دنیای اسراء

شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹ ب.ظ

ملکه بادام

سلام دوستهای نازنینم. سال نو رو خدمتتون تبریک میگم، اولین پست امسال اختصاص میدم به یک شیرینی خوشمزه، ملکه بادام واقعا ملکه هست چون بسیار خوشمزه است.



مواد لازم:

آرد 375 گرم معادل دو و یک دوم پیمانه

پودر قند 125 گرم معادل سه چهارم لیوان

روغن جامد 170 گرم معادل 3/4 لیوان یا جایگزین روغن 200 گرم کره

تخم مرع دو عدد

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

خامه پنجاه گرم

مواد رویه:

عسل 200 گرم

خلال بادام 200 گرم

کره 75 گرم

خامه 50 گرم

شکر 100 گرم

زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزیین


طرز تهیه:

کره رو بیرون بگذارید تا نرم بشه.

بکینگ پودر رو داخل آرد بریزید.

پودر هل رو هم بریزید داخل آرد و آرد رو الک کنید.

کره و پودر قند هل رو مخلوط کنید.



هم بزنید تا یکدست بشه.



تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام رو یک دقیقه بزنید.



بعد خامه رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.



آرد و بکینگ پودر



و پودر هل رو مخلوط کنید و الک کنید.



آرد رو روی مواد بریزید، اول کمی با قاشق هم بزنید تا موقع هم زدن آرد به اطراف نپاشد، بعد با همزن تا جائیکه خمیر یکنواختی بدست آید مخلوط کنید.



سینی سی در چهل سانت رو کاغذ روغنی بندازید.



مواد رو روی سینی بگذارید و با قاشق پهن کنید.

اگه با قاشق براتون مشکل بود با دست یکدست خمیر رو پهن کنید.




فر رو از بیست دقیقه قبل با درجه 170 گرم کنید.

خمیر رو به مدت ده دقیقه در طبقه وسط، فقط کافی هست روی خمیر به دست بچسبد.

در حین پخت خمیر مواد رویی رو تهیه می کنیم.

همه مواد رویه رو بجز زعفران و خلال بادام مخلوط کنید.



و پنج دقیقه بجوشونید.



خلال بادام و



و زعفران رو هم بریزید.



مواد رویه رو روی خمیر پخته شده بریزید



و پخش کنید.



سینی را در طبقه بالای وسط با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.تا روی شیرینی طلایی شود.
میتوانید 2تا3 دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.

وقتی روی شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید، بگذارید خنک بشه.




بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

و با پودر پسته تزیین کنید.



نکته:

جایگزین کردن روغن جامد به جای کره باعث ماندگاری بیشتر شیرینی میشود.

میتوانید از پرک بادام به جای خلال بادام استفاده کنید.

با این مقدار مواد حدود 50 عدد شیرینی بدست میاد.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

ملکه بادام

شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹ ب.ظ

سلام دوستهای نازنینم. سال نو رو خدمتتون تبریک میگم، اولین پست امسال اختصاص میدم به یک شیرینی خوشمزه، ملکه بادام واقعا ملکه هست چون بسیار خوشمزه است.



مواد لازم:

آرد 375 گرم معادل دو و یک دوم پیمانه

پودر قند 125 گرم معادل سه چهارم لیوان

روغن جامد 170 گرم معادل 3/4 لیوان یا جایگزین روغن 200 گرم کره

تخم مرع دو عدد

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

خامه پنجاه گرم

مواد رویه:

عسل 200 گرم

خلال بادام 200 گرم

کره 75 گرم

خامه 50 گرم

شکر 100 گرم

زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری

پودر پسته برای تزیین


طرز تهیه:

کره رو بیرون بگذارید تا نرم بشه.

بکینگ پودر رو داخل آرد بریزید.

پودر هل رو هم بریزید داخل آرد و آرد رو الک کنید.

کره و پودر قند هل رو مخلوط کنید.



هم بزنید تا یکدست بشه.



تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام رو یک دقیقه بزنید.



بعد خامه رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.



آرد و بکینگ پودر



و پودر هل رو مخلوط کنید و الک کنید.



آرد رو روی مواد بریزید، اول کمی با قاشق هم بزنید تا موقع هم زدن آرد به اطراف نپاشد، بعد با همزن تا جائیکه خمیر یکنواختی بدست آید مخلوط کنید.



سینی سی در چهل سانت رو کاغذ روغنی بندازید.



مواد رو روی سینی بگذارید و با قاشق پهن کنید.

اگه با قاشق براتون مشکل بود با دست یکدست خمیر رو پهن کنید.




فر رو از بیست دقیقه قبل با درجه 170 گرم کنید.

خمیر رو به مدت ده دقیقه در طبقه وسط، فقط کافی هست روی خمیر به دست بچسبد.

در حین پخت خمیر مواد رویی رو تهیه می کنیم.

همه مواد رویه رو بجز زعفران و خلال بادام مخلوط کنید.



و پنج دقیقه بجوشونید.



خلال بادام و



و زعفران رو هم بریزید.



مواد رویه رو روی خمیر پخته شده بریزید



و پخش کنید.



سینی را در طبقه بالای وسط با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.تا روی شیرینی طلایی شود.
میتوانید 2تا3 دقیقه آخر پخت گریل را روشن کنید.

وقتی روی شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید، بگذارید خنک بشه.




بعد به اندازه دلخواه برش بزنید.

و با پودر پسته تزیین کنید.



نکته:

جایگزین کردن روغن جامد به جای کره باعث ماندگاری بیشتر شیرینی میشود.

میتوانید از پرک بادام به جای خلال بادام استفاده کنید.

با این مقدار مواد حدود 50 عدد شیرینی بدست میاد.


موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۶/۰۱/۱۹
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی