دنیای اسراء

جمعه, ۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۴۴ ب.ظ

سالاد لوبیا سبز (سوفله لوبیا سبز)

سلام دوستان نازنینم. خیلی وقته از سایت دور افتادم، امروز اومدم سایت رو با چند تا دستور خوشمزه سایت رو نو بکنم، متاسفانه بخاطر کمبود وقت فرصت پاسخدهی به کامنتها رو ندارم و بخاطر این مساله خودم خیلی ناراحت هستم ولی با شرمندگی فعلا برام مقدور نیست پاسخگوی کامنتهای شما باشم.

اولین دستور یک غذای سرد هست که میشه به عنوان پیش غذا یا شام مصرف بشه. این دستور رو از دوست هنرمندم لیدی الهام عزیز یاد گرفتم، ممنونم ازش بخاطر این رسپی بسیار خوشمزه و عالی






مواد لازم:

لوبیا سبز (ترجیحاً باریک): نیم کیلو

گوشت چرخ کرده: 250 الی 300 گرم

پیاز کوچک یا متوسط: یک عدد

سیر: 2 الی 3 حبه (اگه به طعم سیر حساس هستید میتونید حذف کنید)

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری،(برای افزودن به گوشت): به میزان لازم

خامه: 4 قاشق غذاخوری (من از خامه استفاده نکردم )

ماست (ترجیحا ماست خامه ای): نصف پیمانه

سس مایونز (در صورت تمایل): 1 قاشق غذاخوری، من علاوه بر سس مایونز از یک قاشق سس سالاد فرانسوی هم استفاده کردم

سیب زمینی (به عنوان دورچین): سه عدد

گردوی خرد شده: حدود 10 عدد

جعفری برای تزئین و از بین بردن بوی سیر: مقداری (من نداشتم و استفاده نکردم)



طرز تهیه:

پیاز رو نگینی خرد کنید و با یک قاشق کره در حدی تفت بدید تا سبک بشه.



گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید



ادویه ها و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت پخته بشه. کنار بگذارید تا خنک بشه. در این مرحله میتونید یکی، دو حبه سیر رو له کنید و به همراه گوشت تفت بدید.



لوبیا ها رو ریز خرد کنید و با کمی نمک و آب بپزید، بعد با کمی روغن یا کره تفت بدید. با گوشت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک بشه.



ماست و سس ها و یک حبه سیر له شده و نمک را مخلوط کنید.




گردوها رو خرد کنید مقداری را داخل سالاد بریزید و مقداری را برای تزیین کنار بگذارید. سس را اضافه کرده و مخلوط کنید. سالاد را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک بشه.



سیب زمینی رو رنده ریز خلال کنید و در روغن سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافه گرفته بشه. برای خوشرنگ و خوش طعم شدن سیب زمینی هنگام سرخ کردن از مقداری نمک و زردچوبه استفاده کنید.




سالاد رو داخل ظرف سرو بکشید و اطرافش رو سیب زمینی سرخ کرده بریزید و روی اون رو با گردوی خرد شده تزیین کنید.



مطمئنا مهمانها از طعم متفاوت این سالاد لذت خواهند برد.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

سالاد لوبیا سبز (سوفله لوبیا سبز)

جمعه, ۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۷:۴۴ ب.ظ

سلام دوستان نازنینم. خیلی وقته از سایت دور افتادم، امروز اومدم سایت رو با چند تا دستور خوشمزه سایت رو نو بکنم، متاسفانه بخاطر کمبود وقت فرصت پاسخدهی به کامنتها رو ندارم و بخاطر این مساله خودم خیلی ناراحت هستم ولی با شرمندگی فعلا برام مقدور نیست پاسخگوی کامنتهای شما باشم.

اولین دستور یک غذای سرد هست که میشه به عنوان پیش غذا یا شام مصرف بشه. این دستور رو از دوست هنرمندم لیدی الهام عزیز یاد گرفتم، ممنونم ازش بخاطر این رسپی بسیار خوشمزه و عالی






مواد لازم:

لوبیا سبز (ترجیحاً باریک): نیم کیلو

گوشت چرخ کرده: 250 الی 300 گرم

پیاز کوچک یا متوسط: یک عدد

سیر: 2 الی 3 حبه (اگه به طعم سیر حساس هستید میتونید حذف کنید)

نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری،(برای افزودن به گوشت): به میزان لازم

خامه: 4 قاشق غذاخوری (من از خامه استفاده نکردم )

ماست (ترجیحا ماست خامه ای): نصف پیمانه

سس مایونز (در صورت تمایل): 1 قاشق غذاخوری، من علاوه بر سس مایونز از یک قاشق سس سالاد فرانسوی هم استفاده کردم

سیب زمینی (به عنوان دورچین): سه عدد

گردوی خرد شده: حدود 10 عدد

جعفری برای تزئین و از بین بردن بوی سیر: مقداری (من نداشتم و استفاده نکردم)



طرز تهیه:

پیاز رو نگینی خرد کنید و با یک قاشق کره در حدی تفت بدید تا سبک بشه.



گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید



ادویه ها و نمک رو اضافه کنید و تفت بدید تا گوشت پخته بشه. کنار بگذارید تا خنک بشه. در این مرحله میتونید یکی، دو حبه سیر رو له کنید و به همراه گوشت تفت بدید.



لوبیا ها رو ریز خرد کنید و با کمی نمک و آب بپزید، بعد با کمی روغن یا کره تفت بدید. با گوشت مخلوط کنید و بگذارید تا خنک بشه.



ماست و سس ها و یک حبه سیر له شده و نمک را مخلوط کنید.




گردوها رو خرد کنید مقداری را داخل سالاد بریزید و مقداری را برای تزیین کنار بگذارید. سس را اضافه کرده و مخلوط کنید. سالاد را برای چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک بشه.



سیب زمینی رو رنده ریز خلال کنید و در روغن سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی بریزید تا روغن اضافه گرفته بشه. برای خوشرنگ و خوش طعم شدن سیب زمینی هنگام سرخ کردن از مقداری نمک و زردچوبه استفاده کنید.




سالاد رو داخل ظرف سرو بکشید و اطرافش رو سیب زمینی سرخ کرده بریزید و روی اون رو با گردوی خرد شده تزیین کنید.



مطمئنا مهمانها از طعم متفاوت این سالاد لذت خواهند برد.




نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی