دنیای اسراء

جمعه, ۳۰ تیر ۱۳۹۱، ۰۶:۴۸ ب.ظ

نان کندوی پنیری

سلام، حلول ماه مبارک رمضان رو به شما دوستهای عزیزم تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از برکات این ماه بهره مند بشیم.

همونطور که قول داده بودم برای ماه رمضان سعی میکنم دستورهای مرتبط با این ماه داشته باشم. امروز براتون یه نون خوشمزه دارم که گزینه مناسبیه برای افطار.

نونی شبیه به این رو توی وبلاگ ترلان عزیز دیده بودم، البته اون نون شیرین بود اما نونهای من شیرین نیستند. یکبار هم به روش ترلان درست میکنم.

 


 

مواد لازم:

خمیر نان از خمیری که در این پست توضیح دادم. با این مقدار خمیر دو تا از این نونها درست میشه.

برای داخل نان 

پیاز داغ چند قاشق

پنیر پارمسان چند قاشق

کنجد و تخم مرغ و کمی زعفران آبکرده

 

طرز تهیه:

خمیر رو طبق دستور نان گل درست کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. من با نصفش این نون و با نصفش پیتزا لقمه درست کردم که بعد دستورش رو میگذارم.

خمیر رو به شکل نواری در بیارید و به نوزده قسمت تقسیم کنید.


 

هر کدوم از تکه ها تقریبا به اندازه گردو میشه.


 

هر تکه خمیر رو کمی باز کنید.


 

روش از پنیر پارمزان و پیاز داغ بگذارید.


 

کناره های خمیر رو جمع کنید.و به شکل توپی در بیارید.


 

قالب رو چرب کنید. توپکهای خمیری رو از قسمتی که جمع کردیم روی قالب بگذارید.


به شکلی که میبینید.


 

خمیررو بیست دقیقه استراحت بدید. تا باز کمی ور بیاد.

 

نصف تخم مرغی که از خمیر مونده و کمی زعفران رو مخلوط کرده و روی خمیر بمالید و کنجد بپاشید.


داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 درجه بپزید.

بفرمایید نون گرم و خوشمزه

 

نکته:

به جای پنیر پازمزان میتونید از پنیر خامه ای یا پنیرهای دیگه استفاده کنید. البته دقت کنید خمیر بعد از گلوله کردن درزی نداشته باشه چون پنیر ذوب میشه و ته ظرف میسوزه.



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

نان کندوی پنیری

جمعه, ۳۰ تیر ۱۳۹۱، ۰۶:۴۸ ب.ظ
سلام، حلول ماه مبارک رمضان رو به شما دوستهای عزیزم تبریک میگم و امیدوارم بتونیم از برکات این ماه بهره مند بشیم.

همونطور که قول داده بودم برای ماه رمضان سعی میکنم دستورهای مرتبط با این ماه داشته باشم. امروز براتون یه نون خوشمزه دارم که گزینه مناسبیه برای افطار.

نونی شبیه به این رو توی وبلاگ ترلان عزیز دیده بودم، البته اون نون شیرین بود اما نونهای من شیرین نیستند. یکبار هم به روش ترلان درست میکنم.

 


 

مواد لازم:

خمیر نان از خمیری که در این پست توضیح دادم. با این مقدار خمیر دو تا از این نونها درست میشه.

برای داخل نان 

پیاز داغ چند قاشق

پنیر پارمسان چند قاشق

کنجد و تخم مرغ و کمی زعفران آبکرده

 

طرز تهیه:

خمیر رو طبق دستور نان گل درست کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. من با نصفش این نون و با نصفش پیتزا لقمه درست کردم که بعد دستورش رو میگذارم.

خمیر رو به شکل نواری در بیارید و به نوزده قسمت تقسیم کنید.


 

هر کدوم از تکه ها تقریبا به اندازه گردو میشه.


 

هر تکه خمیر رو کمی باز کنید.


 

روش از پنیر پارمزان و پیاز داغ بگذارید.


 

کناره های خمیر رو جمع کنید.و به شکل توپی در بیارید.


 

قالب رو چرب کنید. توپکهای خمیری رو از قسمتی که جمع کردیم روی قالب بگذارید.


به شکلی که میبینید.


 

خمیررو بیست دقیقه استراحت بدید. تا باز کمی ور بیاد.

 

نصف تخم مرغی که از خمیر مونده و کمی زعفران رو مخلوط کرده و روی خمیر بمالید و کنجد بپاشید.


داخل فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 درجه بپزید.

بفرمایید نون گرم و خوشمزه

 

نکته:

به جای پنیر پازمزان میتونید از پنیر خامه ای یا پنیرهای دیگه استفاده کنید. البته دقت کنید خمیر بعد از گلوله کردن درزی نداشته باشه چون پنیر ذوب میشه و ته ظرف میسوزه.

نظرات  (۱۸)

سلااااااااااااااام عزیزممممممم بابا دلمون واست تنگ شده آخه .ما را دریاب یکم به هوادارات بیشتر توجه کن غذاهای خوشمزه خوشمزه واسمون تند تند بذار دیگه دست گلتتتتتتتتتتت درد نکنه
پاسخ:
بووووووووووووووووووس
نماز و روزه شما قبول حق.التماس دعا.
پاسخ:
نماز روزه شما هم قبول و محتاجم به دعا عزیزم
سلام خانومی

وبلاگت واقعا حرف نداره

با اجازه من لینکت میکنم

موفق باشی
سلام اسرا جون طاعاتت قبول رسیدن ماه مبارک رمضان را بهت تبریک میگم .
چه نون تپل مپل خوشکلی شده دستت درد نکنه باید حتما امتحانش کنم
روزه و نمازت قبول خیلی خیلی عالی شده اسراء جوووووووووووووووووونم....
۰۱ مرداد ۹۱ ، ۲۳:۰۶ مامان اسرا واسما
السلام ای میهمانی خدا / ماه خوب آسمانی خدا

السلام ای روزه داران السلام / عاشقان مخلص ماه صیام . . .

ماه پر برکت رمضان بر شما مبارک...
پاسخ:
ماه مبارک رمضان بر شما هم مبارک و التماس دعا عزیزم
سلام اسرا جان
با لذت بسیار این نون رونگاه می کنم.راستش این جوری انگار خیلی ساده است ولی وقت درست کردن باید دید می شه یا نه (یعنی من می تونم یانه )
پاسخ:
مطمئنم میتونی الهه جان. درست کردن نون یه کم حوصله میخواد اگه چند بار درست کنی قلقش دستت میاد و برات لذت بخش میشه.
میخوام نماز رو به نیت مهتاب بخونم روی یه عالمه نرگس سجده کنم.

میخوام با اشکهای یه متنتظر وضو بگیرم ...

میخوام یه حریر از جنس مهر سرم کنم

میخوام به یه پرستو که تو اسمون تو داره پرواز میکنه اقتدا کنم.

میخوام سر به سجده بذارم و با دونه های یه انار ترکیده تسبیحت کنم.

خدا جونم میخوام ستایشت کنم میخوام بهت بگم که چه قدر گناهکارم

میخوام بهت بگم که چه قدر خسته و دل گرفتم !

میخوام سر به روی شنهای گرم ساحل بذارم و توبه کنم!

توبه و توبه وتوبه

خدایا از این زندان از این ورطه فراموشی نجاتم ده!
سلام اسرا عزیزم
چقدر این نون زنده و عالی است
دستتون درد نکنه نماز و روزه هاتون قبول
پاسخ:
ممنونم از لطفتون. نماز روزه های شما هم قبول و التماس دعا
۰۳ مرداد ۹۱ ، ۰۰:۲۸ خاله توران
واییییییییییییی چه نون خوشگل و خوشمزه ای

ببخشید سلام ! گلم
طاعات و عبادات قبول درگاه حق . التماس دعا
خوبی ؟ چه نونی پختی !!! خیلی اشتها اوره ممنونم عزیزم
موفق باشی .
سلام اسرا جون . دست گلت درد نکنه .اینقده دوست دارم نون درست کنم که نگو . دلم الان کلی آب شد. همش تنبلی میکنم
پاسخ:
سلام الهام جان..مرسی عزیزم. نون درست کردن یه کم سخته ولی چند بار که درست کنی و قلقش دستت بیاد دیگه معتاد نون درست کردن میشی، مخصوصا وقتی بوی نون توی خونه میپیچه، کیف میکنی
سلام . ممنون از دستور خوبتون. واقعا اشتهابرانگیزه. میخواسنم بینم میشه خمیرشو از روز قبل مهمونی درست کنم؟ چطوری باید نگهداری کنم؟
پاسخ:
سلام، خواهش میکنم عزیزم. خمیر رو بهتره نگه ندارید، حتی اگه داخل یخجال هم بمونه بازم کیفیتش رو از دست میشه و نون طعم ترشیدگی میگیره. مگه اینکه خمیر رو فریز کنید و البته دیگه کیفیتش مثل خمیر تازه نمیشه.
salam asraie azizam..man veblageto kheili dost daram va be dastoratam etminan age mishe be man komak konin....man non ke dorost mikonam chon aspaz khonam sarde khamir maiam 10 daghighei amal nemiad 15 ta 20 daghighe tool mikeshe az ieki porsidam goft eib nadare ama ieja khondam goft torsh mish dobare az ieki porsidam goft cheraghe fereto roshan kon ama fere man enghad pishrafte nist..chekar konam?komakam konnnnn..rasti mitunam feramo roshan konam ba daraje50????merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
پاسخ:
چند تا راه داری، حتما نباید توی اشپزخونه بگذاری ور بیاد هر جای خونه که گرمه اونجا بگذار ور بیاد، نزدیک بخاری یا رادیات. یا اینکه میتونی فر رو با کمترین درجه چند دقیقه گرم کنی بعد خاموش کنی و بعد بگذاری اونجا. یک راه دیگه اینکه از خمیر مایه فوری استفاده کنی که نیازی به عمل آمدن نداره، البته برای ور آمدن خمیر هم باید جای گرم باشه، که باز میتونی از راههایی که گفتم استفاده کنی.
merciiii azizam az javabet man turkey zendegi mikonam hava beshedat sarde..az teknike fer estefade mikonam..rasti khamir maye fori be torki chi mishe azizam?merciiiiiiiiiii
پاسخ:
خواهش میکنم سحر جان. امیدوارم با این روش مشکلت حل بشه.
۰۱ تیر ۹۲ ، ۲۳:۳۱ فرشته های زمینی

سلام

امشب برای اولین بار وبتون رو دیدم و لذت بردم

ماشالله کدبانویی هستین

ممنون از آموزشهای قشنگتون

پاسخ:

سلام

خوش آمدید

لطف دارید عزیزم

سلام میشه بگین پنیر پارمسان چیه؟ اولین باره که اسمشو میشنوم_میشه به جاش از پنیرصبحانه استفاده کرد؟
پاسخ:
سلام.پارمسان یک نوع پنیر خشک طعم داره که برای مزه دار کردن غذا استفاده میشه.میتونید با پرمسان خیلی خوشمزه تره
۲۳ بهمن ۹۲ ، ۱۶:۱۴ سمیه مامان مهدیسا
سلام خوبین 
هورا من درست کردم خیلی خوب شد داخلشم فقط پیاز داغ ریختم
دستتون درد نکنه عالی بود البته یه بار دیگه هم درست کردم ولی میه خمیرم عمل نکرد و نونم سفت شد
پاسخ:
سلام مرسی گلم
نوش جونتون، سفت شدن خمیر بخاطر خوب ورز ندادن خمیر و استفاده زیاد از آرد میتونه باشه
slm khubi?mishe axasham bazari baz nemishan azizam

پاسخ:
سلام، چشم فاطمه جون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی