دنیای اسراء

يكشنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۰۷ ب.ظ

بورک گل (Gül Böreği)

قبلا مدل سیگارتی بورک رو آموزش دادم و اینبار بورک گل. این بورک بخاطر مدل پیچیدنش به بورک گل معروفه و شما میتونید داخلش رو هم با مواد مختلف پر کنید. مایع اسفناج که تو پست بورک اسفناج آموزش دادم یا مخلوط سیب زمینی پخته و جعفری خرد شده و یا پنیر سفید و جعفری رو جایگزین کنید.




مواد لازم:

خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی 12 برش

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز یک عدد

جعفری ساتوری 2 قاشق سوپخوری

رب یک قاشق

سس کچاپ یک قاشق 

سس مایونز 1 قاشق

تخم مرغ یک عدد

روغن زیتون دو قاشق

ماست دو قاشق

شیر یک فنجان




طرز تهیه:

زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.




پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.




مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید.




روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.

همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن.




از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه.




مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.

گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه.




از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد.




روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.




تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .

با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.




نکته:

میتونید روغن زیتون رو با کره جایگزین کنید، خوشمزه میشه.

خمیر یوفکا یا فیلو رو میتونید از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکت ها تهیه کنید



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

بورک گل (Gül Böreği)

يكشنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۲، ۰۸:۰۷ ب.ظ

قبلا مدل سیگارتی بورک رو آموزش دادم و اینبار بورک گل. این بورک بخاطر مدل پیچیدنش به بورک گل معروفه و شما میتونید داخلش رو هم با مواد مختلف پر کنید. مایع اسفناج که تو پست بورک اسفناج آموزش دادم یا مخلوط سیب زمینی پخته و جعفری خرد شده و یا پنیر سفید و جعفری رو جایگزین کنید.




مواد لازم:

خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی 12 برش

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پیاز یک عدد

جعفری ساتوری 2 قاشق سوپخوری

رب یک قاشق

سس کچاپ یک قاشق 

سس مایونز 1 قاشق

تخم مرغ یک عدد

روغن زیتون دو قاشق

ماست دو قاشق

شیر یک فنجان




طرز تهیه:

زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.




پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.




مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید.




روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.

همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن.




از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه.




مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.

گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه.




از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد.




روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.




تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .

با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.




نکته:

میتونید روغن زیتون رو با کره جایگزین کنید، خوشمزه میشه.

خمیر یوفکا یا فیلو رو میتونید از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکت ها تهیه کنید

نظرات  (۳۰)

سلام عزیزم.
بسیار بسیار عالی شده. دست گلتون درد نکنه. نوش جانتان.
پاسخ:

سلام گلم

نظر لطفت شماست

عالییییییییییییییییییییییییییییی بود عزیزم
پاسخ:
قربانت عزیزیم
سلام خانومی  خیلی دلتنگتون بودم دستتون درد نکنه
پاسخ:
سلام عزیزم، دل به دل راه داره منم وقتی زیاد نمیتونم به سایت سر بزنم دلتنگ دوستای مجازیم میشم
۰۳ شهریور ۹۲ ، ۱۸:۰۰ فاطمه سلیمی
مثل همیشه عالیه دستت درد نکنه همشهری عزیز من  مایه افتخاری  اسرا جان دیگر زیاد پست نمیزاری  روزی نیست که به این سایت وسایت لیدی الهام سرنزنم براتون ارزوی سلامتی وسربلندی دارم انشالله روزی بشه که شما را ازنزدیک ببینم  همشهری شما فاطمه سلیمی ازکویت 
پاسخ:

مرسی فاطمه جان نظر لطفتونه، خوشحالم که تونستم تو غربت از طریق مجازی همراهتون باشم.

منم مشتاق دیدارتون هستم

به به مرسی مثل همیشه خیلی عالی
پاسخ:
ممنونم دوست نازنینم
به به. بسیار بسیار عالی. دست گلتون درد نکنه. تشکر از لطفتون.
پاسخ:
مرسی الهام خانوم، لطف داری
واااااای... به به... این عالیه اسرا جونمممممم
ممنون عزیزم، امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی:*
پاسخ:

مرسی عزیزم

شاد باشی یسنا جان

عالی بود مرسی
پاسخ:
ممنون 

سلام.چه وبلاگ قشنگی دارین.

میشه طرز تهیه باسلق را هم بذارین.دست شما درد نکنه.

 

پاسخ:

سلام مرسی عزیزم

به روی چشم

سلام دوست عزیز
بلاگتون رو تابه حال ندیده بودم
دستورهای جدید و جالبی دیدم
مخصوصا مربای پوست بادمجون
خیلی باسلیقه درست شده
ممنون
لینکتون میکنم تو خوشمزه خونه کوچکم
.. عاطفه ..
پاسخ:

سلام عاطفه جان

خوشحالم از آشناییتون

متاسفانه من در کامپیوترم VPN ندارم و فقط تونستم با موبایلم سایت زیباتون رو ببینم ولی نتونستم کامنت بگذارم. از دیدن سایتتون واقعا لذت بردم، بزودی حتما برای کامپیوتر VPN میگیرم تا همه دستوراتت رو بخونم.

با افتخار لینکتون کردم.

سلام عزیزم خسته نباشی با این دسپخته عااااااااالیت.من فر ندارم سولاردام دارم میتونم توش درس کنم؟:)
پاسخ:

سلام نازیلا جان

بله میشه از سولاردام هم استفاده کرد، فقط یک سوال سولاردام هم ضررهای مایکروویو رو داره؟

سلام اسرا جان عالی توضیح دادی . همه چی کامله . مرسی از دستور خوشمزه ات. ولی با وجود این وروجکم نمیتونم برای اینجور غذاها وقت بذارم خیلی حیفه
پاسخ:

سلام رویا جان

انشاا.. کمی که بزرگتر بشه میتونی درست کنی

از طرف من یه ماچ گندش از لپش بکن

سلام خانوم با سلیقه

اسرا جون من تا حالا خمیر یوفکا استفاده نکردم  چه مارکی بگیرم؟

پاسخ:

سلام بهار جان

این مارکی من گرفتم خوب بود ، عکسش هست تو پست.ولی میتونی خمیر رو از باقلوا فروشی ها هم بگیری که البته اونها خمیر فیلو هستند که با اونها هم عالی میشه.

   سلام
سایت بسیار خوب -ۀموزنده و خوشمزه ای دارین
فک کنم از حدود 20 تا 
اموزشهاتون رو برای خودم سیو کردم
اموزشهای واقعا خوشمزه ای دارید
واقعا مرسی دستتون درد نکنه
پاسخ:

سلام 

لطف دارید دوست عزیز

زنده باشید

سلام عزیزم.
غذاهات واقعا خوشمزه س.ممنونم.
خوشحالم باهات آشنا شدم. با افتخار لینکت کردم. اگه مایل بودین منو هم با عنوان فروشگاه عروسکهای بافتنی لینک کنین.
منتظر حضورت هستم.
پاسخ:

سلام،خوشحالم از آشناییتون

لینکتون کردم دوست عزیز

خیلی عالی شده. من درست کردم. همکارامم همه زا روی دستور شما درست کردن عالی شد. ممنون
پاسخ:
مرسی عزیزم. نوش جونتون
اسرا جوووونم من درست کردم اما موقع پیچیدن همشون از وسط شکستن دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
خمیرات خشک بودند نباید همه خمیر ها رو از نایلون در بیاری تا خمیرها خشک نشن، باید با شیر یا آب حسابی خیسشون میکردی
سلام همشهری خوش سلیقه
منم درست کردم ولی موقه جدا کردنه خمیرا از هم پاره میشدن،موقع پیچیدن هم از وسط میشکستن.
دلیلش چیه؟
میتونه از مارک خمیر هم باشه؟ماله من ٩٥٩٥ بود اسمش.
ممنون میشم راهنماییم کنی
پاسخ:
سلام عزیزم
من از این مارک استفاده نکردم ولى خمیرهاى ایرانى زیاد جالب نیستن,خمیر رو نوشتم که باید خیس کنید تا نشکنه
خیس هم کرده بودم خودشم خیلی ولی باز پاره میشد،جدا کردنشونم که مصیبت بود .
به هرحا ممنون از راهنماییت
پاسخ:
در نتىجه کیفیت ىوفکا خوب نبوده,
سلام میشه بپرسم این خمیرو از کجا میشه تهیه کرد.ممنون
پاسخ:
از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکتها
سلام
دستتون درد نکنه تعریف خوبیه
من اولین باریه که اینجا اومدم و تعریف های خوبتونو دیدم و قصد دارم این پیش غذارو برای شب یلدا درست کنم که کلی مهمون دارم.
فقط یه سئوال!!!؟
 چون شاغلم و زمان کمی دارم برای آماده کردن غذا میخوام بپرسم اگه یک روز قبل همه چی رو اماده کنم ولقمه هارو بچینم تو ظرف و فرداش فقط زرده بزنم روشو بزارم تو فر خراب میشه؟
ممنون میشم اگه سریعتر پاسخ بدید.
پاسخ:
سلام.ممنون از لطفتون
نه مشکلى پیش نمىافقط روش سلفون بکش تا خشک نشه

vay harf nadare...vagean mammon....

 

پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام اسرا جان، میشه این بورک رو با روغن سرخ کرد، این خونه جدیدی که گرفتم اجاقش صفحه ایه منم مجبور شدم اجاق فر خودمو جمع کنم، ماکروفر هم که طلایش نمیکنه، میشه همینجوری بچینیم تو سبد سرخ کن و سرخشون کنیم
مرسی عزیزم واقعا کد بانویی 
پاسخ:

سلام عزیزم، بله میتونید داخل روغن سرخ کنید.اتفاقا خوشمزه هم میشه ولی دیگه رژیمی نیست

لطف داری عزیزم

بابا تبلیغم بذار رو سایتت پول در بیار دیگه این چه وضعیه
بالا بله توتورمیشان  به نیه استفاده المیسن آخی؟
یاندیریسان آدمامی....
اوریمین بیله سی یاندی دا

منو یادت میاد امنا هستم...وب شراره رو هم زدم لینکم نکردی ..اون یکی وبم فیل شده...
هه موانع داشته..
پاسخ:

مرسی از توجهی که داری عزیزم،

شرمنده که لینکتون نکردم حتما یادم رفته

سلام
مرسی از سایت عااااالیتون
میشه مارک خمیرتونو بگین؟
پاسخ:

سلام

ممنونم از لطفتون

hasteh مال ترکیه است ولی من خمیرهایی رو که از باقلوا فروشی میگیرم بیشتر دوست دارم

برای چند نفره؟
پاسخ:
بستگی به نفرش داره، واسه سه نفر برای یک وعده کامل کافیه
سلام بستت درد نکنه
پاسخ:
سلام مرسی از لطفتون
غذاهاتون خیلی باحالن. ممنون
پاسخ:
مرسی عزیزم
بسیار عالی و باجزییات کامل بود. از اینکت عکس مراحل مختلف را هم قرار دادید بییار ممنونم. دستتون درد نکه
پاسخ:
ممنونم از لطفتون دوست عزیز
خیلی طرحش نازه. حتما درستش میکنم. امیدوارم مثل همین مرتب بشه. مررررسییی از پیشنهادتون
پاسخ:
مرسی، مطمئنا عالی میشه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی