دنیای اسراء

سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۰۸:۵۶ ب.ظ

رول نون و پنیر و سبزی

بالاخره بعد سه سال تونستم این پست خیلی خیلی ساده و خوشمزه رو پست کنم، عکس مراحل رو دو سال قبل گرفتم ولی عکس نهایی رو نداشتم، دیروز بالاخره عکس نهایی هم تهیه شد و همونطور که تو اینستاگرام بهتون قول داده بودم امروز پست کردم.

 صفحه من در اینستاگرام asraafsari


مواد لازم

نان لواش دو عدد یا باگت یک عدد

پنیر خامه ای  صد گرم

پنیر سفید یا پنیر لیقوان پنجاه گرم

خامه یا ماست خامه ای یکی دو قاشق

سبزی خوردن

گردو دندون گیر خرد شده( منظور از دندون گیر خرد شدن اینه که خیلی نرم نشه تا وقتی خوره میشه زیر دندون احساس بشه، برای اینکار میتونید گردو ها رو توی نایلون یا زیپ لاک بریزید و با وردنه یا گوشت کوب له کنید)


طرز تهیه

اگه از نان لواش استفاده میکنید، حتما باید نرم باشه. مقدار و درصد پنیر ها بستگی به خودتون داره، میتونید کلا از پنیر خامه ای استفاده کنید، یا از ترکیب چند نوع پنیر، اگه از پنیر خامه ای استفاده نمی کنید، مقداری خامه یا ماست خامه ای به پنیر اضافه کنید تا پنیر نرم بشه. پنیر ها رو با چنگال له و نرم کنید. و روی نون بمالید.



سبزی رو ریز خرد کنید، من معمولا از گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، شوید و کمی تره استفاده میکنم. روی نونها سبزی و گردو رو پخش کنید.مقدار نگفتم چون مقدارش رو میتونید بنا به ذائقه تون کمتر یا بیشتر کنید. 



نون رو از یک طرف رول کنید، اگه نرم بود همون موقع میشه برش زد ولی اگه نونتون کمی خشک بود داخل کیسه فریزر بگذارید و مقداری داخل یخچال بگذارید بمونه تا پنیر نون رو نرم کنه، بعد برش بزنید. اگه از چاقوی اره ای استفاده کنید، بهتر و راحتتر برش میخوره، ولی با چاقوی معمولی هم امکان پذیره.



اگه از نان باگت استفاده می کنید، باگت رو باز کنید، با وردنه روش بکشید تا صاف بشه، میتونید مقداری از قسمت داخلی نان رو در بیارید بعد روش وردنه بکشید.




روش پنیر بمالید و سبزی رو پخش کنید. اینبار از سبزی بیشتری استفاده کردم و گردو هم نریختم.




بعد نونها رو رول کنید.



رو داخل کیسه فریزر بگذارید و چند ساعت در یخچال استراحت بدید ، بعد برش بزنید.



برای افطار به همراه چای شیرین یا هندوانه خیلی عالیه.




برای صبحانه یا عصرانه هم گزینه خوبیه.





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

رول نون و پنیر و سبزی

سه شنبه, ۱۷ تیر ۱۳۹۳، ۰۸:۵۶ ب.ظ

بالاخره بعد سه سال تونستم این پست خیلی خیلی ساده و خوشمزه رو پست کنم، عکس مراحل رو دو سال قبل گرفتم ولی عکس نهایی رو نداشتم، دیروز بالاخره عکس نهایی هم تهیه شد و همونطور که تو اینستاگرام بهتون قول داده بودم امروز پست کردم.

 صفحه من در اینستاگرام asraafsari


مواد لازم

نان لواش دو عدد یا باگت یک عدد

پنیر خامه ای  صد گرم

پنیر سفید یا پنیر لیقوان پنجاه گرم

خامه یا ماست خامه ای یکی دو قاشق

سبزی خوردن

گردو دندون گیر خرد شده( منظور از دندون گیر خرد شدن اینه که خیلی نرم نشه تا وقتی خوره میشه زیر دندون احساس بشه، برای اینکار میتونید گردو ها رو توی نایلون یا زیپ لاک بریزید و با وردنه یا گوشت کوب له کنید)


طرز تهیه

اگه از نان لواش استفاده میکنید، حتما باید نرم باشه. مقدار و درصد پنیر ها بستگی به خودتون داره، میتونید کلا از پنیر خامه ای استفاده کنید، یا از ترکیب چند نوع پنیر، اگه از پنیر خامه ای استفاده نمی کنید، مقداری خامه یا ماست خامه ای به پنیر اضافه کنید تا پنیر نرم بشه. پنیر ها رو با چنگال له و نرم کنید. و روی نون بمالید.



سبزی رو ریز خرد کنید، من معمولا از گشنیز، جعفری، ریحان، نعنا، شوید و کمی تره استفاده میکنم. روی نونها سبزی و گردو رو پخش کنید.مقدار نگفتم چون مقدارش رو میتونید بنا به ذائقه تون کمتر یا بیشتر کنید. 



نون رو از یک طرف رول کنید، اگه نرم بود همون موقع میشه برش زد ولی اگه نونتون کمی خشک بود داخل کیسه فریزر بگذارید و مقداری داخل یخچال بگذارید بمونه تا پنیر نون رو نرم کنه، بعد برش بزنید. اگه از چاقوی اره ای استفاده کنید، بهتر و راحتتر برش میخوره، ولی با چاقوی معمولی هم امکان پذیره.



اگه از نان باگت استفاده می کنید، باگت رو باز کنید، با وردنه روش بکشید تا صاف بشه، میتونید مقداری از قسمت داخلی نان رو در بیارید بعد روش وردنه بکشید.




روش پنیر بمالید و سبزی رو پخش کنید. اینبار از سبزی بیشتری استفاده کردم و گردو هم نریختم.




بعد نونها رو رول کنید.



رو داخل کیسه فریزر بگذارید و چند ساعت در یخچال استراحت بدید ، بعد برش بزنید.



برای افطار به همراه چای شیرین یا هندوانه خیلی عالیه.




برای صبحانه یا عصرانه هم گزینه خوبیه.



نظرات  (۶)

dastet dard nakone khanom vaghan aliye

پاسخ:
مرسی 
۲۶ تیر ۹۳ ، ۱۴:۵۲ عاطفه جون
سلام عزیزم
من همیشه به سایتت سر میزنم و کُلی کیف می کنم از پستات
خواستن یه خداقوت بهت بگم :))
من عادت ندارم کامنت بزارم ولی بدون همه پستاتو می خونم ;)
دمت گرم
پاسخ:
سلام عاطفه جون
دم شما هم گرم عزیزم
سلام کارتون واقعا عالیه من که خیلی خیلی خوشم اومد از این به بعد همیشه به وبتون سر میزنم
پاسخ:
سلام
مرسی  عزیزم
خیلی عالی بود مرسی استور غذاهاتون حرف نداره 

پاسخ:
ممنونم از لطفتون

محشری

 

پاسخ:
مرسی
سلام خدا قوت. نماز و روزه هاتون قبول...
خیلی وبتون رو دوست دارم.میخواستم اگه امکانش هست طرز تهیه "کلوچه فومنی" رو هم آموزش بدی خیلی دوست دارم یاد بگیرم...
پاسخ:
سلام نماز روزه شما هم قبول
متاسفانه من بلد نیستم، بهتره از دوستهایی که اهل شمال کشور هستند بخواین چون اونها مطمئنا بلدند

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی