دنیای اسراء

پنجشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۴ ب.ظ

شربت گل محمدی با گل تازه

شربتها از بهترین نوشیدنی ها در فصل گرما و ماه رمضان هستند، البته به شرطی که خیلی سرد و تگری نوشیده نشه، مخصوصا در زمان افطار که برای بدن مضر خواهد بود. شربت گل محمدی هم بخاطر عطر و طعم و خواص بی نظیری که داره می تونه تاثیر زیادی در افزایش میزان شادی و نشاط داشته باشه، این شربت برای عملکرد قلب هم بسیار مفید هست. شربتها میتونند جایگزین بسیار خوبی برای نوشابه باشند، این شربت رو میتونید با کمی خاکشیر یا تخم ریحان و یا کمی آبلیمو هم مخلوط کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم:

گلبرگ گل محمدی تازه نیم کیلو

(حتما از گلبرگهای مناطق کوهستانی مثل آذربایجان برای تهیه شربت و مربا استفاده کنید چون گلهای مناطق دیگه مثل کاشان بخاطر عطر زیاد و تلخی که دارند مناسب برای اینکار نیستند.)

آب جوش دو لیتر

شکر دو کیلو

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری

رنگ خوراکی قرمز کمی


طرز تهیه:

گلبرگها رو داخل یک صافی بریزید و روی اون رو آب بگیرید. تا احیانا اگر گرد و خاکی داشته باشه تمیز بشه.


گلبرگها رو داخل یک قابلمه یا یک ظرف شیشه ای بریزید. روی گلبرگها رو آب جوش بریزید.



روی گلبرگها یک بشقاب بگذارید تا همه گلبرگها داخل آب بمونن تا عصاره اونها کاملا خارج بشه.


ظرف رو یک شبانه روز داخل یخچال بگذارید.



بعد از این مدت داخل آبکش بریزید، کمی با دست روی گلها فشار بیارید تا عصاره کاملا خارج بشه، گلبرگها رو چنگ نزنید چون اینکار باعث میشه شربت کدر بشه.



عصاره گلها رو داخل قابلمه بریزید


و شکر رو بهش اضافه کنید.



جوهر لیمو و رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید. اضافه کردن رنگ خوراکی به خودتون بستگی داره میتونید حذف کنید ولی اضافه کردن یه کوچولو رنگ باعث میشه شربت خوشرنگتر بشه.



روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشه و قوام بیاد، خیلی شربت رو هم نزنید چون باعث میشه بعدا شکرک بزنه.

وقتی احساس کردید شربت به غلظت دلخواه رسیده چند قاشق از اون رو داخل یک پیاله بریزید و چند دقیقه توی فریزر بگذارید تا خنک بشه، اگه دیدید به غلظت مناسب رسیده شعله رو خاموش کنید، دقت کنید که وقتی شربت داغه رقیقتر هست پس صبر نکنید که کامل غلیظ بشه.


در قابلمه دم کنی بگذارید و اجازه بدید شربت خنک بشه.

بعد از خنک شدن داخل شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

شربت گل محمدی با گل تازه

پنجشنبه, ۱۰ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۴ ب.ظ

شربتها از بهترین نوشیدنی ها در فصل گرما و ماه رمضان هستند، البته به شرطی که خیلی سرد و تگری نوشیده نشه، مخصوصا در زمان افطار که برای بدن مضر خواهد بود. شربت گل محمدی هم بخاطر عطر و طعم و خواص بی نظیری که داره می تونه تاثیر زیادی در افزایش میزان شادی و نشاط داشته باشه، این شربت برای عملکرد قلب هم بسیار مفید هست. شربتها میتونند جایگزین بسیار خوبی برای نوشابه باشند، این شربت رو میتونید با کمی خاکشیر یا تخم ریحان و یا کمی آبلیمو هم مخلوط کرده و نوش جان کنید.

مواد لازم:

گلبرگ گل محمدی تازه نیم کیلو

(حتما از گلبرگهای مناطق کوهستانی مثل آذربایجان برای تهیه شربت و مربا استفاده کنید چون گلهای مناطق دیگه مثل کاشان بخاطر عطر زیاد و تلخی که دارند مناسب برای اینکار نیستند.)

آب جوش دو لیتر

شکر دو کیلو

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری

رنگ خوراکی قرمز کمی


طرز تهیه:

گلبرگها رو داخل یک صافی بریزید و روی اون رو آب بگیرید. تا احیانا اگر گرد و خاکی داشته باشه تمیز بشه.


گلبرگها رو داخل یک قابلمه یا یک ظرف شیشه ای بریزید. روی گلبرگها رو آب جوش بریزید.



روی گلبرگها یک بشقاب بگذارید تا همه گلبرگها داخل آب بمونن تا عصاره اونها کاملا خارج بشه.


ظرف رو یک شبانه روز داخل یخچال بگذارید.



بعد از این مدت داخل آبکش بریزید، کمی با دست روی گلها فشار بیارید تا عصاره کاملا خارج بشه، گلبرگها رو چنگ نزنید چون اینکار باعث میشه شربت کدر بشه.



عصاره گلها رو داخل قابلمه بریزید


و شکر رو بهش اضافه کنید.



جوهر لیمو و رنگ خوراکی رو هم اضافه کنید. اضافه کردن رنگ خوراکی به خودتون بستگی داره میتونید حذف کنید ولی اضافه کردن یه کوچولو رنگ باعث میشه شربت خوشرنگتر بشه.



روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشه و قوام بیاد، خیلی شربت رو هم نزنید چون باعث میشه بعدا شکرک بزنه.

وقتی احساس کردید شربت به غلظت دلخواه رسیده چند قاشق از اون رو داخل یک پیاله بریزید و چند دقیقه توی فریزر بگذارید تا خنک بشه، اگه دیدید به غلظت مناسب رسیده شعله رو خاموش کنید، دقت کنید که وقتی شربت داغه رقیقتر هست پس صبر نکنید که کامل غلیظ بشه.


در قابلمه دم کنی بگذارید و اجازه بدید شربت خنک بشه.

بعد از خنک شدن داخل شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

نظرات  (۱)

مرسی.عالیه.thank tou

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی