دنیای اسراء

چهارشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۱، ۰۸:۴۷ ب.ظ

دسر انار ویژه شب یلدا

امشب اومدم با یک پست یلدایی. این دسر کار خاصی نداره فقط خالی کردن انارها یه کم وقت میبره که اگه با روشی که گفتم عمل کنید کار زیادی نداره. من برای لایه زیری از کاسترد استفاده کردم شما میتونید از پودینگ وانیلی، پالدا ، کرم شیر یا ژله بستنی استفاده کنید. بهر حال امیدوارم درست کنید و در شب یلدا در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.


 

مواد لازم: برای هشت تا دسر یعنی چهار تا انار

انار متوسط چهار عدد

پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری

شیر دو لیوان

شکر دو قاشق غذاخوری

برای لایه ژله ای:

ژله قرمز (من چون طعم ژله انار رو دوست ندارم از ژله آلبالو که بنظرم خوشمزه است استفاده کردم.) یک سوم بسته

آب جوش یک سوم لیوان

آب سرد یک سوم لیوان


 

طرز تهیه:

واسه این دسر خوشمزه اولین چیز انارهای خوشگله توی مواد لازم چهار تا گفتم تا از کاستردتون زیاد نمونه چون مقداری از کاسترد به اندازه ای که یک دونه انار رو هم پر میکرد موند، پس این مقدار پودر کاسترد  و پودر ژله چهار تا انار یعنی در اصل هشت تا کاسه اناری رو پر میکنه.

 

انارها رو نصف کنید.


 

میتونید بشینید و با حوصله دونه دونه ، دونه های انار رو خالی کنید اما یک روش تنبلانه هست که شمالی های عزیز هم وقتی میخوان رب انار درست کنند از این روش استفاده میکنند. وسیله لازم یک تیکه چوب یا وردنه استفاده کنید. همونطور که تو عکس میبینید نصف انار رو برعکس توی دستتون بگیرید و زیر دستتون یه ظرف بگیرید و با وردنه به پشت انار بیجاره بزنید، دونه های انار میریزه تو ظرف.


 

اگه تک و توکی هم مونده باشه خیلی راحت در میاد.


 

اگه پره هاش مونده با چاقو تمیز کنید و بعد بشورید و برگردونید تا خشک بشه. تا واسه ریختن کاسترد اماده بشه.

 

پودر کاسترد رو داخل قابلمه بریزید.


 

شکر رو اضافه کنید.


 


و خوب مخلوط کنید و گرنه موقع پخت کاسترد گلوله گلوله میشه.


 

شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر کاسترد کاملا در شیر حل بشه.


 

روی حرارت  ملایم بگذارید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. حدود ۵ دقیقه طول میکشه تا کاسترد آماده بشه.


 

از هم زدن دست نکشید چون خیلی سریع لخته میشه، مدام باید هم زده بشه.

اگه حرارت زیاد باشه خیلی سریع بسته میشه بدون اینکه خامیش گرفته بشه.




,وقتی به این غلظت رسید از روی حرارت بردارید،  و باز مدام هم بزنید تا حرارتش کم بشه.  دقت کنید که بعد از سرد شدن سفت میشه پس نباید زیاد غلظ بشه. 

بهتره نصفه های انار رو توی یک پیاله یا فنجون بگذارید تا تکیه گاه داشته باشه.

کاسترد رو داخل پوستهای انار بریزید یک سانت نگه دارید برای لایه ژله



 

وقتی کاسترد خودش رو گرفت. دونه های انار رو روی کاسترد بریزید.


 

ژله رو مثل دستور پاکت آماده کنید. و روی دونه های انار بریزید و بگذارید خودش رو بگیره.

یادم رفت از این مرحله عکس بگیرم.



 

می تونید با خامه فرم گرفته تزیینش کنید.

 

و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.

بفرمایید.

البته چون دسر رو توی پوست انار درست میشه بهتره یک روز بیشتر نمونه. چون پوست انار باعث میشه طعم کاسترد عوض بشه.

شب یلدای خوشی در کنار اعضای خانواده داشته باشید.

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

دسر انار ویژه شب یلدا

چهارشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۱، ۰۸:۴۷ ب.ظ

امشب اومدم با یک پست یلدایی. این دسر کار خاصی نداره فقط خالی کردن انارها یه کم وقت میبره که اگه با روشی که گفتم عمل کنید کار زیادی نداره. من برای لایه زیری از کاسترد استفاده کردم شما میتونید از پودینگ وانیلی، پالدا ، کرم شیر یا ژله بستنی استفاده کنید. بهر حال امیدوارم درست کنید و در شب یلدا در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.


 

مواد لازم: برای هشت تا دسر یعنی چهار تا انار

انار متوسط چهار عدد

پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری

شیر دو لیوان

شکر دو قاشق غذاخوری

برای لایه ژله ای:

ژله قرمز (من چون طعم ژله انار رو دوست ندارم از ژله آلبالو که بنظرم خوشمزه است استفاده کردم.) یک سوم بسته

آب جوش یک سوم لیوان

آب سرد یک سوم لیوان


 

طرز تهیه:

واسه این دسر خوشمزه اولین چیز انارهای خوشگله توی مواد لازم چهار تا گفتم تا از کاستردتون زیاد نمونه چون مقداری از کاسترد به اندازه ای که یک دونه انار رو هم پر میکرد موند، پس این مقدار پودر کاسترد  و پودر ژله چهار تا انار یعنی در اصل هشت تا کاسه اناری رو پر میکنه.

 

انارها رو نصف کنید.


 

میتونید بشینید و با حوصله دونه دونه ، دونه های انار رو خالی کنید اما یک روش تنبلانه هست که شمالی های عزیز هم وقتی میخوان رب انار درست کنند از این روش استفاده میکنند. وسیله لازم یک تیکه چوب یا وردنه استفاده کنید. همونطور که تو عکس میبینید نصف انار رو برعکس توی دستتون بگیرید و زیر دستتون یه ظرف بگیرید و با وردنه به پشت انار بیجاره بزنید، دونه های انار میریزه تو ظرف.


 

اگه تک و توکی هم مونده باشه خیلی راحت در میاد.


 

اگه پره هاش مونده با چاقو تمیز کنید و بعد بشورید و برگردونید تا خشک بشه. تا واسه ریختن کاسترد اماده بشه.

 

پودر کاسترد رو داخل قابلمه بریزید.


 

شکر رو اضافه کنید.


 


و خوب مخلوط کنید و گرنه موقع پخت کاسترد گلوله گلوله میشه.


 

شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر کاسترد کاملا در شیر حل بشه.


 

روی حرارت  ملایم بگذارید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. حدود ۵ دقیقه طول میکشه تا کاسترد آماده بشه.


 

از هم زدن دست نکشید چون خیلی سریع لخته میشه، مدام باید هم زده بشه.

اگه حرارت زیاد باشه خیلی سریع بسته میشه بدون اینکه خامیش گرفته بشه.




,وقتی به این غلظت رسید از روی حرارت بردارید،  و باز مدام هم بزنید تا حرارتش کم بشه.  دقت کنید که بعد از سرد شدن سفت میشه پس نباید زیاد غلظ بشه. 

بهتره نصفه های انار رو توی یک پیاله یا فنجون بگذارید تا تکیه گاه داشته باشه.

کاسترد رو داخل پوستهای انار بریزید یک سانت نگه دارید برای لایه ژله



 

وقتی کاسترد خودش رو گرفت. دونه های انار رو روی کاسترد بریزید.


 

ژله رو مثل دستور پاکت آماده کنید. و روی دونه های انار بریزید و بگذارید خودش رو بگیره.

یادم رفت از این مرحله عکس بگیرم.



 

می تونید با خامه فرم گرفته تزیینش کنید.

 

و در کنار اعضای خانواده نوش جان کنید.

بفرمایید.

البته چون دسر رو توی پوست انار درست میشه بهتره یک روز بیشتر نمونه. چون پوست انار باعث میشه طعم کاسترد عوض بشه.

شب یلدای خوشی در کنار اعضای خانواده داشته باشید.

 

نظرات  (۳۹)

شب چله ی گرم و شیرینی داشته باشید
پاسخ:
برات آرزوی بهترینها رو دارم دوست نازنینم
ممنووووووووووون. از ایده قشنگت بسیار لذت بردم
پاسخ:
مرسییییییییی از لطفت عزیز
یلدات شکلاتی
۳۰ آذر ۹۱ ، ۲۳:۴۲ بیقرار مادر
باز هم شب ، شب من است...
شب یلدا...
هندوانه و انار و آجیل...
نه...
یلدا برای من یک داستان است...
یک داستان طولانی...
بی آغاز و بی پایان...
یلدا
برای من هم شب است و هم روز
هم سیاه و هم سپید
یلدا برای من خاطره است...
هم گریه هم خنده...
هم افسوس و هم امید...
یلدا...
هنوز کنج دنج تنهایی من است...
هنوز دفتر هذیانها،بدون نقطه سر خط!...
شب،شب من است...
گاهی ساکت و بی خط
گاهی فریاد و بغض
گاهی درد دل
گاهی...شاید لبخند...
شب یلداست امشب...
نه پسته های خندان،نه انار های خونین دل!
هزار راه رفته و نرفته...
و کلبه ای در کویری مه گرفته!
یا تپه ای شنی در جنگلی انبوه!
یلدا...یلدا...یلدا...
چقدر حرف دارد برای من...
حرفهایی که خواندید و نخواندید ، گفتم و نگفتم...
امشب شب من است ...
شب یلدا...

یلدایتان پر ستاره....
۰۱ دی ۹۱ ، ۰۲:۴۶ مامان اسرا و اسما
عمرتون ۱۰۰ شب یلدا/دلتون قد یه دریا /توی این شب های سرما/یادتون همیشه با ما
شب یلدا مبارک..
پاسخ:
مرسی دوست عزیز
سلام اسرا جون انشالله که شب یلدای خوبی را پشت سر گذاشتی ... این دسرت با آدم حرف میزنه حالا شب یلدا نشد فصل انار که هست میشه شب های قشنگ زمستون این دسر را بخوریم دستت درد نکنه خیلی خوشکل و شیک شده.
مثل همیشه خیلی مدرن و باسلیقه دست مریزاد واقعا سلیقتون یکه
پاسخ:
این از مهربونیته نازنین جان
عجب چیزیییییییییههههههههههههههه
آب از دهنم راه افتاد
پاسخ:
مرسی فاطمه جان
خیلی زیبابودمرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
پاسخ:
ممنون عزیزم
اسراء جان دیر دیدم پستتو ولی خیلی ایده جالبی بود. ایشالله دفعه بدی
با تاخیر یلدات مبارک خانوم گل
۰۳ دی ۹۱ ، ۰۰:۵۲ آشپزی سئویل
سلام اسراء جان خوشحالم که نگرانی نبوده و ممنونم بابت زحماتی که دادم راستی دسرشیک و جدیده ممنوم
۰۳ دی ۹۱ ، ۰۰:۵۴ آشپزی سئویل
راستی یادم رفت یلدا رو بهت تبریک بگم عمرتون مثل شب یلدا دراز
خیلی عالی اسرا جان....حیف که دیر پست تو دیدم....
عزیزم عالی بود
مرررررسی
پاسخ:
ممنون دوست عزیز
باسلام خیلی عالی بود تا حالا این مدلی ندیده بودم دوست عزیز اگر امکان داشته باشد مسقطی را میشود گفت تقریبا یک نوع شیرینی تبریزی و قدیم درتبریز بخت میشده را آموزش بدهید ممنون میشوم
پاسخ:
خیلی چیزها قول دادم به دوستای نازنینی مثل شما که درست کنم، دعا کن خدا به وقتم برکت بده که بتونم همه خواسته های شما رو اجابت کنم.
منم دیر کردم ببخش!!
این کنکور شده یه دردسر
اما برا این بست قشنگت ممنون اسرا جون دستت طلا
حتما امتحانش میکنم خیلی خوشم اومد واقعا مرسیییی
پاسخ:
امیدوارم از خوردنش هم لذت ببری
سلام عزیزم تا جایی که تونستم آرشیوتو خوندم خیلی استفاده کردم مرسی اگه خواستی منو به اسم "نمیشه رد شم" لینک کن تا منم بلینکمت
پاسخ:
سلام دوست عزیز، خوشحالم مطالب وبلاگ مفید بوده. لینکتون کردم
وای خدای من عزیزم این ایده بی نظیره حیف من پستت رو دیر و خیلی اتفاقی دیدم ولی واسه اینکه از دلم در بیاد حتماً با این شیوه درست میکنم واسه مهمونی معرکه اس مرسی از آموزش خوبت ... فقط یه سوال عجیبه که من طعم کاسترد رو دوس ندارم و اگه پودر کاکائو اضافه کنم بنظرم لذیذتر میشه میشه کاسترد کاکاویی درست کرد؟
پاسخ:
اشکالی نداره سال دیگه انشاله.من تا حالا امتحان نکردم،ولی مشکلی نیست با یک قاشق کاسترد امتحان کن اگه خوب شد خبرش رو به منم بده.
وای خیلی خوشگله شما چقد با سلیقه ایییییییییییییییییی


این کاسترد که میره توپوست انار مزه ش فرقی نمیکنه؟آخه پوست انار یه جوری گسه! ممنوننننننننننننننننننننننننننننننننننن
پاسخ:
باید در عرض یک روز مصرف بشه وگرنه بله طعمش عوض میشه.
سلام گلم خیلی خوشحالم که اومدی خدا کنه هیچ وقت انقدر خسته نشی که این همه مارو منتظر بزاری عزیزم با دستوراشپزییای عالیت بازم دلمونو شاد کن باشه ممنون با ارزوی خوشی برای شما
وای اینا یکی از یکی عالی ترن
من همیشه بهت سر میزنم اما کمتر وقت می کنم کامنت بزارم
باور کن وبلاگت تنها چیزی بود که تونسته منو به آشپزی علاقه مند کنه....
ازت ممنونممممم
سلام میشه لطف کنید نحوه گذاشتن عکس در وبلاگ رو توضیح بدید؟
پاسخ:
برای آپلود عکس یک راه استفاده از سایتهای آپلود سنتر هست که در یکی از این سایتها ثبت نام میکنی(ثبت نام هزینه ای نداره) و عکسهات رو در اون سایت میگذاری و اون سایت یک آدرس بهت میده و شما اون آدرس رو در قسمت درج عکس میگذاری. البته این روش زیاد خوب نیست چون بعد از مدتی ممکنه عکسها حذف بشن مثل بلایی که سر عکسهای قبلی من اومد. یک روش هم خرید دامین هست که کمی هزینه میکنی ولی مطمئنی که عکسهات همیشگی هست.روش خرید دامین رو نمیدونم چون خودم انجام ندادم ولی بقیه کارها یعنی گذاشتن عکس خیلی راحته یعنی عکسهات رو داخل آرشیو دامین کپی میکنی و بعد آدرسش رو در قسمت درج عکس وبلاگ میگذارید.
سلام اسرای عزیز.
ممنون بابت لینک. امروز اولین پست وبم را گذاشتم. منتظر حضور گرمتون هستم.
قیز سن نه خوش سلیقه سن
من که هربار که پست جدیدی می ذاری کیف می کنم اسرا جان.
ای کاش می تونستی زود به زود آپ کنی وبلاگو
۰۶ دی ۹۱ ، ۲۱:۱۶ الی گولو
سلام اسرا جون ، خیلی خیلی دسر عالی و خوبی یاد دادی ، دستت درد نکنه عزیزم
پاسخ:
سلام الیییییییییی جون. مرسی عزیزم
خیلی خوش سلیقه و هنرمندی خانم
ایده زیبایی بود
۱۶ دی ۹۱ ، ۱۶:۱۲ شیرینکده
سلام عزیزم
بالاخــــــــــــــــــــــــــره آپ کردم اونم با دوتا پست
منتظرتم
پاسخ:

سلام خانوم

میام حتما پیشت

سلام اسرا جووون

سایتت مبارکه

خیلی عالیه

منتظر کارای جدید از شما هستم

موفق باشی

پاسخ:

سلام اکرم جونم

ممنونم از لطفتون دوست عزیز

زنده باشی

 هم طراحیش زیباست هم به نظر میاد خیلی خوشمزه است
سلام. عزیزم میشه بگی پودر کاستر از کجا تهیه کنم؟  جایگزین نداره؟
پاسخ:
سلام، سوپر مارکت ها و لوازم قنادی ها معمولا دارند، من روش خونگیش رو هم درست میکنم،چون نمیدونم کی فرصت میکنم پست بگذارم دستورش رو برات اینجا مینویسم با اون روش میتونی درست کنی.
مواد لازم:شیر دو لیوان، شکر یک لیوان و دو سوم لیوان، یعنی یک سوم کمتر از دو لیوان، زرده تخم مرغ 2 عدد،آرد سفید یا نشاسته2 قاشق غذاخوری،وانیل و زعفران قدری.
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت کم بگذارید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی بشه.
۱۳ اسفند ۹۱ ، ۱۴:۵۴ ღܓآشپزخونه الهامܓღ

عزیزم حسابی تو سایتتون چرخ خوردن حسابی لذت بردم

واقعا هنرمندی هااااااا

میشه با هم تبادل لینک کنیم؟

پاسخ:
خیلی خوش آمدید و ممنون از لطفتون
حتما با کمال میل لینکتون میکنم.
۰۱ تیر ۹۲ ، ۱۹:۲۰ آتنا بهرام
خیلی عااالیه سایت شمااا وااااای گشنم شد :D
پاسخ:
مرسی عزیزم
۱۸ شهریور ۹۲ ، ۲۱:۲۳ سرآشپزصورتی
ایده ی قشنگیه....حتما برای یلدای امسال اجرا ش میکنم
پاسخ:
مرسی عزیزم
خیلی عالی بود خانم
الحق که هنرمندین خسته نباشی

پاسخ:
مرسى گلم
افرین به این همه سلیقه....ممنون...موفق باشی دوست عزیز
پاسخ:
lمرسی دوست عزیز

با سلام

عالی بود . آفرین به هنرتون

من که لذت بردم. و حتما درست میکنم

 

پاسخ:
سلام
مرسی از لطفتون
سلام...وبت واقعا عالیه. مخصوصا این که از تمام مراحل عکس میذاری. اما مواد لازمی که میگه برای عده زیاد خوبه.اگه همبن ها رو بخوای برای دو نفر بریزی چقدر باید کم کنی؟ مثلا برای همین پست...
پاسخ:
سلام ممنون از شما
سعی میکنم بنویسم که برای چه تعداد کافیه شما میتونید با یه ضرب و تقسیم ساده مقدار مواد رو بدست بیاری
مثلا این پست برای هشت نفر هست مواد رو تقسیم بر چهار کنی مقدار مواد مورد نیازت بدست میاد.

سلام دستت درد نکنه خیلی قشنگ بود

پاسخ:
سلام، ممنون از لطفتون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی