دنیای اسراء

جمعه, ۱ آذر ۱۳۹۲، ۰۸:۳۶ ب.ظ

ترشی گوجه فرنگی

امروز از صبح عزمم رو  جزم کردم تا هم کامنت ها رو جواب بدم و چند تا هم مطلب پست کنم ولی از  نمیدونم  شانس بد من یا شما نمیدونم، امروز برای اولین بار بیان ادا در آورد هر کاری کردم نتونستم واردش بشم، یاد روزهایی افتادم که توی بلاگفا می نوشتم و هر چند وقت یکبار این برنامم بود وسط کار بلاگفا هنگ میکرد و دست ما رو تو پوست گردو میگذاشت و من چه حرصهایی خوردم از دستش، الان با کمال ناامیدی یکبار دیگه خواستم واردش بشم که اجازه فرمودند و من هم کلی ذوق کردم.

اما این ترشی خوشمزه از ترشی های خیلی قدیمی هست که مامان بزرگ خدابیامرزم درست میکرد و من از بچه گی خیلی دوسش دارم، بخاطر استفاده از سرکه و شکر طعم ملس و ترش و شیرینی داره که بنظرم متفاوته و من این متفاوت بودنش رو دوست دارم. امیدوارم شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید. اصل این ترشی با گوجه فرنگی معمولی تهیه میشه ولی دیروز که مامانم این گوجه های کوچیک خوشگل رو خریده بود اولین چیزی که به ذهنم رسید این ترشی بود. با این گوجه ها ترشی فانتزی و خوشگل میشه. اگه طعم های خاص رو دوست دارید توصیه میکنم درست کنید.




مواد لازم برای یک شیشه معمولی(شیشه های رب یک کیلو گرمی)

گوجه فرنگی ریز یا مینیاتوری 300 گرم

سرکه  و آب جوش به میزان مساوی (تقریبا یک و نیم تا دو فنجان)

نبات 4،5 تا به اندازه حبه قند یا نصف فنجان شکر

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها رو بشورید و بگذارید خشک بشن. داخل شیشه پر کنید.




بعد روی نبات رو آب جوش بریزید و بگذارید نبات تقریبا حل بشه، و آب خنک بشه.میتونید شکر جایگزین کنید ولی با نبات خوشمزه تر میشه.




نصف شیشه رو با سرکه پر کنید.




روش رو مخلوط نبات و آب که خنک شده پر کنید. لازم نیست نباتها کامل حل بشه بعد که داخل شیشه ریختیم حل میشه.




در شیشه رو محکم کنید و در جای گرم بگذارید تا ترشی برسه، میتونید پست پنجره آشپزخونه بگذارید.




یک ماه زمان می بره تا ترشی برسه، 

بعد از باز کردن در ترشی اون رو داخل یخجال نگه داری کنید.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

ترشی گوجه فرنگی

جمعه, ۱ آذر ۱۳۹۲، ۰۸:۳۶ ب.ظ

امروز از صبح عزمم رو  جزم کردم تا هم کامنت ها رو جواب بدم و چند تا هم مطلب پست کنم ولی از  نمیدونم  شانس بد من یا شما نمیدونم، امروز برای اولین بار بیان ادا در آورد هر کاری کردم نتونستم واردش بشم، یاد روزهایی افتادم که توی بلاگفا می نوشتم و هر چند وقت یکبار این برنامم بود وسط کار بلاگفا هنگ میکرد و دست ما رو تو پوست گردو میگذاشت و من چه حرصهایی خوردم از دستش، الان با کمال ناامیدی یکبار دیگه خواستم واردش بشم که اجازه فرمودند و من هم کلی ذوق کردم.

اما این ترشی خوشمزه از ترشی های خیلی قدیمی هست که مامان بزرگ خدابیامرزم درست میکرد و من از بچه گی خیلی دوسش دارم، بخاطر استفاده از سرکه و شکر طعم ملس و ترش و شیرینی داره که بنظرم متفاوته و من این متفاوت بودنش رو دوست دارم. امیدوارم شما هم درست کنید و ازش لذت ببرید. اصل این ترشی با گوجه فرنگی معمولی تهیه میشه ولی دیروز که مامانم این گوجه های کوچیک خوشگل رو خریده بود اولین چیزی که به ذهنم رسید این ترشی بود. با این گوجه ها ترشی فانتزی و خوشگل میشه. اگه طعم های خاص رو دوست دارید توصیه میکنم درست کنید.




مواد لازم برای یک شیشه معمولی(شیشه های رب یک کیلو گرمی)

گوجه فرنگی ریز یا مینیاتوری 300 گرم

سرکه  و آب جوش به میزان مساوی (تقریبا یک و نیم تا دو فنجان)

نبات 4،5 تا به اندازه حبه قند یا نصف فنجان شکر

طرز تهیه:

گوجه فرنگی ها رو بشورید و بگذارید خشک بشن. داخل شیشه پر کنید.




بعد روی نبات رو آب جوش بریزید و بگذارید نبات تقریبا حل بشه، و آب خنک بشه.میتونید شکر جایگزین کنید ولی با نبات خوشمزه تر میشه.




نصف شیشه رو با سرکه پر کنید.




روش رو مخلوط نبات و آب که خنک شده پر کنید. لازم نیست نباتها کامل حل بشه بعد که داخل شیشه ریختیم حل میشه.




در شیشه رو محکم کنید و در جای گرم بگذارید تا ترشی برسه، میتونید پست پنجره آشپزخونه بگذارید.




یک ماه زمان می بره تا ترشی برسه، 

بعد از باز کردن در ترشی اون رو داخل یخجال نگه داری کنید.




نظرات  (۱۳)

۰۲ آذر ۹۲ ، ۰۰:۴۶ آشپزی سئویل
سلام اسرا جان خوبی بازم به معرفت شما دوست عزیزم من همیشه بهت سر می زنم و اگر دستور جدیدی باشه پربنت می گیرم ولی یه ایراد بزرگ دارم و جز خوانندگان خاموشت هستم و حضورم رو با گذاشتن کامنت اعلام نمی کنم خیلی خوشحالم از داشتن دوستی مثل تو که محبت میکنی راستی از این ترشیت خیلی خوشم اومد ما یه ترشی یا شور گوجه داریم که با نمک و سبزیجات معطر میزاریم حتما روش تو را هم امتحان می کنم ممنونممممممممممممممم
پاسخ:
سلام سئویل جان، اختیار داری من افتخار میکنم به دوستی شما هم زبان عزیز، خیلی سکرت نگه داشتی شهرت رو منم خنک نتونستم حدس بزنم، ولی هر کجا هستی شاد باشی دوست خوبم
سلام عزیزم
خدا غرق رحمت کنه مادر بزرگتون را .
من تاحالا این ترشی را تاحالا  ندیده بودم خیلی برام تازگی داشت 
ممنون از آموزشتون 
پاسخ:
سلام,خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه
مرسى
 یک سوال:
اگر از گوجه معمولی استفاده کردیم هم درسته بندازیم ؟
پاسخ:
بله درسته استفاده کنید
واعجبااااااااااااااااجدیدبوداومدم توادامه مطلب دیدم نوشته نبات مات ومبهوت شدم اخه فکرکردم دستورش باسرکه ونمکه حتما امتحان کنم ببینم چه مزه ای میشه گرچه بدون تعارف ازالان شک دارم گوجه با طعم شیرین بشه ترشی امادستورات خوبتوچشم بسته قبول دارم .اهان راستی تایادم نرفته میخواستم بگم اگه شدپیازترشی روهم بذار ببینم بامال مافرق داره .امشب کلاااااااااااااااحوصله دارم نظربذارم امیدوارم حوصلتوسرنبرم .بقول اون عزیزدیگه همیشه خاموش میومدم میرفتم اما هنرتومگه میذاره کسی خاموش باشه اتیش میزنی بجون همه خودت بیخبری دخمل
پاسخ:
آره با ترشى هاى معمول فرق داره,به امتحان کردنش مى ارزه,امیدوارم بپسندید
مرسی عزیزم خیلی هنرمندی
پاسخ:
ممنون از لطفتون
اسراء جون سلام، خیلی از ترشی خوشم آمد، اما چطوری یک مااااااه صبر کنم آخه؟ فردا میرم از این گوجه کوچولوها میخرم. مرسی 
پاسخ:
سلام الهام جان.آره خیلی سخته، منم هر روز به شیشه ترشی نگاه میکنم، دلم ضعف میکنه.
۲۰ آذر ۹۲ ، ۲۲:۱۶ سرآشپزصورتی
خیلی خوشگلن ....ممنونم
سلام.
اسرا این ترشی خوشمزه است؟  واسه چی نبات میریزیم؟؟ آخه خوشم اومده و می خوام درست کنم. تا حالا هم مزه اش رو نچشیدم . نمیدونم چی میشه..
پاسخ:
سلام
گفتم که به ذائقه شما بستگی داره من که خیلی دوست دارم، یه جور طعم ترش و شیرین داره، میتونید بدون نبات یا شکر هم درست کنید، در اون صورت داخلش سرکه وسیر و شوید و ترخون و نمک بریزید.
salam
mersi az shoma.lezzat mibaram az matalebe aaliton.khaste nabashid
bye
پاسخ:
سلام 
مرسی عزیزم
سلام-من مدتهاست سایت شما رو می خونم-خودم ترکم و دستورات غذایی شما رو دوست دارم.
پاسخ:
سلام، خیلی ممنونم از لطفتون
سلام اسرا جان دست مریزادزمان دانشجویی یه ترم با یه دختر تبریزی هم اتاق بودم که بی نهایت باسلیقه بود هر بار که از تبریز برمیگشت خوابگاه با چیزایی که از خونه میاورد هممونو شگفت زده میکرد اون زمان خیلی دوست داشتم شرایطی پیش بیاد که از سلیقه کدبانوهای تبریزی استفاده کنم که نشد اما الان شما ب این هنرتون منو به وجد میاری خیلی خوشحالم که با سایتتون اشنا شدم.خدا قوت
پاسخ:
سلام، مرسی دوست عزیزم، نظر لطف شماست همه ایرانی ها هنرمند و باسلیقه هستند.
موفق و موید باشید
سلام چه جوری میتونم کامنت بذارم بطور عمومی.اخطار میده
پاسخ:
سلام، همینطوری که الان گذاشتید
ما هم تو بعضی ترشی ها شکر میریزیم.تو ترشی سیر هم اگر شکر بریزید باعث میشه طعمش ملس شه و همین اینکه رنگش سیاه شه و قدیمی نشون میده
ضمنا توصیه میکنم شکر قرمز (شکر سیاه) رو هم امتحان کنید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی