دنیای اسراء

دوشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۲۵ ب.ظ

گل رز با قیسی

در پست کیک آجیلی قول دادم گل رزی رو که برای تزیین کیک درست کرده بودم آموزش بدم،  ولی کلا یادم رفته بود که دیروز سرگل جان یادآوری کرد.(کی میگه من آلزایمر گرفتم). این گل کاربردای زیادی در آشپزی داره، با ورقه های سیب یا شلیل گل رز درست کنید و در تهیه تارت استفاده کنید یا در تزیین دسرها و کیک ها استفاده کنید. با قیسی این مدل گل درست کنید و با اون مربا درست کنید ، خیلی خوشگل میشه، حتما میدونید که من عاشق مربام، البته درست کردنش نه خوردنش.

همین گل رو قبلا با گوجه فرنگی آموزش داده بودم که میتونید اینجا ببینید، شیوه درست کردنش همونه فقط آماده سازی قیسی فرق داره که تو این پست توضیح میدم.


گل رز با سیب رو قول میدم یاد بدم خیلی خوشگل میشه برای ژله یا تارت میوه (من آلزایمر ندارما ولی شما یادآوری کنید.)



مواد لازم:

چیزی نمیخواد بجز قیسی نارنجی رنگ برای هر گل 5 یا 7 تا دونه قیسی (بسته به بزرگی یا کوچیکی گل)

قیسی دو نوع هست یکی سیاه و یکی برنگ نارنجی ما از نارنجی رنگش استفاده میکنیم، از همون قیسی هایی که باهاش مربای قیسی درست کردیم.

اگ قیسی هسته داره هستش رو در بیارید، دو پره قیسی رو از هم جدا کنید. (هفت تا قیسی با این کار میشه 14 دونه)

با وردنه پهنش کنید همه قیسی ها رو



یکی رو بردارید و از یک طرف بپیچید تا به شکل یک استوانه در باید.



قیسی دومی رو دور قیسی اول بپیچید.این میشه شکوفه گل



سه تا قیسی رو به این شکل روی هم بگذارید.



اون رو بپیچید دور غنچه گل.

بعد چهار قیسی رو به اون شکل روی هم بگذارید و دور گل بپیچید.



قسمت پایینی رو با چاقو ببرید تا گل تکیه گاه داشته باشه و وقتی روی کیک یا دسر میگذاریم صاف بایسته.



اگه گل کوچیک میخواید هم مقدار کافیه، برای مربا همین اندازه گل مناسبه بزرگتر از این از هم وا میره



ولی برای دسر یا تزیین، گل بزرگتر هم میتونید درست کنید، با پنچ تا گلبرگ لایه بعدی رو به همون روشی که توضیح دادم درست کنید.

در پست گل رز با گوجه فرنگی عکسای بیشتری گرفتم که میتونه کمکتون کنه.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

گل رز با قیسی

دوشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۲۵ ب.ظ

در پست کیک آجیلی قول دادم گل رزی رو که برای تزیین کیک درست کرده بودم آموزش بدم،  ولی کلا یادم رفته بود که دیروز سرگل جان یادآوری کرد.(کی میگه من آلزایمر گرفتم). این گل کاربردای زیادی در آشپزی داره، با ورقه های سیب یا شلیل گل رز درست کنید و در تهیه تارت استفاده کنید یا در تزیین دسرها و کیک ها استفاده کنید. با قیسی این مدل گل درست کنید و با اون مربا درست کنید ، خیلی خوشگل میشه، حتما میدونید که من عاشق مربام، البته درست کردنش نه خوردنش.

همین گل رو قبلا با گوجه فرنگی آموزش داده بودم که میتونید اینجا ببینید، شیوه درست کردنش همونه فقط آماده سازی قیسی فرق داره که تو این پست توضیح میدم.


گل رز با سیب رو قول میدم یاد بدم خیلی خوشگل میشه برای ژله یا تارت میوه (من آلزایمر ندارما ولی شما یادآوری کنید.)



مواد لازم:

چیزی نمیخواد بجز قیسی نارنجی رنگ برای هر گل 5 یا 7 تا دونه قیسی (بسته به بزرگی یا کوچیکی گل)

قیسی دو نوع هست یکی سیاه و یکی برنگ نارنجی ما از نارنجی رنگش استفاده میکنیم، از همون قیسی هایی که باهاش مربای قیسی درست کردیم.

اگ قیسی هسته داره هستش رو در بیارید، دو پره قیسی رو از هم جدا کنید. (هفت تا قیسی با این کار میشه 14 دونه)

با وردنه پهنش کنید همه قیسی ها رو



یکی رو بردارید و از یک طرف بپیچید تا به شکل یک استوانه در باید.



قیسی دومی رو دور قیسی اول بپیچید.این میشه شکوفه گل



سه تا قیسی رو به این شکل روی هم بگذارید.



اون رو بپیچید دور غنچه گل.

بعد چهار قیسی رو به اون شکل روی هم بگذارید و دور گل بپیچید.



قسمت پایینی رو با چاقو ببرید تا گل تکیه گاه داشته باشه و وقتی روی کیک یا دسر میگذاریم صاف بایسته.



اگه گل کوچیک میخواید هم مقدار کافیه، برای مربا همین اندازه گل مناسبه بزرگتر از این از هم وا میره



ولی برای دسر یا تزیین، گل بزرگتر هم میتونید درست کنید، با پنچ تا گلبرگ لایه بعدی رو به همون روشی که توضیح دادم درست کنید.

در پست گل رز با گوجه فرنگی عکسای بیشتری گرفتم که میتونه کمکتون کنه.


نظرات  (۲۴)

۲۹ بهمن ۹۲ ، ۱۱:۰۸ سولماز تبریزلی
سلام اسرا  جان نمیدونم چرا نظرهای من دیده نمیشه
دست گلت درد نکنه 
میشه طرز درست کردن قرابیه تبریز رو بهمون یاد بدی 
قرابیه بادام یا گردویی 
ممنون
پاسخ:
سلام عزیزم، چون تایید نشده بودند نشون داده نمیشد
به امید خدا آموزش خواهم داد
سلام اسرا
ممنون از همه چی
میشه سبزه عید هم یادمون بدی ؟
ببخشیدا آخه چون شما هنرمندین گفتم ،سبزه روی کلاه درست کردی تاحالا؟
مرررررررررسی
پاسخ:
سلام فرزانه
انشاالله برای عید سال دیگه آموزش سبزه میگذارم
وای دهنم آب افتاد
پاسخ:
دهن منم
سلام عزیزم . مرسی گلم دستت درد نکنه  قربونت برم زحمت افتادی.میبوسمت  
پاسخ:
سلام جونم، زحمتی نبود خانومی.بوووووووووووووس

سلام

اسرا خانومه هنرمند خوبین؟ براتون یه زحمتی داشتم میشه بی زحمت طرز تهیه ی کوکوی مرغ رو اموزش بدین.

مرررررررررررررررررررررررررررسی

پاسخ:
سلام عزیزم
به امید خدا
سلام دوست عزیز..افتخار تبادل لینک رو میدید؟منو با اسم اشپزی و سرگرمی لینک کنید..مرسی.
پاسخ:
سلام عزیزم. با کمال میل شما لینک شدید.
سلام، روز شما بخیر
من یکی از خواننده های وبلاگ شما هستم، هرچند خاموش بودم، ولی چندبار از دستورهای خوبتون مثل ژلۀ خرده شیشه و چند غذا استفاده کردم و دوبار هم کیک اسفنجی با دستور شما درست کردم، یه سؤال ازتون دارم، چرا کیک من به کف قالب می چسبه و به راحتی درنمیاد؟ و اینکه کیکش نازکه و کمی به سختی بریده می شه
ممنون میشم اگه فرصت کردید، من را راهنمایی کنید
سپاس از لطف و محبتتون
پاسخ:
سلام وقت بخیر
برای اینکه کف قالب نچبسه حتما باید چرب کنید و آرد پاشی کنید، و اینکه نازک میشه اندازه قالبتون برای مواد بزرگه، برای همین هم هست که خشک میشه کیکتون
سلام من امروز با سایتتون اشنا شدم.خیلی خوشم اومد..در ضمن اهل تبریزم وخیلی خلاق در تزیین اشپزی مدرن هستم
پاسخ:
سلام، خوش آمدید همشهری عزیز. خوشحال میشم از نظرات و ایده هاتون استفاده کنم
سلام عزیزم 
خیلی زیبا وخلاقانه است 
چه ابتکار قشنگی
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون از لطفت
سلام‌ممنون‌بخاطر‌آموزشهای‌خوبتون‌من‌از‌دستور‌خمیرپیتزا‌یی‌که‌شما‌نوشته‌بودید‌استفاده‌کردم‌ونتیجه‌خیلی‌خوب‌بودآخه‌یبار‌به‌شما‌گفتم‌خمیرم‌‌بخوبی‌مال‌شما‌در‌نمیآدولی‌اینبار‌راضی‌بودم‌واقعا‌ممنون‌وببخشید‌که‌اینجا‌نوشتم‌
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم. بله در تهیه خمیر تجربه و تکرار مهمه
اینو‌یادم‌رفت‌شما‌خیلی‌کدبانویید
پاسخ:
مرسی گلم
آشپزیت خیلی دره پیتی و پیش پا افتاده و تزیناتت هم افتضاحه هر چی تو خونه داری که میریزی رو غذاهات
پاسخ:
اینم نظریه واسه خودش،خب سلیقه ها مختلفه دیگه

سلام اسرا جون کجایی چرا نیستی؟؟؟؟

پاسخ:
سلام، کمبود وقت عزیزم ):
سلام اسرا جان. دست گلت درد نکنه . سایتت واقعا عالیه. من میخواستم برا جهیزیم فر رومیزی بخرم. امکانش هست بگین نوع و مارک فرتون چیه؟ گازیه یا برقی عزیزم؟
پاسخ:
سلام عزیزم، من از فر رو میزی marsel استفاده میکنم و ازش تقریبا راضی هستم، چون فرهای رومیزی مارکهای معتبر ندارند، از بین فرهای موجود در بازار این فر بنظرم امکاناتی که باید یک فر داشته باشه داره، فقط موردی که داره ظاهرش زیاد مدرن نیست، البته فر تولیپس رو هم من دیدم و بظاهر شکیل تر بود ولی فروشنده این مارک رو پیشنهاد داد. برای فرگازی فرهای ایرانی عایق بندی خوبی ندارند،اگه هزینه براتون مهم نیست حتما از فرهای ایتالیایی تهیه کنید، مارکهای لاجرمنیا، بوش، تکنو خوب هستند
سلام اسرا جون خوبی خسته نباشی ندونستم کجا باید برات پیام بزارم واسه همین  اینجا نوشتم می خواستم ازت خواهش کنم اگه میشه ژله گل تزریقی رو یادم بدی اخه وقتی تو یاد میدی درسته به سایتای دیگه اعتماد ندارم کارای تو حرف نداره ممنون میشم 
پاسخ:
سلام نویده جان
خیلی وقته تو برنامه قرار دادم، امیدوارم بزودی محقق بشه
اسراجون این وبلاگ دیدم واقعا به تبریزی بودنت افتخارکردم عزیزم دمت گرم
پاسخ:
ممنونم همشهری
عالی عالی
پاسخ:
ممنون

سلام دوست قدیمی و عزیزم
سال نو مبــــــارک
برات سالی سرشار از برکت تماما" شادی و سلامتی و پر از آرامش دعا میکنم 
[بوسه][گل

سلام دوست قدیمی و نازنینم 
سال نو مبــــــارک
برات سالی سرشار از برکت تماما" شادی و سلامتی و پر از آرامش دعا میکنم 
[بوسه][گل
پاسخ:
سلام عزیزم
سال نوی شما هم مبارک
در پناه حق شاد و سربلند باشید
۰۱ فروردين ۹۳ ، ۱۱:۰۰ علیرضا صالحی نژاد
سلام
با وب شما آشنا شدم
مطلب جالبی بود
چنانچه مایل باشید اقدام به تبادل لینک نماییم
با تشکر
پاسخ:

سلام

ممنونم از لطفتون

شما لینک شدی

موفق باشید.

به سایت ماهم سربزنید نظر بدید متشکرم
پاسخ:
حتما
سلام.
به لطف خداوند و حضرت زهرا با شعری در مورد حضرت زهرا به روزیم.
منتظر شما و نظر های زیباتون.
تشریف بیارید
یا علی مدد
التماس دعای فراوان
یا حضرت مادر
پاسخ:
سلام
حتما سر میزنم
در پناه حق باشید

خیلی شیک و قشنگه
پاسخ:
مرسی گلم

سلام دستتون درد نکنه واقعا خوشگل شده ببخشین اگه بخواهیم برای مربا این گل رو درست کنیم باید قیسی هارو بپذیم یا نه

پاسخ:
سلام، خواهش میکنم دوست عزیز، قیسی ها رو خیس کنید تا نرم بشه، بعد بشکل گل دربیارید و مثل مربای قیسی که در سایت هست بپزید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی