دنیای اسراء

جمعه, ۲۹ فروردين ۱۳۹۳، ۰۶:۴۸ ب.ظ

کوکوی سبزی کوهی

بهار که میشه سبزی فروشی ها پر میشه از سبزیجات مختلف کوهی و یکی دو ماه اول سال بهترین زمان برای استفاده از این سبزیجات خوشمزه است. این سبزیجات رو میتونید در آش و کوکو و حتی پلو استفاده کنید. ریختن چند نوع از این سبزی ها در آش طعم و خواص اون رو عالی میکنه، در فصل بهار میتونید بصورت تازه از سبزیجات کوهی استفاده کنید و برای فصول دیگه هم میشه اونها رو بصورت خشک و فریز کرده نگه داشت و در آش استفاده کرد،ولی بشخصه من طعم سبزی فریزی رو اصلا نمی پسندم و بنظرم سبزی خشک بهتر از فریز شده است.

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میشه با این سبزی ها درست کرد کوکوی سبزی کوهی هست، که خیلی آسون درست میشه و خیلی هم خوشمزه است و تنوعی هست در کوکو سبزی، میتونید به تنهایی با یک یا چند نوع از این سبزیجات و یا مخلوط اون با سبزی کوکوی رایج یک شام بسیار سبک و خوشمزه داشته باشید.

این سبزی ها رو مامانم روز قبل از سال تحویل از سبزی فروشی خریده بود و روز دوم فروردین یه شام فوری و عالی با اونها درست کردیم. مطمئنم که شما هم از خوردن این کوکو لذت خواهید برد.



مواد لازم: برای 3 الی 4 نفر

سبزی (من از یملیک یا همون شینگ و شمی) استفاده کردم پاک کرده نیم کیلو

تخم مرغ 3 عدد

نمک نصف قاشق چایخوری

ادویه به میزان لازم

و روغن



طرز تهیه:

ما از دو تا سبزی که اسمشون رو تو مواد اولیه نوشتم استفاده کردیم، شما میتونید از غازیاغی یا همون پاغازه هم برای کوکو استفاده کنید.

من اسم فارسی این سبزی ها رو نمیدونم ولی عکسشون رو میگذارم. از دوستان هر کس میدونه بگه تا به پست اضافه کنم.

این سبزی رو شینگ یا یملیک میگن



این هم شمی با ضمه روی ش می باشد.



سبزی رو بشورید و خرد کنید. و بگذارید تا کاملا آبش کشیده بشه.

تخم مرغها رو داخل کاسه بشکنید و ادویه و نمک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد.



تخم مرغها رو داخل سبزی بریزید و مخلوط کنید.




تابه رو روی شعله بگذارید و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو رو داخلش بریزید و در تابه رو بگذارید. یک طرف کوکو که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه کوکو بگذارید سرخ بشه با این تفاوت که دیگه در تابه باید باز باشه.

اگه مایل به دیدن مراحل تصویری هستید به پست کوکو سبزی مراجعه فرمایید.

خیلی راحت و سریع



میتونید مثل کوکو سبزی داخلش از زرشک و گردو هم استفاده کنید.



با خیارشور و گوجه فرنگی و زیتون و دوغ نوش جان بفرمایید.


پ ن: دوستانی که منتظر تایید کامنت ها می باشند خیلی خیلی ببخشند یکم دیگه منتظر بمانند، آخه من چکار کنم، کلی...



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کوکوی سبزی کوهی

جمعه, ۲۹ فروردين ۱۳۹۳، ۰۶:۴۸ ب.ظ

بهار که میشه سبزی فروشی ها پر میشه از سبزیجات مختلف کوهی و یکی دو ماه اول سال بهترین زمان برای استفاده از این سبزیجات خوشمزه است. این سبزیجات رو میتونید در آش و کوکو و حتی پلو استفاده کنید. ریختن چند نوع از این سبزی ها در آش طعم و خواص اون رو عالی میکنه، در فصل بهار میتونید بصورت تازه از سبزیجات کوهی استفاده کنید و برای فصول دیگه هم میشه اونها رو بصورت خشک و فریز کرده نگه داشت و در آش استفاده کرد،ولی بشخصه من طعم سبزی فریزی رو اصلا نمی پسندم و بنظرم سبزی خشک بهتر از فریز شده است.

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میشه با این سبزی ها درست کرد کوکوی سبزی کوهی هست، که خیلی آسون درست میشه و خیلی هم خوشمزه است و تنوعی هست در کوکو سبزی، میتونید به تنهایی با یک یا چند نوع از این سبزیجات و یا مخلوط اون با سبزی کوکوی رایج یک شام بسیار سبک و خوشمزه داشته باشید.

این سبزی ها رو مامانم روز قبل از سال تحویل از سبزی فروشی خریده بود و روز دوم فروردین یه شام فوری و عالی با اونها درست کردیم. مطمئنم که شما هم از خوردن این کوکو لذت خواهید برد.



مواد لازم: برای 3 الی 4 نفر

سبزی (من از یملیک یا همون شینگ و شمی) استفاده کردم پاک کرده نیم کیلو

تخم مرغ 3 عدد

نمک نصف قاشق چایخوری

ادویه به میزان لازم

و روغن



طرز تهیه:

ما از دو تا سبزی که اسمشون رو تو مواد اولیه نوشتم استفاده کردیم، شما میتونید از غازیاغی یا همون پاغازه هم برای کوکو استفاده کنید.

من اسم فارسی این سبزی ها رو نمیدونم ولی عکسشون رو میگذارم. از دوستان هر کس میدونه بگه تا به پست اضافه کنم.

این سبزی رو شینگ یا یملیک میگن



این هم شمی با ضمه روی ش می باشد.



سبزی رو بشورید و خرد کنید. و بگذارید تا کاملا آبش کشیده بشه.

تخم مرغها رو داخل کاسه بشکنید و ادویه و نمک بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد.



تخم مرغها رو داخل سبزی بریزید و مخلوط کنید.




تابه رو روی شعله بگذارید و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد مایه کوکو رو داخلش بریزید و در تابه رو بگذارید. یک طرف کوکو که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه کوکو بگذارید سرخ بشه با این تفاوت که دیگه در تابه باید باز باشه.

اگه مایل به دیدن مراحل تصویری هستید به پست کوکو سبزی مراجعه فرمایید.

خیلی راحت و سریع



میتونید مثل کوکو سبزی داخلش از زرشک و گردو هم استفاده کنید.



با خیارشور و گوجه فرنگی و زیتون و دوغ نوش جان بفرمایید.


پ ن: دوستانی که منتظر تایید کامنت ها می باشند خیلی خیلی ببخشند یکم دیگه منتظر بمانند، آخه من چکار کنم، کلی...

نظرات  (۹)

سلام عزیزم ممنون بابت وبلاگ بسیار مفیدتون. می تونیم با هم تبادل لینک داشته باشیم؟ خوشحال میشم بهم اطلاع بدین.
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیز
حتما با کمال میل شما لینک شدید
سلام اسرا جان ممنون از دستور جدید، اتفاقا من الان سبزی اولی و توی یخچالم دارم. پاک کرده و خرد کرده برای تو پلو
من شاهرودی ام و به سبزی اولی شنگی میگیم اون دومی رو هم داریم اما من اسمشو نمی دونم این سبزی ها توی پلو عالی ان با کمی گوشت  آبپز چربی دار ته برنج و ته دیگ سیب زمینی
کوکوشم باید حتما امتحان کنم ممنون
پاسخ:
سلام، من تا بحال توی پلو استفاده نکردم، حتما امتحان میکنم و مطمئنم که عالی میشه، ممنون از پیشنهادتون
سلام اسرا جون سال نوت مبارک خانمی ولی ازت گله دارم بابا خیلی کم میای و مطلب می ذاری و ما رو از خودت محروم می کنی ( بو رسمی دیر ها وفاسیز اولمیسان ) اگه بلد بودی می خواستم دستور ( red velvet cake ) رو بگیرم ازت در ضمن اگه می شه یه چند تا شیرینی اینا بذار با دسر ماه رمضونی کم مونده ها 
پاسخ:
سلام عزیزم سال نوی شما هم مبارک. حق با شماست. حتما کیک قرمز مخملی رو هم آموزش خواهم داد عزیزم.
سلام من به این سبزیای کوهی خیلی علاقه دارم بادیدن این تصویرواقعا ادم هوس میکنه!تزیینشم خیلی زیبا ست ممنون ازشما
پاسخ:
سلام، نظر لطفت شماست عزیمز

سلام

ممنون از مطالب خوبتون

از سایت ما هم دیدن بفرمایید

www.itwire.ir

در صورت تمایل لینک دهید و در نظر سنجی سایت شرکت بفرمایید

سلام اسرا جون.سبزی اولی اسکش سیرموک ،البته درشیراز.سبزی دومی پنجه کلاغ بهش میگن!
پاسخ:
سلام، مرسی از توضیحاتت محبوبه جان
سلام اسرا جونم
خیلی عالی و جالب شده. دست گلتون درد نکنه. 
پاسخ:
سلام الهام جان
مرسی دوست خوبم
یه جا خوندم خاک صحرا بخاطر کمی باران شسته نمیشه و سرشار از مواد معدنی که گییاهان صحرا نیز این خاصیت رادارندوخوردن این گیاهان خاصیت زیادی دارد
پاسخ:
علاوه بر مطلبی هم که گفتید از سبزیجات ارگانیک هستند و هیچ ماده شیمیایی ندارند.
اسراء عزیز سلام من تازه با سایت شما اشنا شدم و بسیار خوشوقتم. سوالی در مورد کوکو پگاه دارم. وقتی این کوکو رو درست کردم ولی مواد انسجام نداشت و به اصطلاح کوکو وا میرفت. میشه راهنماییم کنید ممنون...
پاسخ:
خوشحالم از آشناییت بهار جان، سوالتون رو در کامنت بعدی جواب دادم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی