دنیای اسراء

شنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۳، ۰۷:۲۶ ب.ظ

لقمه های خیار و گوجه

این لقمه ها با نون تست گزینه مناسبی برای افطار و عصرانه یا حتی میان وعده بچه ها میتونه باشه، فکر میکنم تا حالا متوجه شده باشید که من در سایت سعی نمیکنم با مواد و وسایلی که دسترسیش برای همه مقدور نیست آشپزی کنم، مگر در موارد خاص. این تزیین برای لقمه رو هم برای این گذاشتم که ببینید با ساده ترین مواد مثل خیار و گوجه هم میشه سفره هامون رو خوشگل و جذاب کنیم، پس همین حالا میتونید دست بکار بشید و این لقمه های خوشمزه و مقوی رو برای افطارتون درست کنید.

قبلا هم در سایت یک مدل دیگه لقمه با نان تست آموزش دادم، همون ناپلئونی پنیر (روی کلمه ناپلئونی پنیر کلیک کنید تا صفحه ش براتون باز بشه)



مواد لازم (برای 5 تا لقمه)


نان تست ده عدد

پنیر (از هر نوع پنیری که برای صبحانه استفاده میکنید میتونید برای این هم استفاده کنید مثل پنیر تبریز یا لیقوان، پنیر سفید صبحانه یا پنیر خامه ای)

ماست چکیده دو قاشق غذاخوری

خامه یک قاشق غذاخوری

خیار و گوجه فرنگی از هر کدام یکی دو تا (بستگی به بزرگی و کوچیکیش داره)



طرز تهیه

نانهای تست رو با کاتر گرد قالب بزنید، اگه کاتر در این اندازه نداشته باشید میتونید از لیوان یا پیاله استفاده کنید لیوان رو اگه روی نون فشار بدید بصورت گرد نون جدا میشه.



خامه، ماست و پنیر رو مخلوط کنید، درصد این سه تا دست خودتونه میتونید کم یا زیاد کنید، یا اصلا یکیش رو حذف کنید، مثلا فقط از ماست چکیده یا پنیر و خامه و .... استفاده کنید. مواد رو بچشید اگه پنیرتون کم نمک بود یه کوچولو نمک اضافه کنید، این رو در نظر بگیرید که نون تست و خیار و گوجه نمک نداره، من چون از پنیر تبریز استفاده میکردم و این پنیر نمک داره و ماست چکیدم کمی ترش بود دیگه از نمک استفاده نکردم.

یه نکته دیگه هم بگم که اگه خواستید خودتون ماست چکیده درست کنید، کافیه ماست رو بریزید داخل یک کیسه نخی یا تنطیف و بگذارید داخل سبد و سبد رو هم بگذارید توی یه کاسه، آب ماست جدا میشه و چند ساعت بعد ماست چکیده شما حاضره، البته زمانش بستگی به مقدار غلظت ماست اولیه شما و مقدار سفتی که میخواید ماست چکیده داشته باشه.





خیار از طول دو قسمت کنید فقط ته خیار از هم جدا نشه بعد خیلی نازک ورقه کنید. مقداری از خیار رو فقط ورقه کنید لازم نیست نصف بشن. بقولی میخوایم مقداری از خیارها دایره و مقداری هم نیم دایره داشته باشیم.

گوجه رو هم از طول چهار قسمت کنید اون رو هم نازک ورقه کنید.

از مواد روی نون می مالیم.



از خیارها روی نونها می چینیم. روی نون دوم هم از مخلوط می مالیم.




اون قسمتی رو که پنیر مالیدیم روی خیارها میگذاریم.




طرف دیگه نون رو هم باز از مخلوط می مالیم.




میتونید اطراف نونها رو هم از مخلوط بمالید ولی من دوست داشتم کناره های نون مشخص باشه و خیارهای لایه وسط هم دیده بشه، در ضمن اگه کناره هاش رو هم از مخلوط می مالیدم طعم پنیر و ماست دیگه خیلی غالب میشد.

تزیینش رو هم فکر میکنم با عکسها متوجه بشید. کناره های نون رو از خیارهای نیم دایره چیدم.



بعد داخل خیارها از یک دوره چهار تا از برشهای گوجه فرنگی ها چیدم.




بعد سه تا هم داخلش گذاشتم.




آخر سر هم سیاهدانه پاشیدم.



بقول یکی از دوستهای اینستاگرام شبیه گل شقایق شده.



اگه لقمه ها در هوای آزاد بمونه نونها خشک و خیار و گوجه ها هم پلاسیده میشن، برای همین بعد از آماده شدن لقمه ها تا زمان سرو بهتره لقمه ها رو داخل ظرف در دار بچینید و موقع سرو داخل ظرف بچینید. اگر هم داخل ظرف چیدید میتونید از درهای مخلوط ظرفهای کیک روش بگذارید اگه از اونها هم نداشتید یه کاسه رو روی ظرف برگردونید، سلفون نکشید که شکل لقمه ها خراب میشه.








نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

لقمه های خیار و گوجه

شنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۳، ۰۷:۲۶ ب.ظ

این لقمه ها با نون تست گزینه مناسبی برای افطار و عصرانه یا حتی میان وعده بچه ها میتونه باشه، فکر میکنم تا حالا متوجه شده باشید که من در سایت سعی نمیکنم با مواد و وسایلی که دسترسیش برای همه مقدور نیست آشپزی کنم، مگر در موارد خاص. این تزیین برای لقمه رو هم برای این گذاشتم که ببینید با ساده ترین مواد مثل خیار و گوجه هم میشه سفره هامون رو خوشگل و جذاب کنیم، پس همین حالا میتونید دست بکار بشید و این لقمه های خوشمزه و مقوی رو برای افطارتون درست کنید.

قبلا هم در سایت یک مدل دیگه لقمه با نان تست آموزش دادم، همون ناپلئونی پنیر (روی کلمه ناپلئونی پنیر کلیک کنید تا صفحه ش براتون باز بشه)



مواد لازم (برای 5 تا لقمه)


نان تست ده عدد

پنیر (از هر نوع پنیری که برای صبحانه استفاده میکنید میتونید برای این هم استفاده کنید مثل پنیر تبریز یا لیقوان، پنیر سفید صبحانه یا پنیر خامه ای)

ماست چکیده دو قاشق غذاخوری

خامه یک قاشق غذاخوری

خیار و گوجه فرنگی از هر کدام یکی دو تا (بستگی به بزرگی و کوچیکیش داره)



طرز تهیه

نانهای تست رو با کاتر گرد قالب بزنید، اگه کاتر در این اندازه نداشته باشید میتونید از لیوان یا پیاله استفاده کنید لیوان رو اگه روی نون فشار بدید بصورت گرد نون جدا میشه.



خامه، ماست و پنیر رو مخلوط کنید، درصد این سه تا دست خودتونه میتونید کم یا زیاد کنید، یا اصلا یکیش رو حذف کنید، مثلا فقط از ماست چکیده یا پنیر و خامه و .... استفاده کنید. مواد رو بچشید اگه پنیرتون کم نمک بود یه کوچولو نمک اضافه کنید، این رو در نظر بگیرید که نون تست و خیار و گوجه نمک نداره، من چون از پنیر تبریز استفاده میکردم و این پنیر نمک داره و ماست چکیدم کمی ترش بود دیگه از نمک استفاده نکردم.

یه نکته دیگه هم بگم که اگه خواستید خودتون ماست چکیده درست کنید، کافیه ماست رو بریزید داخل یک کیسه نخی یا تنطیف و بگذارید داخل سبد و سبد رو هم بگذارید توی یه کاسه، آب ماست جدا میشه و چند ساعت بعد ماست چکیده شما حاضره، البته زمانش بستگی به مقدار غلظت ماست اولیه شما و مقدار سفتی که میخواید ماست چکیده داشته باشه.





خیار از طول دو قسمت کنید فقط ته خیار از هم جدا نشه بعد خیلی نازک ورقه کنید. مقداری از خیار رو فقط ورقه کنید لازم نیست نصف بشن. بقولی میخوایم مقداری از خیارها دایره و مقداری هم نیم دایره داشته باشیم.

گوجه رو هم از طول چهار قسمت کنید اون رو هم نازک ورقه کنید.

از مواد روی نون می مالیم.



از خیارها روی نونها می چینیم. روی نون دوم هم از مخلوط می مالیم.




اون قسمتی رو که پنیر مالیدیم روی خیارها میگذاریم.




طرف دیگه نون رو هم باز از مخلوط می مالیم.




میتونید اطراف نونها رو هم از مخلوط بمالید ولی من دوست داشتم کناره های نون مشخص باشه و خیارهای لایه وسط هم دیده بشه، در ضمن اگه کناره هاش رو هم از مخلوط می مالیدم طعم پنیر و ماست دیگه خیلی غالب میشد.

تزیینش رو هم فکر میکنم با عکسها متوجه بشید. کناره های نون رو از خیارهای نیم دایره چیدم.



بعد داخل خیارها از یک دوره چهار تا از برشهای گوجه فرنگی ها چیدم.




بعد سه تا هم داخلش گذاشتم.




آخر سر هم سیاهدانه پاشیدم.



بقول یکی از دوستهای اینستاگرام شبیه گل شقایق شده.



اگه لقمه ها در هوای آزاد بمونه نونها خشک و خیار و گوجه ها هم پلاسیده میشن، برای همین بعد از آماده شدن لقمه ها تا زمان سرو بهتره لقمه ها رو داخل ظرف در دار بچینید و موقع سرو داخل ظرف بچینید. اگر هم داخل ظرف چیدید میتونید از درهای مخلوط ظرفهای کیک روش بگذارید اگه از اونها هم نداشتید یه کاسه رو روی ظرف برگردونید، سلفون نکشید که شکل لقمه ها خراب میشه.






نظرات  (۶)

اسرا جون خیلی خیلی با ذوق وسلیقه هستید بسیار از این ایده وتزیین لذت بردم .
پاسخ:
مرسی دوست عزیز
اسرا جان سلام.خیلی لذت میبرم از سایتت واقعا که خیلی باسلیقه ای.
پاسخ:
سلام دوست عزیز
مرسی از لطفتون
۱۸ دی ۹۳ ، ۱۶:۴۶ طراحی سایت
سلام اسرا جان ممنون از سایت خوبت. لطفا ب سایت ماهم سر بزنید
پاسخ:
سلام، مرسی از لطفتون
عالیه . بسیار زیبا
عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی عالی .........
سلام خیلی عالیه
پاسخ:
متشکرم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی