دنیای اسراء

چهارشنبه, ۲۷ آذر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۶ ب.ظ

کیک آجیلی

این کیک از کیکهای ساده و بسیار زیبا و مناسب برای شب یلداست، کیک پایه این کیک خوشگل، کیکی هست که من از بچگی درست میکنم، چون کیک راحتی هست و فوت فن های زیادی نداره. البته تو دستور اصلی این کیک من خیلی دست بردم و مقادیرش رو کم و زیاد کردم، در کل کیک خوش عطر و طعمی هست که بدون این تزیین هم کیک خوشمزه ایه.


مواد لازم:

(پیمانه مورد استفاده لیوان معمولی با گنجایش 250 میلی لیتر)

تخم مرغ 2 عدد

آرد 2 لیوان

ماست شیرین2.3 لیوان

پرتقال یک عدد

مخلوط آب پرتقال و آب جوش 2.3 لیوان

روغن مایع یا مخلوط روغن مایع با کره 1.3 لیوان

شکر 1 لیوان

پودر هل 1.2 قاشق مربا خوری

پودر زنجبیل 1.2 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر 2.3 قاشق مرباخوری

شربت بار نصف لیوان(روی شربت بار کلیک کنید تا لینک دستورش باز بشه)

آجیل به میزان لازم



طرز تهیه:

همه مواد رو نیم ساعت قبل بگذارید خارج یخچال تا به دمای محیط برسند

فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم بشه

قالب 20 سانتی رو چرب میکنیم و بعد آرد پاشی میکنیم

مواد رو دقیق اندازه بگیرید 

آرد رو سه بار الک کنید

پوست پرتقال رو رنده کنید، پوست پرتقال رو داخل کیک میریزیم،عطر و طعم خیلی خوبی به کیک میده، من همه پوست پرتقال رو رنده میکنم و توی کیک میریزم ولی اگه شما نمی خواهید عطرش زیاد باشه نصفش رو رنده کنید.

آب پرتقال رو بگیرید.



تخم مرغها رو داخل کاسه میشکنیم 



با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد، رنده پوست پرتقال و شکر رو میریزیم.



ماست رو تو این مرحله اضافه میکنیم.یادم رفته عکسش رو بگیرم,چند دور با همزن میزنیم تا ماست با تخم مرغ مخلوط بشه.

آب پرتقال من یک سوم لیوان شد



تو مواد اولیه نوشتم مخلوط آب پرتقال و آب جوش دوسوم لیوان. آب پرتقال رو که گرفتید داخل لیوان بریزید و روش رو آب جوش بریزید تا دو سوم لیوان رو پر کنه. آب جوش باعث میشه که شکر سریعتر حل بشه. داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.



یک دقیقه هم بزنید



بعد روغن رو اضافه میکنیم. من نصف از کره و نصف از روغن مایع استفاده میکنم، کره رو ذوب میکنم و بعد روغن مایه رو روش میریزم، بگذارید خنک بشه بعد به مایع کیک اضافه کنید.



ادویه ها و بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید 



آرد رو داخل مایه کیک بریزید و با همزن چند دور بزنید، فقط در حدی میزنیم که آرد با مواد مخلوط بشه.



داخل قالب بریزید. از این مرحله نمیدونم چرا عکس نگرفتم. قالب رو چند بار روی کابینت بزنید تا حبابهای داخل کیک خارج بشه. داخل فر به مدت 40 تا45 دقیقه تا پخته بشه. البته به خاطر اینکه دمای فرها با هم فرق میکنه بعد از 40 دقیقه به کیک سربزنید یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است ولی اگر از مایع کیک به خلال دندان چسبید 5 تا 10 دقیقه هم زمان بدید تا کیک مغز پخت بشه.

کیک من طلایی خیلی خوشرنگ شده بود اما تو عکسها همیشه تیره تر دیده میشه.

بگذارید کیک روی توری خنک بشه بعد برگردونید داخل ظرف سرو. چون روی کیک من کمی گنبدی شده بود زیر کیک رو تزیین کردم.

داخل شربت بار یک قاشق زعفران دم کرده بریزید. 

با قاشق از شربت روی کیک بدید.



آجیلیها رو داخل شربت بریزید و چنددقیقه بگذارید تا آجیلی کمی داخل شربت نرم بشه.



آجیلیها رو به سبک دلخواه روی کیک بچینید.



برای گل وسط کیک از قیسی استفاده کردم 



عکس از مراحل درست کردن این گل گرفتم در پست بعدی انشاله آموزش میدم. روشش همونیه که گل گوجه فرنگی درست میکنیم. ورقه های قیسی رو داخل شربت بندازید تا چند دقیقه بمونه و چسبناک بشه تا پیچیدنش راحتتر بشه.

اگه منظورتون از درست کردن این کیک یک کیک تزیینی برای یک مراسم هست به این روش عمل کنید. اما اگه برای خودتون میخواید سرو کنید بهتره آجیل رو نیم کوب کنید بعد با اونها کیک رو تزیین کنید.



اینجوری هم خیلی خوشمزه میشه و سروش هم راحتتره.

برای شب چله برای عروس خانومهای محترم ایده خیلی خوبیه.



کیک پایش که خیلی ساده است.

تزینش هم که بیشتر از چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

این گیفت خوشگل رو که توی عکسها می بینید کار دوست هنرمندم سرگل عزیزه که برای عروسی خودش درست کرده بود. خیلی دوسش دارم واقعا خوشرنگ و خوشگله.



این برش رو هم برای شما دوستهای عزیزم کنار گذاشتم




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کیک آجیلی

چهارشنبه, ۲۷ آذر ۱۳۹۲، ۰۹:۲۶ ب.ظ

این کیک از کیکهای ساده و بسیار زیبا و مناسب برای شب یلداست، کیک پایه این کیک خوشگل، کیکی هست که من از بچگی درست میکنم، چون کیک راحتی هست و فوت فن های زیادی نداره. البته تو دستور اصلی این کیک من خیلی دست بردم و مقادیرش رو کم و زیاد کردم، در کل کیک خوش عطر و طعمی هست که بدون این تزیین هم کیک خوشمزه ایه.


مواد لازم:

(پیمانه مورد استفاده لیوان معمولی با گنجایش 250 میلی لیتر)

تخم مرغ 2 عدد

آرد 2 لیوان

ماست شیرین2.3 لیوان

پرتقال یک عدد

مخلوط آب پرتقال و آب جوش 2.3 لیوان

روغن مایع یا مخلوط روغن مایع با کره 1.3 لیوان

شکر 1 لیوان

پودر هل 1.2 قاشق مربا خوری

پودر زنجبیل 1.2 قاشق مرباخوری

بکینگ پودر 2.3 قاشق مرباخوری

شربت بار نصف لیوان(روی شربت بار کلیک کنید تا لینک دستورش باز بشه)

آجیل به میزان لازم



طرز تهیه:

همه مواد رو نیم ساعت قبل بگذارید خارج یخچال تا به دمای محیط برسند

فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم بشه

قالب 20 سانتی رو چرب میکنیم و بعد آرد پاشی میکنیم

مواد رو دقیق اندازه بگیرید 

آرد رو سه بار الک کنید

پوست پرتقال رو رنده کنید، پوست پرتقال رو داخل کیک میریزیم،عطر و طعم خیلی خوبی به کیک میده، من همه پوست پرتقال رو رنده میکنم و توی کیک میریزم ولی اگه شما نمی خواهید عطرش زیاد باشه نصفش رو رنده کنید.

آب پرتقال رو بگیرید.



تخم مرغها رو داخل کاسه میشکنیم 



با همزن میزنیم تا از لختگی در بیاد، رنده پوست پرتقال و شکر رو میریزیم.



ماست رو تو این مرحله اضافه میکنیم.یادم رفته عکسش رو بگیرم,چند دور با همزن میزنیم تا ماست با تخم مرغ مخلوط بشه.

آب پرتقال من یک سوم لیوان شد



تو مواد اولیه نوشتم مخلوط آب پرتقال و آب جوش دوسوم لیوان. آب پرتقال رو که گرفتید داخل لیوان بریزید و روش رو آب جوش بریزید تا دو سوم لیوان رو پر کنه. آب جوش باعث میشه که شکر سریعتر حل بشه. داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.



یک دقیقه هم بزنید



بعد روغن رو اضافه میکنیم. من نصف از کره و نصف از روغن مایع استفاده میکنم، کره رو ذوب میکنم و بعد روغن مایه رو روش میریزم، بگذارید خنک بشه بعد به مایع کیک اضافه کنید.



ادویه ها و بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنید 



آرد رو داخل مایه کیک بریزید و با همزن چند دور بزنید، فقط در حدی میزنیم که آرد با مواد مخلوط بشه.



داخل قالب بریزید. از این مرحله نمیدونم چرا عکس نگرفتم. قالب رو چند بار روی کابینت بزنید تا حبابهای داخل کیک خارج بشه. داخل فر به مدت 40 تا45 دقیقه تا پخته بشه. البته به خاطر اینکه دمای فرها با هم فرق میکنه بعد از 40 دقیقه به کیک سربزنید یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده است ولی اگر از مایع کیک به خلال دندان چسبید 5 تا 10 دقیقه هم زمان بدید تا کیک مغز پخت بشه.

کیک من طلایی خیلی خوشرنگ شده بود اما تو عکسها همیشه تیره تر دیده میشه.

بگذارید کیک روی توری خنک بشه بعد برگردونید داخل ظرف سرو. چون روی کیک من کمی گنبدی شده بود زیر کیک رو تزیین کردم.

داخل شربت بار یک قاشق زعفران دم کرده بریزید. 

با قاشق از شربت روی کیک بدید.



آجیلیها رو داخل شربت بریزید و چنددقیقه بگذارید تا آجیلی کمی داخل شربت نرم بشه.



آجیلیها رو به سبک دلخواه روی کیک بچینید.



برای گل وسط کیک از قیسی استفاده کردم 



عکس از مراحل درست کردن این گل گرفتم در پست بعدی انشاله آموزش میدم. روشش همونیه که گل گوجه فرنگی درست میکنیم. ورقه های قیسی رو داخل شربت بندازید تا چند دقیقه بمونه و چسبناک بشه تا پیچیدنش راحتتر بشه.

اگه منظورتون از درست کردن این کیک یک کیک تزیینی برای یک مراسم هست به این روش عمل کنید. اما اگه برای خودتون میخواید سرو کنید بهتره آجیل رو نیم کوب کنید بعد با اونها کیک رو تزیین کنید.



اینجوری هم خیلی خوشمزه میشه و سروش هم راحتتره.

برای شب چله برای عروس خانومهای محترم ایده خیلی خوبیه.



کیک پایش که خیلی ساده است.

تزینش هم که بیشتر از چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

این گیفت خوشگل رو که توی عکسها می بینید کار دوست هنرمندم سرگل عزیزه که برای عروسی خودش درست کرده بود. خیلی دوسش دارم واقعا خوشرنگ و خوشگله.



این برش رو هم برای شما دوستهای عزیزم کنار گذاشتم


نظرات  (۳۸)

سلام اسرا جون. دست گلت درد نکنه. پیشاپیش یلدا مبارک
پاسخ:
سلام، ممنون بر شما هم مبارک باشه
۲۹ آذر ۹۲ ، ۱۴:۱۴ زهرا طالبی
دستت درد نکنه خانم واقعا هنرمندی. خیلی خوشرنگ و خوشگل شده حتما درست میکنم. نشده که تو مدت این دو سال که با وبلاگتون آشنا شدم پای اینترنت بیام و سری به وبلاگتون نزنم. به تمام دوستانم هم وبلاگتون رو معرفی کردم. مامانم که همیشه دعای خیر براتون داره و میگه خدا خیرش بده که خوب و واضح همه مراحل رو یاد داده. خدا قوت.
پاسخ:
مرسی، باعث افتخار منه، روی ماه مامانت رو ببوس
سلام اسرا خانم دستتون درد نکنه من برا شب یلدا میخواستم کیک درست کنم مونده بودم چی درست کنم بهترین کیک واسه شب یلداست باتشکر از همشهری نازنین
پاسخ:
سلام، خواهش میکنم عزیزم
به به دستتون درد نکنه همشهری..گل کاشتی..چقد ظاهر زیبایی داره....آدمو وسوسه می کنه...حتما درستش می کنم
پاسخ:
مرسی عزیزم، نظر لطف شماست

عااااااااااااااااااالیه.......کدبانوی تبریزی...........دستت درد نکنه.

امیدوارم خوشبخت بشی و مطمئنم عروس هر خونه ای که بشی،

با این کدبانوگری و لیاقت و شایستگی که داری،

برکت و خوشبختی به ارمغان می بری...تنها در دامان یک شیرزن آذری

و بخصوص وتبریزی

یک همچین دختری تربیت می شه و اینطور کدبانو بار می یاد.

 

پاسخ:
مرسی عزیزم
نظر لطف شماست دوست خوبم
سلام اسراء جونم خوبی عزیز دلم . به به چه کیک خوشگلی خداییش تزئینش خیلی قشنگه دستت درد نکنه .دلم واست تنگ شده . نیستی؟ کم پیدایی؟  منتظر دستورای خوشگل و خوشمزه ات هستیم ما رو چشم براه نذار میبوسمت . ماروهم شرمنده کردی مرسی از لطفت
پاسخ:
سلام سرگل خانوم، مرسی از لطفت.من هستم شما کم پیدایی، سری به اینجا نمیزنی
مرسی منم می بوسمت، به بچه ها سلام برسون
سلام عزیزم کارت فوق العادس فقط ماست رو هیچ جایی اضافه نکردی !!!
پاسخ:
سلام فاطمه جون، خوب شد اشاره کردی، یادم رفته بود
فدات

آرزو میکنم آخرین نفسهای باد پاییز؛غمهای کوچک و بزرگ زندگیتان را با خود ببرد؛و برف شادی زمستان کلبه ی آرزوهایتان را سفید پوش کند؛شب یلداتون مبارک دوست گلم...

کیکتون خیلی زیبا شده........نوش جونتون

پاسخ:
مرسی آرزو جان، 
شاد باشی
باسلام خسته نباشیدبشقابت منو یاد مادربزرگ خدابیامرزم انداخت از اینا دیگه الان پیدانمیشه مواظبشان باش
پاسخ:
سلام، بله قدیمی هستند و من خیلی دوسشون دارم. خدا مامان بزرگت رو رحمت کنه
سلام خانومی 
امیدوارم سالیان سال با تنی سلامت ودلی خوش کنار عزیزانت ایام را سپری نمایی ...بعد از مدتها فرصت کردم به نت سر بزنم و صلاج ندونستم بدون عرض ادب به دوست خوبم اینجا رو ترک کنم ،،،دلم برات خیلی تنگ شده بود...یلدات مبارک ...

پاسخ:
سلام طلا جان
ممنونم از لطفلت، خیلی خیلی خوش اومدی، دل منم برات خیلی تنگ شده بود، واقعا خوشحالم کردی
شاد باشی
به به خیلی خوشگله دلم خواست اون یه تیکه که برای ما کنار گذاشتی رو بردارم بذارم دهنم :))
پاسخ:
قابل شما رو نداره عزیزم
به به......کیک آجیلی عالیه اسرا...منم اینو برای بردن خونه یکی از دوستام درست کردم البته با پایه یه کیک دیگه...کلا کیک ساده و خوشگل و همه پسندیه
ولی اون گل قیسی خعلی نازه اسرا..آخر تو منو می کشی با این مرباهای خوشگلت
اسرا خیلیییییی خودت و کارات رو دوست دارم..ماهی دخملی..ماه
پاسخ:
مرسی هانیه جان، همیشه به من لطف داری و شرمنده میکنی، در خدمت شما دارم درس پس میدم عزیزم
منم دوست دارم کلیییییییییییییییییییی
من فر ندارم ومی خواستم بدانم با توستر میشه کیک وشیرینی درست کرد؟لطفاراهنماییم کنید
پاسخ:
بله میتونید، فقط همیشه از درجه ای که اعلام میشه 20 درجه کمتر دمای اون توستر رو تنظیم کنید.
سلام خانمی. دست گلت درد نکنه .این کیک رو میشه خامه کشی کرد؟
پاسخ:
سلام عزیزم، برای خامه کشی معمولا از کیک های کم چرب و کم شیرین استفاده میشه ،ولی میتونید این کیک رو هم خامه کشی کنید، در اون صورت مقدار شکرش رو 3.4 لیوان بریزید. ولی دیگه کیکتون پرکالری خواهد شد
اووووف چه شوددددد..دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی عزیز

سلام عزیرم

من تازه با این سایت آشنا شدم ، خیلی خوشم اومده من خودم تو کار دسر هستم کیک پختنم هم بد نیست اما بعضی اوقات زمان سرو بوی بد تخم مرغ اذیتم می کنه میشه منو راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون از لطفتون، برای اینکه کیک بوی تخم مرغ ندهد باید زرده تخم مرغ با یک اسانس مثل وانیل یا پوست پرتقال یا لیمو حسابی هم زده بشه تا دیگه بوی تخم مرغ در کیک احساس نشه.
سلام، من عاشق آشپزی هستم و خیلی لذت می برم از آشپزی شما براتون خسته نباشید میگم.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
پاسخ:
سلام، خوش آمدید 
ممنون از لطفتون

سلام اسرا خانم

به به کیک خوشگلی شده و مناسب شب یلدا  ، نوش جان

پاسخ:
سلام خانم کتابی عزیز
مرسی شما لطف دارید
عالیه
من با افتخار لینکتون کردم!!
ممنون از سایت کاربردیت عزیزم
پاسخ:
ممنون از شما
شما رو در پیوندهای روزانه لینک کردم
۰۴ دی ۹۲ ، ۰۸:۴۸ الی بانو
سلام دوست عزیزم
کارت مثل همیشه عالیه دوست جون
منم اپم
راستی
من یه انجمن درست کردم که خیلی دوست دارم شما هم افتخار بدید و به عنوان یکی از اعضای انجمن به جمع ما بپیوندید
ممنون میشم و منتظر جوابت هستم
آدرس فروم:
http://forum.chefartist.ir/
اگه افتخار دادید
حتما با نام کاربری لاتین و بدون فاصله عضو بشین عزیزم
پاسخ:

سلام عزیزم

ممنونم از لطفتون

چشم خیلی هم خوشحال میشم عزیزم، البته اگه فرصت کنم

واقعا وبلاگتون حرف نداره

همیشه از دستورهای بسیار عالیتون استفاده کردم و لذت بردیمممممممممم

پاسخ:
مرسی دوست عزیزم
دستت درد نکنه اسراجونم.خیلی خوب بود.برا یلدای عروسمون درست کردم.فدات شم
پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام اسرا جونم دستت درد نکنه  من که تازه عروسی کردم  هیچی از آشپزی بلد نبودم  تا اینکه با سایت شما آشنا شودم  دستور ات آشپزی شما خیلی به من کمک کرد مرسی عزیز دلم 
پاسخ:
سلام عزیزم.خوشحالم براتون مفید بوده
سلام دستتون درد نکنه  من تازه اومدم
پاسخ:
سلام خوش آمدید دوست عزیز
۱۱ دی ۹۲ ، ۱۹:۰۰ ღܓآشپزخونه الهامܓღ

چقدر شیک و هوس برانگیز

دست گلت درد نکنه عزیزم.

پاسخ:
مرسی عزیزم
سو تفاهم نشه
خوشبحال شوهرتون
پاسخ:
آره خوشبحالش دیگه
عالی بود
پاسخ:
مرسی
۱۸ دی ۹۲ ، ۱۴:۴۹ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام دوست عزیزم

خوبی؟

دلم برای خودت و وبلاگت به شدت تنگ شده بود.
خوشحالم که همچنان داری به کارت ادامه میدی.
منم دیگه اومدم که ایشالله اگه خدا بخواد فعالیتم رو از سر بگیرم و دیگه چنگال بازی در نیارم
در ضمن اگر در مورد سایتم انتقاد و یا پیشنهادی هم داشتید خوشحال میشم بشنوم.
مرسی دوست خوبم
پاسخ:

سلام آرزو جان

خیلی خوش اومدی، منم کلی دلم برای دوستای وبلاگیم تنگ شده، حتما سر میزنم بهت، بابا شما دیگه خودت اوستایی نیاز به پیشنهاد نداری، میام از دستورای خوبت استفاده کنم

۱۸ دی ۹۲ ، ۱۴:۴۹ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام دوست عزیزم

خوبی؟

دلم برای خودت و وبلاگت به شدت تنگ شده بود.
خوشحالم که همچنان داری به کارت ادامه میدی.
منم دیگه اومدم که ایشالله اگه خدا بخواد فعالیتم رو از سر بگیرم و دیگه چنگال بازی در نیارم
در ضمن اگر در مورد سایتم انتقاد و یا پیشنهادی هم داشتید خوشحال میشم بشنوم.
مرسی دوست خوبم
پاسخ:

سلام عزیزم

ممنون از لطفت، حتما سر میزنم به سایتت و از دستورات خوبت استفاده میکنم

سلام
احسنت به شما.کارتون حرف نداره.انشاالله که روز به روز موفق تر باشین

پاسخ:

سلام

ممنون از لطفتون

سلام خانومی خیلی خوشمزه شد دستت طلا
پاسخ:
مرسی گلم
به به سلام خیلی عالی آپ هستم با 5 پست
پاسخ:

مرسی عزیزم

میام 

خیلی کیک زیبا وخوشمزه ای شده . دستت درد نکنه.
پاسخ:
ممنونم عزیزم

سلام اسرا خیلی با سلیقه اید درست کردن باسلوف میشه یاد بدید
پاسخ:

سلام، مرسی عزیزم

چشم

سلام اسرا جون
من این کیک رو دو بار درست کردم ولی اصلا خوب در نیومد و کاملا خراب شد اصلا پف نکرد و خمیر شد
دستور پختش رو هم مو به مو درس انجام دادم
مشکلش چی بوده به نظرت؟؟
پاسخ:

سلام عزیزم

از ماست شیرین استفاده کردید، چون اگه ماست ترش باشه باعث میشه کیک پف نکنه

سلام عالیهههههه
پاسخ:
سلام مرسی
سلام دوست من.کاراتون عالییییییه.خوشحال میشم تبادل لینک کنیم و تشریف بیارین آشپزخانه هانیه و نظر بدین.ممنونم
پاسخ:
سلام عزیزم، به روی چشم حتما
سلام اسراجون من تازه باوبلاگ شماآشناشدم واقعا ازت ممنونم به خاطر این همه هنرتون می تونم ازتون بپاسم این همه تجربه روازکجابدست آوردین
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم از لطفت، فقط با علاقه و تمرین و تکرار 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی