دنیای اسراء

پنجشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۴۳ ب.ظ

پرتفلیو

اینی که می بینید یک ساندویچ بسیار خوشمزه است، و یه شام کامل. دستور این غذای خوشمزه رو من از مهدیه عزیزم گرفتم، البته در روش اون با نون لواش درست میشه، که اونجوری هم خوشمزه میشه. نوع دیگش رو هم قبلا ناردونه عزیزم تو وبلاگش گذاشته بود. من همیشه به صورت برش نخوردم سرو میکردم، اما چون پیش غذاها طرفدارهای زیادی تو وبلاگ دارن، اینبار برش زدم تا به صورت لقمه ای دربیاد و با این روش میشه یک پیش غذای جالب و آسون واسه سفره های مهمونی شما. 

یک نکته نمیدونم چرا اسمش پرتفلیو هست،همچین دستوری تو سایتهای انگلیسی زبان هم پیدا نکردم، اگه کسی میدونه بگه، در بازار سهام پرتفولیو یا پرتفوی به معنی سبد سهام هستش یعنی سبدی که توش انواع سهام باشه برای ریسک کمتر


شاید به این علت اسم این غذای خوشمزه رو پرتفلیو گذاشتن که توش چیزای خوشمزه زیادی هستش.

 

ا

 مواد لازم:

نون باگت یک عدد کامل( بهتره باگت بیات و نرم باشه، چون قرار توی فر بره و اگه تازه باشه زیادی خشک میشه)

مرغ پخته نصف سینه (من از مرغی که از چلومرغ مونده بود استفاده کردم، این مرغ چون با رب و زعفران مزه دار شده خیلی خوشمزه تر میشه، اگه از مرغ آبپز استفاده می کنید کمی بهش رب و زعفران بزنید تا مرغتون طعم بگیره)

فلفل دلمه 1.2 میتونید از مخلوط رنگهای مختلف استفاده کنید.

گوجه فرنگی سفت یک عدد

جعفری خرد شده 2 قاشق

پیاز داغ 1 قاشق

قارچ 100 گرم(من نداشتم بریزم)

پنیر پیتزا 50 الی 100 گرم(مقدار پنیر به خودتون بستگی داره میتونید کم یا زیاد بریزید، خوب مسلمه بیشتر باشه خوشمزه تره)

سس مایونز و سس گوجه تند هر کدام 2 قاشق

 

طرز تهیه:

همه مواد رو میتونید نگینی یا خلالی خرد کنید.فلفلها رو با روغن خیلی کم تفت بدید در حدی که فقط سبک بشه. روغن رو کم بریزید در حدی که تابه فقط کمی چرب بشه چون غذامون هم سس داره و هم پنیر و اگه روغنش هم زیاد باشه خیلی سنگین میشه.

 

 

مرغ رو اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید و از روی حرارت بردارید. 

 

 

بعد پیاز داغ 

 

 

و گوجه فرنگی

 

 

و جعفری رو هم بریزید. 

 

 

انتهای سفت نون رو جدا کنید.نون رو از طول برش بزنید مثل زمانی که میخواید ساندویچ درست کنید. به طور کامل نون رو باز کنید. من نون رو دو قسمت کرده بودم

 

 

روی نون رو سس مایونز بمالید.

 

 

روش پنیر پیتزا بریزید.

 

 

مواد رو روی نون پخش کنید.

 

 

روش سس گوجه بریزید.

 

 

بعد پنیر 

 

 

نون رو تا کنید.

روش کمی پنیر بپاشید و از فلفلهای رنگی که نگینی کردید روش بریزید.(اگه فلفل رنگی نداشتید میتونید از ترکیب گوجه فرنگی و فلفل سبز استفاده کنید.)

 

 

اگه میخواهید به صورت ساندویچی بخورید که دیگه کار تمومه بگذارید توی سینی فر و منتقل کنید توی فر با حرارت 180 و بگذارید تا پنیر ذوب بشه.

اما اگه میخواید اسلایسی سرو کنید، حتما قبل از رفتن داخل فر برش بزنید. من بعد از اینکه توی فر گذاشتم به فکرم رسید تا اسلایسش کنم و وقتی از فر در آوردم برش زدنش خیلی سخت بود چون نون حسابی کرانچی شده بود و موقع برش زدن خرد میشد و پنیر هم کش می اومد.

هم گرمش خوشمزه است هم سردش، پس با خیال راحت میتونید واسه مهمونی هاتون درست کنید. و مهمتر اینکه خمیر نداره و واسه اونهایی که با خمیر مشکل داره میتونه گزینه خیلی مناسبی باشه.


اینا خشک و کرانچی هستند پس اگه شما نرم دوست دارید یک کاسه آبجوش داخل فر بگذارید یا اینکه حسابی روش رو با پنیر بپوشونید، یا اینکه داخل فویل آلومینیومی بپیچید بعد داخل فر بگذارید.

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

پرتفلیو

پنجشنبه, ۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۴۳ ب.ظ

اینی که می بینید یک ساندویچ بسیار خوشمزه است، و یه شام کامل. دستور این غذای خوشمزه رو من از مهدیه عزیزم گرفتم، البته در روش اون با نون لواش درست میشه، که اونجوری هم خوشمزه میشه. نوع دیگش رو هم قبلا ناردونه عزیزم تو وبلاگش گذاشته بود. من همیشه به صورت برش نخوردم سرو میکردم، اما چون پیش غذاها طرفدارهای زیادی تو وبلاگ دارن، اینبار برش زدم تا به صورت لقمه ای دربیاد و با این روش میشه یک پیش غذای جالب و آسون واسه سفره های مهمونی شما. 

یک نکته نمیدونم چرا اسمش پرتفلیو هست،همچین دستوری تو سایتهای انگلیسی زبان هم پیدا نکردم، اگه کسی میدونه بگه، در بازار سهام پرتفولیو یا پرتفوی به معنی سبد سهام هستش یعنی سبدی که توش انواع سهام باشه برای ریسک کمتر


شاید به این علت اسم این غذای خوشمزه رو پرتفلیو گذاشتن که توش چیزای خوشمزه زیادی هستش.

 

ا

 مواد لازم:

نون باگت یک عدد کامل( بهتره باگت بیات و نرم باشه، چون قرار توی فر بره و اگه تازه باشه زیادی خشک میشه)

مرغ پخته نصف سینه (من از مرغی که از چلومرغ مونده بود استفاده کردم، این مرغ چون با رب و زعفران مزه دار شده خیلی خوشمزه تر میشه، اگه از مرغ آبپز استفاده می کنید کمی بهش رب و زعفران بزنید تا مرغتون طعم بگیره)

فلفل دلمه 1.2 میتونید از مخلوط رنگهای مختلف استفاده کنید.

گوجه فرنگی سفت یک عدد

جعفری خرد شده 2 قاشق

پیاز داغ 1 قاشق

قارچ 100 گرم(من نداشتم بریزم)

پنیر پیتزا 50 الی 100 گرم(مقدار پنیر به خودتون بستگی داره میتونید کم یا زیاد بریزید، خوب مسلمه بیشتر باشه خوشمزه تره)

سس مایونز و سس گوجه تند هر کدام 2 قاشق

 

طرز تهیه:

همه مواد رو میتونید نگینی یا خلالی خرد کنید.فلفلها رو با روغن خیلی کم تفت بدید در حدی که فقط سبک بشه. روغن رو کم بریزید در حدی که تابه فقط کمی چرب بشه چون غذامون هم سس داره و هم پنیر و اگه روغنش هم زیاد باشه خیلی سنگین میشه.

 

 

مرغ رو اضافه کنید و خیلی کم تفت بدید و از روی حرارت بردارید. 

 

 

بعد پیاز داغ 

 

 

و گوجه فرنگی

 

 

و جعفری رو هم بریزید. 

 

 

انتهای سفت نون رو جدا کنید.نون رو از طول برش بزنید مثل زمانی که میخواید ساندویچ درست کنید. به طور کامل نون رو باز کنید. من نون رو دو قسمت کرده بودم

 

 

روی نون رو سس مایونز بمالید.

 

 

روش پنیر پیتزا بریزید.

 

 

مواد رو روی نون پخش کنید.

 

 

روش سس گوجه بریزید.

 

 

بعد پنیر 

 

 

نون رو تا کنید.

روش کمی پنیر بپاشید و از فلفلهای رنگی که نگینی کردید روش بریزید.(اگه فلفل رنگی نداشتید میتونید از ترکیب گوجه فرنگی و فلفل سبز استفاده کنید.)

 

 

اگه میخواهید به صورت ساندویچی بخورید که دیگه کار تمومه بگذارید توی سینی فر و منتقل کنید توی فر با حرارت 180 و بگذارید تا پنیر ذوب بشه.

اما اگه میخواید اسلایسی سرو کنید، حتما قبل از رفتن داخل فر برش بزنید. من بعد از اینکه توی فر گذاشتم به فکرم رسید تا اسلایسش کنم و وقتی از فر در آوردم برش زدنش خیلی سخت بود چون نون حسابی کرانچی شده بود و موقع برش زدن خرد میشد و پنیر هم کش می اومد.

هم گرمش خوشمزه است هم سردش، پس با خیال راحت میتونید واسه مهمونی هاتون درست کنید. و مهمتر اینکه خمیر نداره و واسه اونهایی که با خمیر مشکل داره میتونه گزینه خیلی مناسبی باشه.


اینا خشک و کرانچی هستند پس اگه شما نرم دوست دارید یک کاسه آبجوش داخل فر بگذارید یا اینکه حسابی روش رو با پنیر بپوشونید، یا اینکه داخل فویل آلومینیومی بپیچید بعد داخل فر بگذارید.

 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۱/۰۶/۰۲
اسراء افسری

نظرات  (۴۴)

سلام اسرا جون
از وبلاگت خوشم اومد .
ممنون از مطالب جالبت .
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
۰۳ شهریور ۹۱ ، ۰۲:۲۵ اکـــــــــــــرم
اسرا جون عجب لقمه های خوشکل خوش برورویی شده
100 در100 هم خوشمزه و سازگار با مزاج من
ممنون عزیزم
پاسخ:
خواهش
سلام اسرا جون ایشالا هیچ یک از هموطنامون مصیبت وبلا سرشون نیاد و همیشه شاد باشن این دو دستور غذایی هر دو خیلی خوبه مررررررررررررررسی
پاسخ:
ممنونم عزیزم
خیلی خوشگل شده..من اسمش رو نمی دونستم اسرا....خیلی وقتا درست می کردم با ترکیبات مختلف.... بهشم می گفتم پیتزا باگت!!

بهرحال خیلی ممنون عزیز..خیلی خوشمزه و خوشگل شدن خانومی
پاسخ:
خواهش میکنم قابل شما رو نداره خانوم
سلام اسرا جان عکساش باز نمی شن
پاسخ:
سلام درست کردم عزیزم
اسراجون عکسارو نشون نمیده چرا؟
پاسخ:
سلام درست کردم عزیزم
سلام اسرا جان خسته نباشید چرا عکس ها باز نمیشه
پاسخ:
سلام درست کردم عزیزم
سلام عزیزم
گذشته از طعمش که فوق العاده است چه ظاهر خوشگلی داره
پاسخ:
امتحان کن از طمعش مطمئنم خوشت میاد
سلام به خانوم کدبانو وباسلیقه
من همیشه میام وبه وبلاگتون سرمیزنم
عاشق دستورغذاهای خوشمزتون هستم
راستی منم اذری هستم
دست مریزاددددددددددددددددددد
دستت درست خانومی
خیلی چیز باحالیه. نون باگت بیات هم توی فریزر دارم. ایشالله بزنم تو گوشش
(
خاک عالم چقد لاتی شد بله دیگه ساعت داره از 12 شب میگذره خو)
سلام اسرا جون یکی از غذاهای واقعا خوشمزه که طرفداران زیادی هم داره دستت درد نکنه عزیزم .
اسرا جون تا جائی که من میدونم portefeuille یک لغت فرانسه هست و به معنی کیف پول مردونه یا زنونه شاید اسم این غذا بخاطر نوع بستنش شبیه کیف که مقداری مواد را در خودش جا میده باشه .
پاسخ:
مرسی شاپرکیییییییییییییییییی
ببخشید سر آشپز میشه تو فویلم پیچید گذاشت تو فر؟ به نظرم اینطوری نونش خشک نمیشه..
پاسخ:
ایده جالبیه آره اینجوری نون نرم میمونه.
پروتوفلیو بود فکر کنم
۰۷ شهریور ۹۱ ، ۱۰:۰۴ ریحانه بهشتی(رویا)
سلام خانمی خوبی؟
دست گلت درد نکنه . اتفاقاً از شام دیشب که فلافل بود چند تا نون باگت مونده فکر کنم امروز برای شام درست کنم. باز هم مرسی
سلام دوس عزیز
وبلاگ فوق العاده زیبایی دارید
اگر مایل به تبادل لینک هستید
لطفا مارا با عنوان " عاشقانه ها " لینک کنید و خبر دهید باچه اسمی لینکتان کنم
pagerank+3
بازدید روزانه:3000+
موفق باشی
سلام اسرای عزیز

با جستجو در مورد مربای انجیر به وبلاگت رسیدم که با نگاهی که بهش انداختم فهمیدم یکی از همون وبلاگهایی است که مسلما برام مفید خواهد بود.

خیلی خوشحالم که وبلاگتو پیدا کردم . باورت نمیشه همین اول کاری کل مرباها رو به اضافه چند مورد دیگه پرینت گرفتم.
آرشیوی واسه خودم دارم از آشپزیهای مختلف

همیشه سلامت و موفق باشی

به به چه عالی
سلام اسرا جان خیلی از این غذا خوشم اومد منم حتما درست میکنم ؛مرسی بابت غذاهای خوشمزه که آموزش میدی عزیزم
پاسخ:
سلام مریم عزیز، امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد عزیزم
سلام عید فطر مبارک با تاخیر

قیافه ی عالی دارن دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی خانمی
اسرا جان همون روز که برات کامنت گذاشتم مامان اینا مربا انجیر را پختند و خیلی خوب شد.
دست شما هم درد نکنه.

یه چی بگم؟!!! فکر کنم آذری هستی و شایدم یه جورایی همشهری ؟!! آذریا دست پختشون خیلی خوبه.

وای سر صبحی چه چیزا می بینم دلم آب شد . دستت درد نکنه اسراء جون من حوصله قرتی بازی ندارم همینطوری ساندویچی میخورمش . دستت درد نکنه
پاسخ:
مرسی عزیزم
اسمش پورتفولیو هست به معنی کیف حالا کیف گوشت کیف مرغ و غیره راستی سلام خسته نباشی
پاسخ:
سلام ندیم جان، مرسی عزیزم
منم میخوااااااااااااااااااااااااااااااام.
عالی بود اسرا جان من که خوشم اومد ممنون از وب سایت خوبت
سلام اسرا جون به به
پاسخ:
سلام هنگامه جان، مرسی
salam man avalin bare omadam vebetoooon.ghazahahatoooooooooooooon harf nadare.mer30000000000000
پاسخ:
خیلی خوش آمدید. و ممنون از لطفتون
سلام عزیزم واقعا عالی بود خیلی ساده و شیک.دست گلت درد نکنه با اینهمه سلیقه.

سلام عزیزم

خیلی خوب و خوشمزه بود

دخترم که 3 ساله است براش تند تند درست مبکنم خیلی دوست داره

پاسخ:
سلام دوست عزیز
ممنون از لطفت و نوش جان
خانمی واقعا وبلاگ جالب دارید
هزار ماشالله خیلی هنرمند و خوب و عالی
همیشه موفق باشید
یکی از طرفداران وبلاگ شما
پاسخ:
ممنون از لطفتون
شاد و سربلند باشید
یا حق
راستش درست کردم اما خیلی ترد و خشک بود همه دهن و زبونمو زخم کرد نمیشه کاری کرد که نونش نرم تر بشه؟؟؟؟
پاسخ:
حتما مدت زمان زیادی توی فر مونده، میتونید یک کاسه آب جوش داخل فر قرار بدید تا زیاد خشک نشه.
سلام اسراء عزیز
چقدر عالیه ، غذاهای جالبی رو آموزش می دین که هم شکیله و هم با قیمت مناسب میشه تهیه کرد.
و برای مراسم افطاری و نذری و جشن تولدها بسیار مناسب هستن .
موفق باشی سرآشپز

یا علی
اللهم عجل لولیک الفرج

پاسخ:

سلام دوست خوبم

ممنونم از لطفتون

موفق باشید

یاحق

عزیزم خشک میشه بعد اینکه از فر در میاریم؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
بله خشک و کرانچی هست اگه بخواین نرم بشه یک کاسه آب جوش داخل فر بگذارید یا اینکه حسابی روش رو پنیر پیتزا بریزید.
سلام اسرا جان یعنی چی ابجوش بزاریم تو فر؟میشی بیشتر توضیح بدی؟
پاسخ:
تو یه کاسه آبجوش بگذارید داخل فر بخار آب باعث میشه خشک نشه.
سلام من به جای مرغ سوسیس ریختم خبلیییییی خوب شد پیشنهاد مى کنم.
پاسخ:

سلام نوش جان

ما خانوادگی زیاد اهل سوسیس کالباس نیستیم

سلام
ممنون ازاینکه اطلاعات خودتونو در اختیار دیگران میگذارید
میخواستم خواهش کنم اگه میشه میزان دمای لازم برای پخت درفر رادرمایکروویو هم بگیدتاماکه فرنداریم هم بتوانیم آنرا درست کنیم.
پاسخ:

سلام مرسی گلم

شرمنده من مایکروفر ندارم و کار باهاش رو بلد نیستم، دعا کن بخرم یادمیگیرم به شما هم میگم

سلام

فکر کنم من بدونم معنیش چیه

توی بازار سهام پرتفولیو یا پرتفوی به معنی سبد سهام هستش یعنی سبدی که توش انواع سهام باشه برای ریسک کمتر

شاید به این علت اسم این غذای خوشمزه رو پرتفلیو گذاشتن که توش چیزای خوشمزه زیادی هستش و شاید اون نون هم مثل سبده

پاسخ:

سلام 

ممنون بخاطر ذکر این مطلب، به پست اضافه میکنم


سلام
من اینو درست کردم و خیلی خوب شد. البته مثل مال شما نشد :)
 ممنون

پاسخ:

سلام

اختیار دارید مطمئنم عالی شده

khanomi man payam mizaram amma engar motavvajeh payam nashodin....omidvaram ke haleton khob bashe...kheyli doaton mikonam ke in jori ettelaate khodeton ro ba hame sahim mishin...rasti age ahle tabrizin baham ham shahri hastim...
پاسخ:

سمیرا جان مدتی بود فرصت جواب دادن به کامنتها رو نداشتم و شرمنده شما دوستهای خوبم شدم.

ممنونم بخاطر انرژی مثبتی که بهم میدی و منم خوشحالم از آشناییتون همشهری

سلام
وبلاگت خیلی عالیه ممنون که همه چیز مرحله به مرحله با عکس آموزش میدی
این غذا رو میشه تو مایکروفرهم درست کرد ؟ با چه درجه ای؟
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون
متاسفانه من بخاطر مضراتی که از مایکروفر شنیدم فعلا نتونستم خودم رو راضی به تهیه و استفاده از مایکروفر بکنم، به همین خاطر طرز کارش رو هم بلد نیستم
البته خیلی وسوسه میشم مایکروفر بگیرم
عااااااااااااااااااااااااالی
پاسخ:
مرسی
دستت درد نکنه اسرا جون واقعا آشپزیت حرف نداره
پاسخ:
مرسی عزیزم
من اینو درستیدم عاااالی شد. نونارو گذاشتم تو ظرف پیرکس و طبقه وسط فر و  سینی فرو گذاشتم کف فر و توشو پر آب کردم. اصلن باگتام خشک نشدن ترد ترد شدن. اسراجون مرسی از توضیحات جامع و کاملت.
پاسخ:
نوش جونت دوست عزیزم
من فکر کنم نظراتم حتی به دستت نمیرسه چون حتی تاییدشونم نمیکنی بهرحال بدون که دورادور دعات میکنم وبلاگت حرف نداره عالیه.
پاسخ:
مرسی نفیسه جان، خیلی لطف داری و ممنونم از دعای خیرت
سلام,هنوز درستش نکردم ولی فردا شب مهمون دارم میخوام یکی از پیش غذاهام باشه, مرسی
پاسخ:
سلام، برای مهمونی گزینه خوبیه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی