دنیای اسراء

جمعه, ۲۰ آبان ۱۳۹۰، ۰۸:۴۷ ب.ظ

خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

یک خوراک ساده و خوشمزه، که از خوردنش سیر نمیشید. این خوراک خیلی راحت تهیه میشه و تنها نکته در تهیه اون اینه که وقتی سبزیجات رو یکی یکی سرخ میکنید حتما توی صافی بریزید که روغن اضافیش گرفته بشه، وگرنه غذای خیلی چربی خواهید داشت.



مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده نصف سینه

لوبیا سبز 300 گرم

بادمجان نیم کیلو

پیاز 2 عدد متوسط

هویج 1 عدد

فلفل دلمه ای ا.2

ماست سفت شیرین 1 پیمانه

سس مایونز 2 قاشق

گردو نصف پیمانه



طرز تهیه:

همه سبزیجات رو خلالی خرد کنید و مرغ و هم به شکل سبزیجات خرد کنید.

لوبیاها رو بپزید.



پیازها رو توی روغن سرخ کنید.



لوبیاها رو توی روغن تفت بدید.



بادمجانها رو روش نمک بپاشید و به مدت یک ساعت بگذرید بمونه تا تخلیش گرفته بشه، با این روش روغن کمتری هم جذب میکنه. بعد روش آب بگیرید و توی روغن سرخ کنید.



هویج رو سرخ کنید



و وقتی کمی نرم شد فلفل دلمه ای رو توش بریزید و اون رو هم تفت بدید.




مرغ رو اضافه کنید و کمی اون رو هم تفت بدید.



 باقی سبزیجات رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

خوراک رو توی ظرف مورد نظر بریزید.





ماست و سس مایونز رو مخلوط کنید و روی خوراک بریزید.گردو رو کمی خرد کنید، میتونید توی کیسه فریزر ریخته و با گوشت کوب کمی له کنید، باید گردو ها کمی دندان گیر باشند. و روی خوراک رو با گردو ها تزیین کنید.






 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

خوراک مرغ و سبزیجات قفقازی

جمعه, ۲۰ آبان ۱۳۹۰، ۰۸:۴۷ ب.ظ

یک خوراک ساده و خوشمزه، که از خوردنش سیر نمیشید. این خوراک خیلی راحت تهیه میشه و تنها نکته در تهیه اون اینه که وقتی سبزیجات رو یکی یکی سرخ میکنید حتما توی صافی بریزید که روغن اضافیش گرفته بشه، وگرنه غذای خیلی چربی خواهید داشت.



مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده نصف سینه

لوبیا سبز 300 گرم

بادمجان نیم کیلو

پیاز 2 عدد متوسط

هویج 1 عدد

فلفل دلمه ای ا.2

ماست سفت شیرین 1 پیمانه

سس مایونز 2 قاشق

گردو نصف پیمانه



طرز تهیه:

همه سبزیجات رو خلالی خرد کنید و مرغ و هم به شکل سبزیجات خرد کنید.

لوبیاها رو بپزید.



پیازها رو توی روغن سرخ کنید.



لوبیاها رو توی روغن تفت بدید.



بادمجانها رو روش نمک بپاشید و به مدت یک ساعت بگذرید بمونه تا تخلیش گرفته بشه، با این روش روغن کمتری هم جذب میکنه. بعد روش آب بگیرید و توی روغن سرخ کنید.



هویج رو سرخ کنید



و وقتی کمی نرم شد فلفل دلمه ای رو توش بریزید و اون رو هم تفت بدید.




مرغ رو اضافه کنید و کمی اون رو هم تفت بدید.



 باقی سبزیجات رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.

خوراک رو توی ظرف مورد نظر بریزید.





ماست و سس مایونز رو مخلوط کنید و روی خوراک بریزید.گردو رو کمی خرد کنید، میتونید توی کیسه فریزر ریخته و با گوشت کوب کمی له کنید، باید گردو ها کمی دندان گیر باشند. و روی خوراک رو با گردو ها تزیین کنید.






 

نظرات  (۱۸)

سلام خوبی؟


سعی میکنم بپزم ببینم چطور میشه
فکرکنم جالب باشه
ماشالله! چه شکل و شمایلی کاش طعم و مزه ش رو هم میتونستی بذاری چون فقط میدونم خیلی خوشمزه ست و تا درست نکنم نمیفهمم چه مزه ایه!!
پاسخ:
طعم و مزه ش رو من تایید میکنم، مطمئن باش خوشت میاد.
سلام اسرا جون وای من عاشق غذاهای این مدلی هستم خیلی خوشمزه میشه. من یک راه دارم واسه اینکه بادمجان چرب و چیلی نشه من همیشه میذارم بادمجون با یک کم آب و نمک می پزه . اینجوری به اون خوشمزگی که سرخش میکنیم نمیشه اما بازم خوبه دست گلت درد نکنه خیلی دستور خوبی گذاشتی دلم میخواد به زودی درستش کنم
پاسخ:
سلام الی جون...مامان منم اینجوری اول میپزه بعد کمی تو روغن تفت میده اینجوری هم خوشمزه میشه. مرسی از حضورت گلم
۲۱ آبان ۹۰ ، ۰۸:۵۴ ریحانه بهشتی
مثل همیشه عالی........
۲۱ آبان ۹۰ ، ۱۲:۵۰ سراشپز سپیده
سلام اسرا جون میگم میذارید اول موادمون سرد میشه بعد ماستو میریزید؟منظورم اینه که اصلا این غذا سرده یا گرم؟
پاسخ:
سلام سپیده جون.....نه عزیزم نمیذاریم سرد بشه همونجوری گرم روش سس میریزیم و سرو میکنیم.
سلام عزیزم ممنونم بابت معرفی این غذای خوب و البته خوشمزه
این غذا واقعا عالیه ما تو قفقازی قارچ میریزیم بدون مرغ با ماست موسیر فراوان مطمئنم انی هم که شما درست کردی عالیه قیافه ش که داد میزنه بیا منو بخور
سلام کدبانو

خیلی عالی بود....سلیقه در غذاهات غوغا می کنه....چقدر زیبا...خوش به حالت با این همه ذوق و سلیقه...
موفق باشی
سلام اسراعزیزم
نازد به خودش خدا که حیدر دارد
دریای فضایلی مطهر دارد
همتای علی نخواهد امد،والله
صد بار اگر کعبه ترک بردارد
عید بزرگ غدیر را به شما دوست خوبم وخانواده محترم تبریک میگویم.
در پناه حق همیشه سبز باشید.
آفرین گلم.
خیلی خوب دستور آشپزی می دی
پاسخ:
ممنون عزیزم، شما لطف داری.
وااااااااای دهنم آب افتاد!منم می خوام.......
دست گلت درد نکنه
پاسخ:
مرسی عزیزم
سلام اسرا جون
مرسی از اینکه انقد خوب همه چی و توضیح میدی
فقط یه سوال
این غذا نمک یا فلفل یا چاشنی دیگه ای نداره بیمزه نمیشه؟ همون ماست و سس جواب میده؟
پاسخ:
آخر سر که همه سبزیجات رو با هم مخلوط کردیم نمک و فلفل هم اضافه میکنیم.
اسرا جون وبلاگت حرف نداره... ماشاالله خیلی هنرمندی...
اگه به ماست و مایونز 1 یا 2حبه سیر له شده اضافه کنی طعمش عالی تر میشه... البته که شم خودتون یه پا استادین
پاسخ:
بله درست میگید ولی متاسفانه توی آذربایجان سیر خیلی طرفدار نداره مخصوصا بخاطر بوش، نمیدونم شاید بخاطر آب و هوای اینجا باشه که بوی سیر خیلی اذیت میکنه، به همین خاطر از سیر خام خیلی کم استفاده میشه. البته ما خوندادگی سیر زیاد میخوریم.
سلام بنظرم خوب باشه.امتحان میکنم
به منم سربزن عزیزم
پاسخ:
حتما عزیزم
دوست دارم عزیزم
پاسخ:
مرسى دوست نازم
۰۵ آذر ۹۲ ، ۱۴:۰۲ رویا شکوهی
اسرا جون دستت درد نکنه با این سایت آشپزیت . دیشب برا شام درست کردم و آوردم همکارام هم امتحان کردند و همه پسندیدند .
پاسخ:
ممنون دوست عزیز,نوش جان
عالی بود.
پاسخ:
مرسی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی