت در عرض ده دقیقه چای دم می کشه.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

چای ماسالا

جمعه, ۱۴ مهر ۱۳۹۶، ۰۹:۲۹ ب.ظ


جمعه عصر که خونه هستم مامان چای دم نمی کنه، وظیفه منه که نوشیدنی درست کنم، از اونجایی که تبریز چند روزه زمستان شروع شده یه نوشیدنی با طبع گرم بدن رو گرم میکنه، چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود.
چای ماسالا با وجود ادویه های طبع گرم برای فصل سرما نوشیدنی مناسبی هست. چای ماسالا در کشورهای اروپایی و خصوصا آمریکایی طرفداران بسیار ریادی پیدا کرده است.


مواد لازم:

 (برای دو نفر):
• میخک 6 عدد
• هل سبز 4 عدد
• چوب دارچین 1 عدد
• زنجبیل 2 حلقه یا یک قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
• پودر رازیانه 1 قاشق مرباخوری
• آب 2 پیمانه
• شیر2 پیمانه
• چای سیاه 1 قاشق مرباخوری
• عسل به مقداری که چای شیرین بشه

طرز تهیه:
میخک، هل سبز، زنجبیل یا پودر زنجبیل، رازیانه رو داخل شیر جوش یا قوری استیل بریزید و دو پیمانه آب روش بریزید بگذارید به جوش بیاد و یک ساعت بگذارید دم بکشه.

بعد چای رو بریزید و پنج دقیقه دگ هم دم کنید.  چایرو از صافی رد کنید.

نصف فنجان رو با چای و باقی فنجان رو با شیر داغ پر کنید و با عسل شیرین کنید.
می تونید ادویه ها رو پودر کنید، در اینصورت در عرض ده دقیقه چای دم می کشه.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۷/۱۴
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی