پیوندها
طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۶ ثبت شده است

سلام دوستهای نازنینم، عیدتون مبارک، امروز براتون عیدی دستور پخت یک کیک خیلی خوشمزه رو آوردم.

کیک های میوه ای از جمله کیک های خوشمزه و پرطرفدار در دنیاست، قبلا چند مدل کیک میوه ای در سایت آموزش دادم، کیک هویج و سیب، کیک هویج و گردو و کیک سیب و دارچین . از بین کیک های میوه ای کیک های کاراملی میوه ای یا کیک های آپساید داون (وارونه) جایگاه ویژه ای دارند. در آرشیو سایت میتونید دو مدل کیک وارونه رو پیدا کنید. کیک آپساید داون هلو و کیک آپساید داون آناناس. امروز با دستور پخت کیک آپساید داون موز اومدم که بسی خوشمزه و مطبوع هست.



مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

آرد دو لیوان

شکر یک لیوان

شیر یک لیوان

روغن مایع نصف لیوان

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

نمک یک پنسه (مقداری که بین دو انکشت برداشته میشه)

شکر برای کارامل 2/3 لیوان

موز کاملا رسیده 3 عدد

اختیاری: از میزان آرد سه قاشق کم کنید و سه قاشق نشاسته ذرت رو جایگزین کنید تا کیک ترد تر و پوک تری داشته باشید.



طرز تهیه:

اول به نکاتی که میگم قبل از پخت کیک دقت کنید، بعد شروع به پخت کنید.
همه مواد رو یکی دو ساعت قبل در خارج از یخچال بگذارید تا به دمای محیط برسند.
مواد رو به دقت اندازه گیری کنید.
آرد و نشاسته و رو با هم سه بار الک کنید. بکینگ پودر و نمک رو هم اضافه کنید.
 فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم.

شکر رو داخل قالب بریزید و روی شعله ملایم بگذارید.
موقع درست کردن کارامل نباید شکر رو هم بزنیم، شکر کم کم شروع به ذوب شدن میکنه.
دقت کنید که شکر سریع میسوزه و تلخ میشه، شعله باید خیلی کم باشه.

دقت کنید که کارامل خیلی داغ هست مراقب باشید نسوزید.



وقتی شکر ذوب شد موز ها رو از طول برش بزنید و از قسمتی که برش خورده روی کارامل بچینید

تخم مرغ و شکر و وانیل رو انقدر بزنید تا کشدار و کرمی بشه.

شیر رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید.

روغن مایع رو اضافه کنید و باز یک دقیقه هم بزنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر رو در سه مرحله داخل مایع کیک الک کنید و فقط در حدی که مخلوط بشه با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. یا اینکه با همزن برقی چند دور هم بزنید تا یکدست بشه.



مواد رو داخل قالب بریزید. برای اینکه وسط کیک گنبدی نشه، مواد رو از کناره داخل قالب میریزیم نه از وسط

باید یک سوم قالب خالی باشه تا جا برای پف کردن داشته باشه.
به مدت 45 تا 50 دقیقه تا وقتی که خلال دندان را داخل کیک فرو می کنیم تمیز خارج بشه.
 بعد از خارج کردن از فر به مدت یک ربع صبر میکنیم تا کمی خنک بشه، بعد برمیگردونیم.





۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ شهریور ۹۶ ، ۱۹:۲۶
اسراء افسری

باید اعتراف کنم اولین باری که رسپی این خورشت رو خوندم بنظرم مزخرف اومد.😁 ولی خب باید امتحانش میکردم😉 آخه وقتی یه چیزی وارد این کله میشه تا عملی نکنم اصولا راحت نمیشم و اینگونه بود که دست بکار شدم و خورشت رو آماده کردم، بازم اعتراف کنم که از خوردنش با برنج ایرانی و تهدیگ واقعا لذت بردم😋

این خورشت متعلق به کشور ترکیه است و به فسنجان ترکیه ای هم شهرت داره بسیار ساده درست میشه و علاوه بر اون میتونه برای تغییر ذائقه و تنوع دادن به سفرمون گزینه خوبی باشه. اگه طعم فسنجان رو دوست دارید از این خورشت هم خوشتون خواهد اومد.


۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۰۲ شهریور ۹۶ ، ۲۳:۵۸
اسراء افسری