دنیای اسراء

شنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۰۶ ق.ظ

ژله شطرنجی رنگارنگ

فکر میکنم اسم ژله شطرنجی رنگارنگ واسه این ژله مناسب باشه...البته بیشتر شبیه به پنجره های قدیمیه، شاید هم بهتر بود اسمش رو میگذاشتم ارسی با ضمه روی الف و ر، آخه ارسی به پنجره هایی گفته میشه که از شیشه های کوچیک رنگی درست بشه.

برای اولین تجربه خوب بود، ولی دفعه بعد میخوام ژله ها رو کوچکتر برش بزنم و از رنگهای بیشتری و قالب بزرگتر استفاده کنم، فکر میکنم اونجوری قشنگ تر هم میشه.


 

 

 

مواد لازم:

ژله در رنگهای مختلف از هر کدام نصف بسته ( ژله انگور بنفش، آلبالو، کیوی، موز، بلوبری)

ژله آلوورا 2 بسته

بستنی وانیلی یک پیمانه



طرز تهیه:

بستنی رو بیرون از فریزر گذاشتم تا ما کارهای دیگه رو میکنیم، بستنی آب بشه.

ژله آلوورا رو با 2 پیمانه آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت کتری تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.

ژله آلوورا رو کنار گذاشتم تا کمی خنک بشه، البته فقط خنک بشه ولی نبنده.

هر کدام از ژله ها رو با یک چهارم پیمانه آب جوش مخلوط کردم و اونها رو هم مثل ژله آلوورا گذاشتم رو کتری، وقتی ذرات شکر و ژلاتین کاملا حل شد یک چهارم پیمانه آب سرد روی ژله ها ریختم و هر کدام از ژله ها رو جداگانه توی ظرفهای پلاستیکی کوچیک ریختم و گذاشتم داخل یخجال تا کاملا خودشون رو بگیرن. دقت داشته باشید که مقدار آب کمتری برای تهیه ژله استفاده میشه تا ژله ها رو بتونیم راحتتر برش بزنیم.

 

 

وقتی ژله ها آماده شد اونها رو توی سینی برگردونم و به ابعاد سه سانت در سه سانت برش زدم. برای اینکه ژله راحتر برش زده بشه، یک ظرف حاوی آب داغ کنار دستتون بگذارید و چاقو رو توی اون فرو کنید تا گرم بشه با اینکار ژله راحت برش زده میشه و به چاقو هم نمی چسبه.


 

 

ته قالب رو مقداری ژله آلوورا ریختم، خیلی کم حدود دو، سه میلیمتر. البته متاسفانه توی عکس زیاد مشخص نیست.


 

 

اینکار برای اینه که وقتی ژله رو داخل آب جوش قرار میدیم و میخوایم ژل رو برگردونیم، ، مقداری از ژله آب میشه و اگه از ابتدا ژله های رنگی رو بچینیم ممکنه رنگشون با هم قاطی بشه.

وقتی غلظت ژله آلوورا در حد سفیده تخم مرغ شد، ژله های رنگی رو روش می چینیم.


 

 

بهتره سریع اینکار رو بکنید تا ژله آلوورا نبسته همه ژله ها رو چیده باشید.


 

 

بقیه ژله آلوورا رو با بستنی مخلوط کنید. مقداریش رو بریزید روی ژله ها در حدی که تا نصف ژله های رنگی رو بگیره و ژله رو منتقل کنید به فریزر تا کاملا ژله بسته بشه.


 

 

اینکار هم برای اینه که اگه از اول همه ژله آلوورا رو بریزیم، ژله های رنگی توش غوطه ور میشن و شکلی رو که میخوایم بدست نمیاد.

ژله رو از فریزر بیرون بیارید و بقیه ژله آلوورا رو روش بریزید و روی ژله سلفون بکشید و بگذارید نصف روز داخل یخجال

بعد از این مدت سینک رو با آب گرم پر کنید و کنار های ژله رو با چاقو آزاد کنید و قالب رو به مدت حدود 20 تا 30 ثانیه داخل آب قرار بدید به صورتی که آب داخل قالب نره، ظرف مورد نظرتون خیس کنید و روی قالب بگذارید و ژله رو توش برگردونید، با خیس کردن ظرف اگه ژله درست وسط ظرف قرار نگیره، با کج کردن ظرف ژله سر میخوره و درست وسط ظرفتون قرار میگیره.


 

 

من ژله های بنفش و آبی که مونده بود رو با چنگال خورد کردم و برای تزیین اطراف ظرف استفاده کردم.


 

 

 


 

این هم عکس از برش خوردش

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

ژله شطرنجی رنگارنگ

شنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۰، ۱۲:۰۶ ق.ظ

فکر میکنم اسم ژله شطرنجی رنگارنگ واسه این ژله مناسب باشه...البته بیشتر شبیه به پنجره های قدیمیه، شاید هم بهتر بود اسمش رو میگذاشتم ارسی با ضمه روی الف و ر، آخه ارسی به پنجره هایی گفته میشه که از شیشه های کوچیک رنگی درست بشه.

برای اولین تجربه خوب بود، ولی دفعه بعد میخوام ژله ها رو کوچکتر برش بزنم و از رنگهای بیشتری و قالب بزرگتر استفاده کنم، فکر میکنم اونجوری قشنگ تر هم میشه.


 

 

 

مواد لازم:

ژله در رنگهای مختلف از هر کدام نصف بسته ( ژله انگور بنفش، آلبالو، کیوی، موز، بلوبری)

ژله آلوورا 2 بسته

بستنی وانیلی یک پیمانه



طرز تهیه:

بستنی رو بیرون از فریزر گذاشتم تا ما کارهای دیگه رو میکنیم، بستنی آب بشه.

ژله آلوورا رو با 2 پیمانه آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت کتری تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.

ژله آلوورا رو کنار گذاشتم تا کمی خنک بشه، البته فقط خنک بشه ولی نبنده.

هر کدام از ژله ها رو با یک چهارم پیمانه آب جوش مخلوط کردم و اونها رو هم مثل ژله آلوورا گذاشتم رو کتری، وقتی ذرات شکر و ژلاتین کاملا حل شد یک چهارم پیمانه آب سرد روی ژله ها ریختم و هر کدام از ژله ها رو جداگانه توی ظرفهای پلاستیکی کوچیک ریختم و گذاشتم داخل یخجال تا کاملا خودشون رو بگیرن. دقت داشته باشید که مقدار آب کمتری برای تهیه ژله استفاده میشه تا ژله ها رو بتونیم راحتتر برش بزنیم.

 

 

وقتی ژله ها آماده شد اونها رو توی سینی برگردونم و به ابعاد سه سانت در سه سانت برش زدم. برای اینکه ژله راحتر برش زده بشه، یک ظرف حاوی آب داغ کنار دستتون بگذارید و چاقو رو توی اون فرو کنید تا گرم بشه با اینکار ژله راحت برش زده میشه و به چاقو هم نمی چسبه.


 

 

ته قالب رو مقداری ژله آلوورا ریختم، خیلی کم حدود دو، سه میلیمتر. البته متاسفانه توی عکس زیاد مشخص نیست.


 

 

اینکار برای اینه که وقتی ژله رو داخل آب جوش قرار میدیم و میخوایم ژل رو برگردونیم، ، مقداری از ژله آب میشه و اگه از ابتدا ژله های رنگی رو بچینیم ممکنه رنگشون با هم قاطی بشه.

وقتی غلظت ژله آلوورا در حد سفیده تخم مرغ شد، ژله های رنگی رو روش می چینیم.


 

 

بهتره سریع اینکار رو بکنید تا ژله آلوورا نبسته همه ژله ها رو چیده باشید.


 

 

بقیه ژله آلوورا رو با بستنی مخلوط کنید. مقداریش رو بریزید روی ژله ها در حدی که تا نصف ژله های رنگی رو بگیره و ژله رو منتقل کنید به فریزر تا کاملا ژله بسته بشه.


 

 

اینکار هم برای اینه که اگه از اول همه ژله آلوورا رو بریزیم، ژله های رنگی توش غوطه ور میشن و شکلی رو که میخوایم بدست نمیاد.

ژله رو از فریزر بیرون بیارید و بقیه ژله آلوورا رو روش بریزید و روی ژله سلفون بکشید و بگذارید نصف روز داخل یخجال

بعد از این مدت سینک رو با آب گرم پر کنید و کنار های ژله رو با چاقو آزاد کنید و قالب رو به مدت حدود 20 تا 30 ثانیه داخل آب قرار بدید به صورتی که آب داخل قالب نره، ظرف مورد نظرتون خیس کنید و روی قالب بگذارید و ژله رو توش برگردونید، با خیس کردن ظرف اگه ژله درست وسط ظرف قرار نگیره، با کج کردن ظرف ژله سر میخوره و درست وسط ظرفتون قرار میگیره.


 

 

من ژله های بنفش و آبی که مونده بود رو با چنگال خورد کردم و برای تزیین اطراف ظرف استفاده کردم.


 

 

 


 

این هم عکس از برش خوردش

 

نظرات  (۵۳)

عالی بود
پاسخ:
قابل شما رو نداره
خیلی خوشگله
سلام اسرا جونم ژله قشنگیه دست گلت درد نکنه
خیلی خوشگل شده ممنونم از ایده خوبت اسراء جون...
۰۱ بهمن ۹۰ ، ۲۲:۲۷ فاطمه کسائی
dastet tala khanum gol
پاسخ:
ممنونم فاطمه جان....خیلی خوش آمدی
واقعا ایده خوبی بود....مرسی خانوم هنرمند.خیلی نازه
وای چه بامزه س همونطور گفتی به نظرم اونطوری زیباترم بشه
سلام اسرا جون چقدر کارت قشنگ و خوردنی شده دستت درد نکنه
عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود عزیزم
بسیار خوشگللللللل و خوشرنگ دستت درد نکنه
چه جیگری ییییییی شدهههههه
ولی من یک مشکل دارم و اونم اینه که وقتی می خوام ژله رو برگردونم نمیشه
با اینکه توی آب گرم هم میذارم اما بازم یک تیکه ازش کنده می شه!:-(
پاسخ:
میتونی قبلا قالبت رو با کمی روغن مایع هم چرب کنی اینجوری راحتتر جدا میشه.
اسرا جون واقعا با سلیقه هستی دست گلت درد نکنه عزیزم
پاسخ:
ممنونم الی جان..شما لطف داری عزیزم
سلام ممنون خیلی عالی بود دستت درد نکنه
پاسخ:
سلام عزیزم...مرسیییییییییییییی
اوممممممممممم این یعنی آخر هنر عالیه عزیزم
سلام عزیزم . منم درستش کردم . عالی شد. دست گلت درد نکنه .البته من ژله های رنگی رو تو قالب ریختم ( ماه و ستاره ) بعد توی دیس مشکی خیلی جالب شد . ممنون از آموزش قشنگت
سلام اسرا جان
واقعا هنرمندی خیلی خیلی قشنگه
من که واقعا خوشم اومد امیدوارم مدلهای بیشتری رو هم بزارید
ممنون
خیلی خیلی قشنگ بود. بسیار ایده خوبی گرفتم. ممنون بابت توضیح کاملت.
پاسخ:
چشاتون قشنگ می بینه...ممنونم از لطفتون
salam asra joon kheily ghashange
in pemaneh ke neveshti manzooret hamoon livaneh?
سلام دوست عزیر
من اولین باره که وبلاگ زیبای شما را دیدم. فوق العاده بود. واقعا خانم بسیار خوش سلیقه و با مهارتی هستین. چون آموزش هاتون همراه با تصویره خیلی کاربردی تره.

عالیییییییییییییییی بود
عالییییییییییییییییییییییییییی بود مرسی من عاشق اینجور کارها هستم بوووس
سلام خانومی
دستت درد نکنه
خسته نباشی
پاسخ:
ممنونم از لطفتون
سلام اسرا جون
من هروقت ژله کرم کارامل درست میکنم کاراملش نمیبنده و آب میمونه چرا؟
پاسخ:
منظورتون رو از ژله کرم کارامل متوجه نمیشم، کرم کارامل نوعی دسره که لایه زیرین او رو شکر کارامل شده تشکیل میده ولی ژله نیست. برای کرم کارامل، کارامل رو ته قالب میریزم و کرم رو روش و میگذاریم داخل یخجال تا ببنده بعد داخل آب گرم تا از قالب جدا بشه و این باعث میشه مقداری از کارامل ذوب بشه و این مشکلی نداره.
منظورم اینه که وقتی بسته اماده کرم کارامل و میخرم کاراملش و که تهش میریزم نمیبنده وقتی بعد چند ساعت برمیگردونم به شکل مایع قهوه ای رنگ میریزه اطراف ظرفم ولی کرمش خوب میبنده وسفت میشه
اسرای عزیز
من امروز تازه وبلاگتو دیدم واااای ژله هات خیلی خوشگله فکر کنم مشتری وبلاگت بشم خانمی دستت درد نکنه تنت سالم سفرت پر روزی
سلام من معمولا زیاد توی سایتای آشپزی میچرخم و نظری هم نمیدم!!!!تقریبا تمام پستای شما رو هم دیدم اما هر کار کردم نتونستم نظر ندم!!!شما یکی از خلاق ترین کسانی هستید که آشپزی میکنید واقعا بهتون تبریک میگم به خاطر این همه ذوق و سلیقه موفق باشید
پاسخ:
در سایه حق سربلند باشید
دوست عزیز واقعا عالی بود.مرسی از زحمتات.هرجاهستی پیروز و موفق باشی.
پاسخ:
ممنونم،سربلند و شاد باشید
ژله قشنگیه حتما درستش میکنم ممنون از شما خانوم هنرمند. موفق باشید.
پاسخ:
مرسی عزیزم..پیروز و سربلند باشید.
ممنونم خانومی
خیلی خوشگلن. واقعا لذت بردیم. امیدوارم ما هم بتونیم مثل شما بی نظیر آماده کنیم
پاسخ:
چشات خوشگل مبی بینه. مطمنئن خیلی خوشگتر درست می کنید
ایده خودتون بود؟؟اگه ایده خودتون بوده پس بابا ایــــــول
سلام خانم...امروز دنبال یه مدل ژله جدید بودم واسه یه مهمونی پر جمعیت! کلی ذوق کردم اینو دیدم ...مرسی مرسی مرسی !
موفق باشی
من عاشق درست کردن ژله هستم.از این مدل خیلی لذت بردم.واقعا عالی و با سلیقه.مرسی خانم هنرمند.
افرین بر شما
پاسخ:
ممنونم دوست عزیز
۱۰ آبان ۹۱ ، ۱۱:۱۸ قاشق طلا.....مامان سام!
سلام اسرا جون....ایده خوبى واسه تولد جمعه قند عسلم بهم دادى
اگه بازم ایده تولدى دارى بیا وبم و برام بنویس آخه خیلى وقتم کمه ها!!!!!
50تا هم مهمون دارم
واقعا زیبا و هنرمندانه بود، لذت بردم ممنون
پاسخ:
ممنون دوست خوبم
سلام اسرا جون من خیلی تصادفی و تازه با وبلاگ شما آشنا شدم از این به بعد همیشه اینجام

خیلی عالیه حرف نداره مرسی
عالی بود.
پاسخ:
خواهش میکنم

سلام اسرا خانم میشه لطفا"طرز تهیه ژله تیفانی را بگذارید ممنونم

پاسخ:
سلام عزیزم، من نشنیدم تا حالا میشه در موردش توضیح بدید

سلام، مرسی از وبلاگ عالیتون، من ژله خرده شیشه شما رو درست کردم خیلی خوشمزه و خوب بود، در مورد این ژله یک سؤال دارم، وقتی تا نصف ژله های رنگی ژلۀ آلوئه ورا ریختیم و گذاشتیم فریزر تا خودشو ببنده، خوب ژلۀ آلوئه ورایی که می خواهیم بریزیم روش که خودشو توی این مدت میبنده؟

من اشتباه متوجه شدم؟ میشه راهنمایی کنید لطفاً؟

با احترام

پاسخ:

سلام ممنونم دوست عزیز

نه عزیزم چون اون رو داخل فریزر گذاشتیم خیلی زودتر می بنده، و ژله بیرونی نمی بنده، فقط زیاد طولش نده 

سلام مرسی از وبلاگتون خیلی دسر زیبا و خوشمزه ای به نظر میاد

پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام واقعا کارت 20 هست عاشقتم خیلی کیف کردم یه مهمانی دارم از بیشتر کارهات میخوام استفاده کنم هم راحت هم قابل دسرس هم فوق العاده شیک هست از این ژله گرفته تا کارهای دیگه تون ممنون
پاسخ:

لطف داری دوست عزیز

امیدوارم به خودت و مهمونات خوش بگذره

من شما رو با اجازه لینک کردم که فراموش نکنم آدرس سایت و شما هم دوست داشتید سری به بنده بزنید منم تازه 2 ماه تقریبا وبلاگ و راه انداختم خیلی ناز کارات
پاسخ:

خوشحالم از آشناییتون

این کامنت رو من ندیده بودم و شما اومدی گله کردی که من بی معرفتم

امروز لینکتون کردم

سلام عزیزم یه سوال ژله های کنار و چطور درست کردی مرتن خرد شدن کنار ژله اصلی هست؟
پاسخ:
ژله های اضافی رو با چنگال خرد کردم
سلام اسراء خانم عزیز
خیلی با سلیقه و زیبا کار کردی
ان شاءالله بتونم به خوبی کار شما این ژله رو برای مهمانی رمضانم اماده کنم
ممنون 
التماس دعا
پاسخ:

سلام بهار عزیز

لطف داری عزیزم

محتاج دعای خیر شما دوست عزیز

جالب بود

پاسخ:
اوکی
سلام ببخشید ژله که از ظرف شیشه ای بر نمیگرده من امتحان کردم حتی روغن مایع هم زدم اما به خوبی برنگشت ، چه کار کنم ؟؟؟ توروخدا زود جواب بدییییییییییییییین :(
پاسخ:
سلام.چون ظرفهاى شیشهاى حرارت رو دیر منتقل مىکنند باید زیاد داخل إب گرم نگه داریم حدود 20 ثانیه بعد تکونش میدیم اگه جدا شده بود برمیگردونیم اگه نه چند ثانیه هم نگه میداریم,اولش هم با یه چاقوى نازک کناره هاى ژله رو جدا میکنیم.
فکر کنم اگه به جای ژله وبستنی ژله خالی الورابریزیم قشنگتر بشه
پاسخ:
انجوری دیگه ژله های رنگی زیاد مشخص نخواهند بود
سلام من تازه وارد وبلاگ شدم شما واقعا هنرمند هستین اسرا خانم،خیلی عالییی و اموزنده است
پاسخ:
سلام خیلی خوش آمدید
نظر لطف شماست دوست عزیز

عالی بود و بسیار زیبا.خسته نباشید

پاسخ:
مرسى گلم
سلام خیلی زیبا ست ژله ات
یه سوال دارم من کرم کارامل آماده درستا کردم  1 روز هم تو یخچال گذاشم ولی نبست و مایع بو خواهش می کنم بگید باید چیکار کنم که ببنده
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
من فقط یکبار از کرم کارامل اماده استفاده کردم که طعمش رو هم اصلا دوست نداشتم
معمولا باید میزان کمتری شیر استفاده کنید چون معمولا ژلاتین کمی دارند.
vayyyy daste golet dard nakone khanome honarmand   omidvaram ke movafag bashi azizam
پاسخ:

مرسی سمیرا جان

زنده و سربلند باشی 

سلام اسرا جون ممنون ازآموزش های فوق العادت
پاسخ:
سلام مرسی دوست عزیزم
عکس این هم دیده نمیشه
پاسخ:
درست میشه عزیزم
:( توی ژله ی شیشه شکسته گفتی اینجا آلوئرا و شیر رو میگی. ولی من اومدم دیدم ژله آلوئرا رو با بستنی گفتی.خب بابا من کار هام کلا ریخت بهم😩😩😫😫
پاسخ:
میتویند از بستنی یا شیر استفاده کنید فرقی نمیکنه البته با بستنی بهتر و خوشمزه تره

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی