دنیای اسراء

پنجشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۱، ۰۸:۰۱ ب.ظ

سوپ شوید

سلام، نماز روزه هاتون قبول درگاه حق باشه انشالله، امیدوارم از برکات این ماه بهره کامل رو ببرید و من رو هم تو دعاهاتون یاد کنید.

امروز اومدم با یک سوپ بسیار ساده ولی در عین حال خیلی خوشمزه. سوپ شوید رو من اولین بار چند ماه پیش که رفته بودیم مشهد تو هتل محل اقامتمون خوردم. اولش که سوپ رو آوردن به نظرم جالب نیومد ولی وقتی چشیدم از طعمش خوشم اومد، مخصوصا که مواد زیادی نمیخواد و معمولا در دسترسه. طعم این سوپ تقریبا شبیه به آش آبغوره ای هست که قبلا توی وبلاگ دستورش رو گذاشتم، موادشون با هم فرق میکنه اما نمیدونم چرا وقتی این سوپ رو میخورم طعم آش ابغوره برام تداعی میشه، احتمالا بخاطر چاشنی آبغوره و شوید باشه. شما هم درست کنید و بهم بگید به نظر شما هم طعمشون شبیه هم هست یا نه؟

 

 

خوب بریم سراغ طرز تهیه ش

مواد لازم:

جوی پخته شده دو پیمانه

آب مرغ یک لیتر

هویج کوچیک یک عدد

شوید خشک نصف پیمانه

رب یک الی دو قاشق

آبغوره و آبلیمو هر کدام یک الی دو قاشق

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه:

آب مرغ رو توی قابلمه بریزید. آگه آب مرغتون چربه نیازی نیست روغن بریزید وگرنه یک قاشق هم روغن بریزید( میزان روغن سوپ دست خودتونه میتونید بیشتر یا کمتر کنید، من سوپی که زیاد چرب باشه زیاد دوست ندارم به همین خاطر به چربی آب مرغ یا گوشت اکتفا میکنم و روغن دیگه ای نمیریزم)

جوی پخته شده رو توی آب مرغ بریزید.( من همیشه یک کیلو جو رو یکجا میشورم و چند ساعت خیس میکنم و بعد  به همراه نصف قالب ۵۰ گرمی کره ونمک و مقداری آب مرغ میپزم و به اندازه هر وعده سوپ توی کیسه فریزر میرزم و فریز میکنم و هر وقت خواستم سوپ درست کنم از اون استفاده میکنم.)

وقتی جو کمی لعابدار شد، هویج رو رنده میکنیم و توی سوپ میریزم.

 

 

نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم.

 

 

وقتی هویج پخته شد شوید رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه هم میگذاریم شوید نرم بشه.

 

 

بعد رب

 

 

آبغوره

 

 

و آبلیمو رو هم میریزم و میگذاریم تا سوپ بجوشه و جا بیفته.

 

 

من مقدار رب و چاشنی ها رو تقریبی گفتم چون ذائقه افراد فرق میکنه من خودم سوپ رو ترش دوست دارم شما اول زیاد چاشنی نریزید، بچشید اگه به نظرتون ترشیش کم بود بازم آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید.

به نظر من ترکیب آبلیمو و آبغوره برای این سوپ و سوپ ورمیشل بهتر از آبلیمو به تنهایی هست.

این سوپ خوشمزه میتونه یک افطار خوشمزه باشه.

 

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

سوپ شوید

پنجشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۱، ۰۸:۰۱ ب.ظ
سلام، نماز روزه هاتون قبول درگاه حق باشه انشالله، امیدوارم از برکات این ماه بهره کامل رو ببرید و من رو هم تو دعاهاتون یاد کنید.

امروز اومدم با یک سوپ بسیار ساده ولی در عین حال خیلی خوشمزه. سوپ شوید رو من اولین بار چند ماه پیش که رفته بودیم مشهد تو هتل محل اقامتمون خوردم. اولش که سوپ رو آوردن به نظرم جالب نیومد ولی وقتی چشیدم از طعمش خوشم اومد، مخصوصا که مواد زیادی نمیخواد و معمولا در دسترسه. طعم این سوپ تقریبا شبیه به آش آبغوره ای هست که قبلا توی وبلاگ دستورش رو گذاشتم، موادشون با هم فرق میکنه اما نمیدونم چرا وقتی این سوپ رو میخورم طعم آش ابغوره برام تداعی میشه، احتمالا بخاطر چاشنی آبغوره و شوید باشه. شما هم درست کنید و بهم بگید به نظر شما هم طعمشون شبیه هم هست یا نه؟

 

 

خوب بریم سراغ طرز تهیه ش

مواد لازم:

جوی پخته شده دو پیمانه

آب مرغ یک لیتر

هویج کوچیک یک عدد

شوید خشک نصف پیمانه

رب یک الی دو قاشق

آبغوره و آبلیمو هر کدام یک الی دو قاشق

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه:

آب مرغ رو توی قابلمه بریزید. آگه آب مرغتون چربه نیازی نیست روغن بریزید وگرنه یک قاشق هم روغن بریزید( میزان روغن سوپ دست خودتونه میتونید بیشتر یا کمتر کنید، من سوپی که زیاد چرب باشه زیاد دوست ندارم به همین خاطر به چربی آب مرغ یا گوشت اکتفا میکنم و روغن دیگه ای نمیریزم)

جوی پخته شده رو توی آب مرغ بریزید.( من همیشه یک کیلو جو رو یکجا میشورم و چند ساعت خیس میکنم و بعد  به همراه نصف قالب ۵۰ گرمی کره ونمک و مقداری آب مرغ میپزم و به اندازه هر وعده سوپ توی کیسه فریزر میرزم و فریز میکنم و هر وقت خواستم سوپ درست کنم از اون استفاده میکنم.)

وقتی جو کمی لعابدار شد، هویج رو رنده میکنیم و توی سوپ میریزم.

 

 

نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم.

 

 

وقتی هویج پخته شد شوید رو هم اضافه میکنیم و چند دقیقه هم میگذاریم شوید نرم بشه.

 

 

بعد رب

 

 

آبغوره

 

 

و آبلیمو رو هم میریزم و میگذاریم تا سوپ بجوشه و جا بیفته.

 

 

من مقدار رب و چاشنی ها رو تقریبی گفتم چون ذائقه افراد فرق میکنه من خودم سوپ رو ترش دوست دارم شما اول زیاد چاشنی نریزید، بچشید اگه به نظرتون ترشیش کم بود بازم آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید.

به نظر من ترکیب آبلیمو و آبغوره برای این سوپ و سوپ ورمیشل بهتر از آبلیمو به تنهایی هست.

این سوپ خوشمزه میتونه یک افطار خوشمزه باشه.

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۱/۰۵/۰۵

نظرات  (۳۴)

سلام خانومی

نماز و روزه ات قبول باشه

ماشاالله خیلی فعالی
آفرین

و ممنون به خاطر لینک

خوش باشی
۰۷ مرداد ۹۱ ، ۰۳:۴۰ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
روایت داریم تو جهنم ۲۰ دقیقه مونده به افطار ساعتا وایمیسته !
اسرا جون باید خیلی خوشمزه باشه تا به حال نخوردم حتما امتحانش می کنم رفت تو لیست برای افطار
سلام
وبلاگتون واقا خیلی خوبه
وبلاگ منم پرازاخبار آیتی وجامعه اطلاعاتی هست
اگرتبادل لینک میکنید منو با نام آخرین اخبار دنیای آیتی وجامعه ی اطلاعاتی لینک کنید.
من شما را باچه نامی لینک کنم.؟
پاسخ:
موفق باشید
سلام اسراءعزیز
باز هم یه دستور خوشمزه .دستت در نکنه امشب واسه افطار حتمادرست می کنم . ممنون
پاسخ:
مرسی
به به !حتما تو یه وقت بهتر درسش می مکنم...!
راسی آپم
به به !حتما تو یه وقت بهتر درسش می مکنم...!
راسی آپم
دست گلت درد نکنه اسراء جون حتما در اولین فرصت امتحانش میکنم....
آنگاه که دوست داری همواره کسی به یادت باشد
به یاد من باش
که من همیشه به یاد توام
از طرف بهترین دوست تو " خدا "
سوره بقره آیه 152

۰۸ مرداد ۹۱ ، ۱۹:۴۳ اکـــــــــــــــرم
اسرا جون میخواستم برای فردا آش سبزی درست کنم اما با دیدن این سوپ زیبا نظرم عوض شد
مرسی ازت دوست گلم
پاسخ:
خواهش میکنم اکرم جون، امیدوارم از خوردنش درکنار خانواده لذت ببری
۰۹ مرداد ۹۱ ، ۰۴:۵۵ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
سلام

بالاخره آپ کردم


پیشم بیایید
اسرا جون لینکت کردم
!
!
!

سلام اسراءجون
طاعات و عباداتتون قبول باشه عزیزم.
من امروز با وبلاگتون آشنا شدم . واقعا دستوراتی که گذاشتین محشره .
من عاشق آشپزی هستم و با بیشتر وبلاگای آشپزی آشنایی دارم.
بدون اغراق می گم وبلاگ شما یه چیز دیگست. حالا دیگه واقعا بهم ثایت شد که آذریا ( که خودمم جزء اونا هستم) آشپزی و سلیقشون حرف نداره

الان سه ساعته که نشستم و دارم رسپی غذاهارو سیو می کنم تا انشاءا... در اولین فرصت درستشون کنم. همه بخشها بخصوص پیش غذاهایی که آموزش دادین خیلی عالی هستن.
اللرین آریماسین. یوریلمیسن
پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام بانو

طاعات و عبادات قبول باشه..

دیروز برای افطار این سوپ رو درست کردم و کلی دعات میکنم که تنوع ایجاد شد....خیلی خیلی خوشمزه بود و خوشم اومد...
این روزها که به دلیل آمدن ماه رمضان با نبوغت نیاز مضاعفی داریم زود زود آپ کن خواهر ....

ممنون
پاسخ:
به روی چشم عزیزم
با سلا م
بهتون تبریک میگم بخاطر وبلاگ قشنگی که دارید
و مامان سید مهربونتون
من عاشق سوپم از هر نوع ش که باشه مهم نیست
سوپ و آش هوش ز سرم میبره
مخصوصا این سوپ که توش سبزی شوید سبزیه خوشمزه و مورد علاقه ی من هست

سلام اسرا جان امروز اولین بار به سایتت سر زدم عاشقش شدم خیلی روان توضیح میدی و خیلی سایتت دوست داشتنیه خوش به حال شوهرت . من سعی میکنم غذاهای جدید بپزم اما توکلش رو ندارم . بازم بهت سر میزنم
سلام-به این وبلاگ سربزنید
همیشه منتظر حضور پر از مهر شما هستم
انشالله که سرباز امام زمان باشید
درپناه حق موفق و موید باشید
http://shahid-karbala.blogfa.com/
سلام. خوبین. من و دوستم پریروز از رو وبلاگتون حلوای زنجفیلی درست کردیم و خیلی خوب شد و راضی بودیم. این روش ریختن تو قالب یخش هم خیلی خوب بود. من قبلاً درست کرده بودیم بریدنش که خرد نشه پروژه ای بود... ولی این بار خیلی ساده درآمد. خواستم تشکر کنم. بعد دیگه بعد از حلوای زنجفیلی کلی وبلاگتون گشتم و لذت بردم. خوشحالم از آشنایی تون. شاد باشید و طاعات مقبول.
پاسخ:
پیروز و سربلند باشید.
سلام سلام طاعات عبادات قبول
غذاهای خیلی خوبی گذاشتی توی وبلاگت بیشتر چیزهایی هستش که همه استفاده میکنن خوبیشم به اینه که همشو واضح توضیح دادی همراه با عکس
و موقع پخت هیچ مشکلی برای اونایی که حتی برای اولین باره میخوان آشپزی کنن پیش نمیاد
خیلی ممنون ازت موفق باشی همیــــــــــــــشه
پاسخ:
ممنونم از حضورتون
سلام. ببخشید شوید حتما باید خشک باشه؟
پاسخ:
سلام. نه میتونی شوید تازه هم بریزی. من امتحان نکردم ولی به نظرم خوشمزه تر هم میشه
سلام اسرا جاان ندا هستم خواهر اکرم
من این سوپو خونه ابجی خوردم خیلی دوست داشتم ابجی ادرس داد تا بیام دستورشو بگیرم و درست کنم
ممنون به خاطر دستور این سوپ خوشمزه
پاسخ:
نوش جونتون عزیزم.
۱۵ مرداد ۹۱ ، ۱۲:۲۷ اکـــــــــــــرم
اسرا جون سوپ خوشمزه ای بود
مرسی از دستور خوبت
پاسخ:
نوش جونت خانومی
وای خدای من حیف که سوپ شیر دارم برای افطار وگرنه حتما درستش میکردم.
یه چیزی من بگم؟ مامانم یه کار راحتتر میکنه. پلو رو آبکش میکنه توی آبش شوید هست دیگه اون آب رو میزاره کنار بعد باهاش سوپ درست میکنه. من دیوونشم. خصوصا وقتی که یه تعداد ماکارونی فرمی هم میریزه توش دیگه محشر میشه. امتحان کن ایشالله خوشتون میاد
سلام اسرا جان چند وقته غذاهاتو درست میکنم خیلی عالی میشه دست گلت درد نکنه.
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
سلام اسرا جان امروز این سوپ و درست کردم
خواستم تشکر کنم خوشمزه بود و دلچسب
خیلی وبلاک خوبی داری اسراء جون ولی میشه یه غذای با گوشت مرغ ولی خوشمزه وجالب بنویسی ممنون خوشمزه باشه هااااااااااااااااا میخوام مهمونم راضی باشه قربونت فدات
پاسخ:
ممنونم از لطفت، چند تا خوراک و خورشت خوشمزه با مرغ توی وبلاگ هست، اگه درست کنی مطمئنم مهمونات خوششون میاد
salam azizam

to kheyli bahaliiii va ghazahat ham hamin tor

man chandtashon ro dorost karam k ok ok bod aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bod merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
اسرا جووون من هرجور سوپی درست میکنم اصلا حلیم نداره چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
اگه بخوای سوپ حلیم داشته باشه باید جو حسابی بپزه و مقدارش هم توی سوپ تقریبا زیاد باشه، البته توی بعضی از سوپها از آرد هم میشه استفاده کرد به این صورت که یکی دو قاشق آرد بسته به میزان سوپ توی آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید تا سوپ حلیم بندازه.
شوید دوست می دارم
پاسخ:
پس حتما سوپش رو هم دوست خواهی داشت
سلاممممممممم دوستممم بسیار سوپ خوشمزه ای بود طعم شوید خیلییی خوشمزه اش کردی مرسی از دستورتتتت
پاسخ:

سلام

نوش جونتون

۰۵ آذر ۹۲ ، ۱۴:۰۵ رویا شکوهی
انصافا خیلی خوشمزه شد و برای روزهای سرد و برفی برای دوستان توصیه میکنم و اسراجان باز هم دستت درد نکنه.
پاسخ:
لطف دارى عزىزم
سلام این سوپ بنظر خوش طعم و عطره اما من دنبال این مدل سوپ نبودم بازم دستت طلا.... بوسسسسسسسسسسس
پاسخ:

سلام

ممنونم عزیزم

سلام اسرا جون بیشتر عکسهات باز نمشه چیکار کنیم
پاسخ:
سلام، بزودی درستشون میکنم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی