پیوندها
طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در بهمن ۱۳۹۲ ثبت شده است

در پست کیک آجیلی قول دادم گل رزی رو که برای تزیین کیک درست کرده بودم آموزش بدم،  ولی کلا یادم رفته بود که دیروز سرگل جان یادآوری کرد.(کی میگه من آلزایمر گرفتم). این گل کاربردای زیادی در آشپزی داره، با ورقه های سیب یا شلیل گل رز درست کنید و در تهیه تارت استفاده کنید یا در تزیین دسرها و کیک ها استفاده کنید. با قیسی این مدل گل درست کنید و با اون مربا درست کنید ، خیلی خوشگل میشه، حتما میدونید که من عاشق مربام، البته درست کردنش نه خوردنش.

همین گل رو قبلا با گوجه فرنگی آموزش داده بودم که میتونید اینجا ببینید، شیوه درست کردنش همونه فقط آماده سازی قیسی فرق داره که تو این پست توضیح میدم.


گل رز با سیب رو قول میدم یاد بدم خیلی خوشگل میشه برای ژله یا تارت میوه (من آلزایمر ندارما ولی شما یادآوری کنید.)



۲۵ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۸ بهمن ۹۲ ، ۲۲:۲۵
اسراء افسری

یک سلام ویژه بعد از یک غیبت طولانی، میدونم دوستهایی که دستورات سایت رو دنبال میکنن خیلی از دستم ناراحتند ولی مطمئن باشید که خود من هم خیلی مشتاق هستم که زود به زود مطالب سایت رو بروز کنم و نظرات رو سریعا جواب بدم ولی من هم مشغله و مشکلات خودم رو دارم و بعضی وقتها هم که دیگه به اوج خودش میرسه، این چند مدت هم سرم واقعا شلوغ بود، یکمی هم کسالت داشتم که دیگه اصلا فرصت سرخاروندن هم نداشتم، خدا رو شکر الان خوبم و همه چی آرومه. در نتیجه در خدمت شما هستم با دستور یک کیک خوشمزه.

مشابه این کیک رو من چند روز پیش از قنادی خریده بودم البته اون به شکل کاپ کیک بود که روش یه نصفه کمپوت آناناس گذاشته بودند، از طعمش خیلی خوشم اومد، کیک تقریبا خیس بود و طعم نارگیل خیلی خوشمزش کرده بود و من بعد از نوش جان کردنش تصمیم گرفتم خودم تو خونه بپزمش. دستور چند تا کیک رو ترکیب کردم، البته مطمئن نبودم که اونی که میخوام از آب در بیاد ولی اتفاقا خیلی عالی و خوشمزه شد. خوشمزه تر از کیک قنادی (خود شیفتگی مزمن دارما).

به شما هم توصیه میکنم اگه طعم نارگیل رو دوست دارید حتما این کیک رو امتحان کنید.

 

 

۴۶ نظر موافقین ۳ مخالفین ۰ ۰۶ بهمن ۹۲ ، ۲۱:۵۱
اسراء افسری