دنیای اسراء

يكشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۵۸ ب.ظ

کیک هویج و گردو

قبلا در سایت یک نوع کیک هویج آموزش داده بودم که ترکیبی از سیب و هویج بود، این کیک بخاطر وجود سیب خوش عطر و خوش طعم هست ولی به نسبت کیکهای دیگه بافت نسبتا منسجمی داره و این کیکی که امروز میخواهم آموزش بدم ترکیبی خوشمزه ای از هویج و گردو هست و البته با بافتی اسفنجی. کیکهای هویج معمولا با رویه پنیری سرو میشوند، رویه پنیری رو در کیک هویج قبل آموزش دادم، ولی اینو باید بگم که این کیک بدون رویه پنیری هم بسیار خوشمزه ست، پس نیازی نیست با اضافه کردن رویه پنیری کالری اون رو بالاتر ببریم.


بریم سراغ رسپی

استفاده از رسپی های سایت فقط با ذکر صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد

 مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر یک لیوان

روغن مایع 3.4 لیوان

آرد 2 لیوان معادل 300 گرم

هویج رنده شده 3 لیوان

بیکینگ پودر 1 و 1.2 قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق غذاخوری

گردوی نگینی خرد شده 50 گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه:

اول از همه مواد رو چند ساعت قبل از یخچال قرار بدید تا به دمای محیط برسه.

مواد رو دقیق اندازه گیری کنید.

آرد رو سه بار الک کنید.

فر رو با حرارت 180 درجه روشن کنید

قالب رو با کره یا روغن جامد کامل چرب کنید، هیچ جای قالب نباید خشک بمونه پس حسابی همه جای قالب رو روغن مالی کنید.

روی قالب رو آرد الک کنید تا همه جای قالب رو بپوشونه، قالب رو بتکونید تا آرد اضافه خارج بشه.





هویج رو با رنده درشت رنده کنید، عکس رنده ای که استفاده میکنم در عکس ذیل هست، رنده ای بسیار ارزان قیمت و صد البته بسیار کاربردی



مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید.





تخم مرغ، شکر و وانیل رو داخل کاسه بریزید.



پنج دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد کرمی بشه.



روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم.

 


آرد رو در سه مرحله داخل مواد الک میکنیم.



با لیسک آرد رو با مواد فولد میکنیم، باید مخلوط کردن به آرامی انجام بشه تا پف مواد نخوابد.




موقع هم زدن به صورت 8 انگلیسی مواد رو هم میزنیم. تا زمانی که مواد یکدست بشه، نباید زیاد هم زده بشه چون پف کیک می خوابه.



هویج رو میریزیم و هم می زنیم در حدی که فقط مخلوط بشه.



گردو رو هم اضافه میکنیم.



مایه کیک رو داخل قالب میریزیم، چند بار قالب رو روی میز می کوبیم تا حبابهای مایه خارج بشه. البته طوری به میز نکوبین که میز بشکنه :)

 


داخل فر به مدت 40 تا پنجاه دقیقه قرار میدیم. زمانی که چنگال یا خلال دندان رو داخل کیک فرو کردیم تمیز بیرون بیاد کیک آماده شده.

در سی دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون کف کیک می خوابه.




مهمون فرصت نداد که از کامل کیک عکس بگیریم، به این یه تکه از کیک قناعت میکنیم.

یک عکس با فلش برای نشان دادن بافت کیک





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کیک هویج و گردو

يكشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۵۸ ب.ظ

قبلا در سایت یک نوع کیک هویج آموزش داده بودم که ترکیبی از سیب و هویج بود، این کیک بخاطر وجود سیب خوش عطر و خوش طعم هست ولی به نسبت کیکهای دیگه بافت نسبتا منسجمی داره و این کیکی که امروز میخواهم آموزش بدم ترکیبی خوشمزه ای از هویج و گردو هست و البته با بافتی اسفنجی. کیکهای هویج معمولا با رویه پنیری سرو میشوند، رویه پنیری رو در کیک هویج قبل آموزش دادم، ولی اینو باید بگم که این کیک بدون رویه پنیری هم بسیار خوشمزه ست، پس نیازی نیست با اضافه کردن رویه پنیری کالری اون رو بالاتر ببریم.


بریم سراغ رسپی

استفاده از رسپی های سایت فقط با ذکر صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد

 مواد لازم:

تخم مرغ 4 عدد

شکر یک لیوان

روغن مایع 3.4 لیوان

آرد 2 لیوان معادل 300 گرم

هویج رنده شده 3 لیوان

بیکینگ پودر 1 و 1.2 قاشق چایخوری

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

دارچین 2 قاشق غذاخوری

گردوی نگینی خرد شده 50 گرم

وانیل نصف قاشق چایخوری



طرز تهیه:

اول از همه مواد رو چند ساعت قبل از یخچال قرار بدید تا به دمای محیط برسه.

مواد رو دقیق اندازه گیری کنید.

آرد رو سه بار الک کنید.

فر رو با حرارت 180 درجه روشن کنید

قالب رو با کره یا روغن جامد کامل چرب کنید، هیچ جای قالب نباید خشک بمونه پس حسابی همه جای قالب رو روغن مالی کنید.

روی قالب رو آرد الک کنید تا همه جای قالب رو بپوشونه، قالب رو بتکونید تا آرد اضافه خارج بشه.





هویج رو با رنده درشت رنده کنید، عکس رنده ای که استفاده میکنم در عکس ذیل هست، رنده ای بسیار ارزان قیمت و صد البته بسیار کاربردی



مواد خشک شامل آرد و بکینگ پودر و دارچین رو مخلوط کنید.





تخم مرغ، شکر و وانیل رو داخل کاسه بریزید.



پنج دقیقه هم بزنید تا رنگ مواد کرمی بشه.



روغن رو اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم.

 


آرد رو در سه مرحله داخل مواد الک میکنیم.



با لیسک آرد رو با مواد فولد میکنیم، باید مخلوط کردن به آرامی انجام بشه تا پف مواد نخوابد.




موقع هم زدن به صورت 8 انگلیسی مواد رو هم میزنیم. تا زمانی که مواد یکدست بشه، نباید زیاد هم زده بشه چون پف کیک می خوابه.



هویج رو میریزیم و هم می زنیم در حدی که فقط مخلوط بشه.



گردو رو هم اضافه میکنیم.



مایه کیک رو داخل قالب میریزیم، چند بار قالب رو روی میز می کوبیم تا حبابهای مایه خارج بشه. البته طوری به میز نکوبین که میز بشکنه :)

 


داخل فر به مدت 40 تا پنجاه دقیقه قرار میدیم. زمانی که چنگال یا خلال دندان رو داخل کیک فرو کردیم تمیز بیرون بیاد کیک آماده شده.

در سی دقیقه اول پخت به هیچ عنوان در فر رو باز نکنید چون کف کیک می خوابه.




مهمون فرصت نداد که از کامل کیک عکس بگیریم، به این یه تکه از کیک قناعت میکنیم.

یک عکس با فلش برای نشان دادن بافت کیک



موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۱۰/۲۶
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی