دنیای اسراء

پنجشنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۳۵ ق.ظ

رزت اسفناج

تو خونه ما پیراشکی مخصوصا پیراشکی اسفناج خیلی طرفدار داره،هر وقت اسفناج بگیریم اولین گزینه پیراشکی اسفناجه.من حتی گاهی که حوصله خمیر بازی ندارم پیراشکی رو با نون لواش درست میکنم که اون هم خیلی خوشمزه میشه.

دیروز هم هوس پیراشکی اسفناج کرده بودم.خمیرش رو درست کردم،عکس یه چیزی شبیه به اینا رو تو اینترنت دیده بودم،تصمیم گرفتم اینبار پیراشکی رو به این شکل درست کنم.انصافا هم همه خوششون اومد.

بابام که خیلی خوشش اومده بود میگفت نونایی به این شکل درست کن توش چیزی نذار، تا تو هیئت به جای نون زنجبیلی بدیم به مامانم هم گفت تو هم آش درست کن خیلی عالی میشه.فک کن من باید هفتاد هشتاد تا از این نونا درست میکردم،منم واسه اینکه از زیر این کار در برم،گفتم زشته بابا چی میگن،نون زنجبیلی خیلی بهتره ولی با آش موافقم (آخه کارای اصلی آش رو مامانم میکنه).

ولی راستیتش خودم هم دوست دارم واسه هیئتمون از اینا درست کنم.





مواد لازم:

خمیر پیراشکی 1 واحد

اسفناج نیم کیلو

پنیر پیتزا 100 گرم

روغن 1 قاشق غ

نمک به مقدارلازم

برای رویه خمیر:

زعفران دم کرده 1 قاشق  غ

زرده تخم مرغ 1 عدد یا خامه 1 قاشق غ

کنجد

طرز تهیه:

دستور خمیر پیراشکی رو میتونید اینجا ببیند.

اسفناج رو بخار پز کنید. نمک اضافه کنید و آبش رو کاملا بگیرید و خرد کرده با یه قاشق روغن تفت بدید.

پنیر پیتزا اسفناج رو با هم مخلوط کنید.

خمیر رو به شش قسمت تقسیم کنید.هر کدوم به اندازه یه تخم مرغ میشه.

 به شکل دایره به قطر حدود ده سانت باز کنید.کلفتی خمیر کمتر از یک سانت میشه.




 به خمیر چهار تا چرت بزنید.





یک قاشق از مواد پیراشکی داخل خمیر بگذارید.




گلبرگ اول رو روی اسفناج بیارید



گلبرگ دوم رو روی اولی




گلبرگ سوم رو هم همینطور


چهارمین گلبرگ رو زیر گلبرگ سوم بگذارید تا به این شکل در بیاد.




با قلمو اضافی آرد پیراشکی رو بگیرید.

خامه و زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بمالید یا اینکه زرده تخم مرغ و زعفران رو هم بزنید و روی خمیر بمالید و روش کنجد بپاشید.

فر  رو از قبل به مدت یک ربع روشن کنید با حرارت 180 درجه یا اگه فرتون برقی روی  160 درجه تنظیم کنید.

پیراشکی رو به مدت 25 دقیقه توی فر بگذارید. بعد از این مدت اگه روش کاملا طلایی شده بود خارج کنید و گرنه 5 دقیقه دیگه بگذارید بمونه.

اگه میخواین پیراشکی های نرمی داشته باشین،یه کاسه آب جوش داخل فر بذارید.







نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

رزت اسفناج

پنجشنبه, ۳ شهریور ۱۳۹۰، ۱۲:۳۵ ق.ظ

تو خونه ما پیراشکی مخصوصا پیراشکی اسفناج خیلی طرفدار داره،هر وقت اسفناج بگیریم اولین گزینه پیراشکی اسفناجه.من حتی گاهی که حوصله خمیر بازی ندارم پیراشکی رو با نون لواش درست میکنم که اون هم خیلی خوشمزه میشه.

دیروز هم هوس پیراشکی اسفناج کرده بودم.خمیرش رو درست کردم،عکس یه چیزی شبیه به اینا رو تو اینترنت دیده بودم،تصمیم گرفتم اینبار پیراشکی رو به این شکل درست کنم.انصافا هم همه خوششون اومد.

بابام که خیلی خوشش اومده بود میگفت نونایی به این شکل درست کن توش چیزی نذار، تا تو هیئت به جای نون زنجبیلی بدیم به مامانم هم گفت تو هم آش درست کن خیلی عالی میشه.فک کن من باید هفتاد هشتاد تا از این نونا درست میکردم،منم واسه اینکه از زیر این کار در برم،گفتم زشته بابا چی میگن،نون زنجبیلی خیلی بهتره ولی با آش موافقم (آخه کارای اصلی آش رو مامانم میکنه).

ولی راستیتش خودم هم دوست دارم واسه هیئتمون از اینا درست کنم.





مواد لازم:

خمیر پیراشکی 1 واحد

اسفناج نیم کیلو

پنیر پیتزا 100 گرم

روغن 1 قاشق غ

نمک به مقدارلازم

برای رویه خمیر:

زعفران دم کرده 1 قاشق  غ

زرده تخم مرغ 1 عدد یا خامه 1 قاشق غ

کنجد

طرز تهیه:

دستور خمیر پیراشکی رو میتونید اینجا ببیند.

اسفناج رو بخار پز کنید. نمک اضافه کنید و آبش رو کاملا بگیرید و خرد کرده با یه قاشق روغن تفت بدید.

پنیر پیتزا اسفناج رو با هم مخلوط کنید.

خمیر رو به شش قسمت تقسیم کنید.هر کدوم به اندازه یه تخم مرغ میشه.

 به شکل دایره به قطر حدود ده سانت باز کنید.کلفتی خمیر کمتر از یک سانت میشه.




 به خمیر چهار تا چرت بزنید.





یک قاشق از مواد پیراشکی داخل خمیر بگذارید.




گلبرگ اول رو روی اسفناج بیارید



گلبرگ دوم رو روی اولی




گلبرگ سوم رو هم همینطور


چهارمین گلبرگ رو زیر گلبرگ سوم بگذارید تا به این شکل در بیاد.




با قلمو اضافی آرد پیراشکی رو بگیرید.

خامه و زعفران رو مخلوط کنید و روی خمیر بمالید یا اینکه زرده تخم مرغ و زعفران رو هم بزنید و روی خمیر بمالید و روش کنجد بپاشید.

فر  رو از قبل به مدت یک ربع روشن کنید با حرارت 180 درجه یا اگه فرتون برقی روی  160 درجه تنظیم کنید.

پیراشکی رو به مدت 25 دقیقه توی فر بگذارید. بعد از این مدت اگه روش کاملا طلایی شده بود خارج کنید و گرنه 5 دقیقه دیگه بگذارید بمونه.

اگه میخواین پیراشکی های نرمی داشته باشین،یه کاسه آب جوش داخل فر بذارید.





نظرات  (۲۰)

خیلی خوشگل شده عزیزم یه دختر هنرمند واقعی
بسم الله. در این شب های بارانی که در چشمان زیبایت خدا را می شود زیباتر از دنیای ما ها دید. نگاهت را نبند ای یار. در پناه حق
پاسخ:
سلام.خوش آمدید.
خیلی زیباست. دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی فرنوش جان
دستتون درد نکنه واقعا خوشگله. فقط یه سوال داشتم: گفتید روشون خامه و زعفرون بزنیم؟ آخه من همیشه زرده و زعفرون میزنم. ب خامه چه طوری میشه؟
پاسخ:
یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی.
سلام اسرا جون خیلی قشنگ شده من جای باباتون بودم دست بردار نبودم تا یک عالمه ازش درست کنی .
۰۶ شهریور ۹۰ ، ۰۷:۴۰ ریحانه بهشتی
سلام اسرا جان
دستت درد نکنه خانمی عالی شده
ببخشید دستور این خمیر که گفتید اینجا منظورتون کجاست؟؟؟؟
سلام اسرا جون .میشه از خمیر پیراشکی اماده استفاده کرد ؟
پاسخ:
سلام گلم...خمیرهای پیراشکی معمولا زیاد پف نمیکند، بهتره از این خمیری استفاده کنید.
سلام اسرا جون کارت خیلی عالبیه واقعا دستت درد نکنه چرا دیگه بهم سر نمیزنی دوستت دارم بای
اسرا جان سلام ممنون به خاطر پستایی که می ذاری
خیلی عالین من این پیراشکی رو درست کردم خیلی خوب شد خمیرش فوق العادس بازم ممنون
پاسخ:
نوش جونت عزیزم
اسرا جون سلام،من سایت رو همین الان پیدا کردم و خیلی عالیه .ولی نمیدونم چرا پستهای قدیمی تر عکساش باز نمیشه :(
پاسخ:

سلام ممنونم دوست عزیز

بله به زودی عکسها رو دوباره آپلود میکنم تا دیده بشه

سلام برشما هنرمندگرامی.من تازه با وبتون آشنا شدم خیلی عالیه کلی خوراکی های خوشمزه ازتون یادگرفتم واقعا ممنونم.فقط یه مشکلی هست اونم این که تو خیلی از آموزشاتون تصاویرباز نمیشن!!!آخه چراااااا؟؟؟؟
پاسخ:

سلام عزیزم

خوشحالم از آشناییتون

آخه مشکل از آپلود سنتره که عکسها پریده، باید دوباره آپلود کنم به مرور درست میکنم.

سلام....اسرا یه روش دیگه هم هست...چون شکل نمی تونم برات بفرستم توضیح میدم..

ولی حتما امتحان کن پشیمون نمی شی....خیلی جالب میشه و شیک...

چهار تا خمیر دایره شکل تو یه ردیف بزار کنار هم البته یه خورده از خمیر دوم بی افته رو اولی ...سومی رو دومی و چهارمی رو اولی OOOO این مدلی ولی کمی رو هم

حالا بصورت موازی از مواد پراشکیت دو تا خط موازی بغل ها بریز.(یادت باشه مواد پراشکیت یا پنیر بزنی یا تخم مرغ خام که به هم بچسبن بعد پخت) وسط خمیرهاتم که

خالی هست....

حالا از خمیر یک ،شروع کن به رول کردن...رول که کردی از وسط با چاقو  نصفش کن.....دیگه کار تمومه به همین راحتی دو تا گل خیلی خوشگل درست کردی....روش تخم مرغ بزن و بزار فر

امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه و متوجه بشی....مطمئنم درست کنی خوشت می یاد....

پاسخ:

سلام

مطمئنا جالب هست، فقط متوجه نشدم مواد داخلی رو کجا باید بریزم؟

مرسی از ایده ت عزیمز

سلام....خواستم عکسشو برات بزارم ولی نشد....ببین دایره ها رو که رو هم گذاشتی ....تقریبا شبیه بیضی میشه دیگه....یا بزار مستطیل بگم  که طول و عرض داشته باشه متوجه بشی...

حا به صورت فرضی مستطیل رو ، به سه تا مستطیل  تقسیم کن....و حالا دو تا مستطیل های  کناری رو مواد بریز و وسطی رو خالی بزار....و بعد رول کن از اولین خمیری که گذاشتی شروع کن به رول کردن...بعد رول کردن کناره ها مواد دارن ولی وسط رولمون  فقط خمیره...درسته....تا حالا متوجه شدی....حالا با  چاقو  رول تو از وسط نصف کن....برشگردون...حالا شد دو تا گل  خوشگل....یه خورده تخم مرغ زده شده رو خمیرت بزن و بزار فر.... تموم..... خیلی راحت تر از پیراشکی معمولیه

 ودر عین حال با کلاستر میشه...;)

پاسخ:

مرسی عزیزم. عکست بدستم رسید.

حتما درست میکنم

سلام....خواستم عکسشو برات بزارم ولی نشد....ببین دایره ها رو که رو هم گذاشتی ....تقریبا شبیه بیضی میشه دیگه....یا بزار مستطیل بگم  که طول و عرض داشته باشه متوجه بشی...

حا به صورت فرضی مستطیل رو ، به سه تا مستطیل  تقسیم کن....و حالا دو تا مستطیل های  کناری رو مواد بریز و وسطی رو خالی بزار....و بعد رول کن از اولین خمیری که گذاشتی شروع کن به رول کردن...بعد رول کردن کناره ها مواد دارن ولی وسط رولمون  فقط خمیره...درسته....تا حالا متوجه شدی....حالا با  چاقو  رول تو از وسط نصف کن....برشگردون...حالا شد دو تا گل  خوشگل....یه خورده تخم مرغ زده شده رو خمیرت بزن و بزار فر.... تموم..... خیلی راحت تر از پیراشکی معمولیه

 ودر عین حال با کلاستر میشه...;)

پاسخ:

سلام ستاره جان...عکست بدستم رسید و کاملا واضح و مشخص بود حتما درست میکنم

مرسی گلم

سلام عزیزم
من دیروز پیراشکی گل رز رو درست کردم .ظاهرش بی نظیره فوق العاده اس ولی من که عاشق بورانی اسفناج ، کیک اسفناج و هر غذایی که توش اسفناج باشه هستم . طعمش زیاد خوشمزه نبود به نظرم، نمک زدی به اسفتاج؟ آخه نگفتی! اشکال کارم کجاس اسرا جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
. دو تا سوال یکی اینکه به نظرت تو موادش پیاز سرخ کرده، یکم رب و فلفل و... اضافه کنم چه طور میشه ؟ دومی اینکه میشه مواد گوشتی رو جایگزین کرد ؟
پاسخ:

سلام وحیده جان

هم من اشتباه کردم که نمک رو نگفتم و هم شما که متوجه نشدی هیچ غذایی 

بدون نمک پخته نمیشه.

چرا عزیزم هیچ اشکالی نداره و کاملا سلیقه ای هست. 


سلام
خسته نباشی عزیزم
میگم اسرا جون چرا وقتی تو این قسمت نظرمون رو میدیم تو قسمت بالا  درج نمیشه ؟ اول کنترل میکنی بعد؟
آخه سوال پرسیدم ازت میخواستم جوابمو بدونم
فدات
پاسخ:

سلام 

زنده باشی وحیده جان

چون باید تایید کنم بعد درج بشه 

کامنتها زیاد بود برای همین جواب دادنش زیاد طول کشید

شرمنده گلم

سلام عزیزم میشه از خمیر نان باگت استفاده کرد؟
ممنونم
پاسخ:
سلام,بله میشه,فقط دیگه این خمیر روغنى نیست
سلام عزیز
یه سوال داشتم راستش ایمیلی از شما پیدا نکردم بهتر دیدم اینجا مطرح کنم
من دنبال دستور نان مکزیکی یا هر نوع نان یا شیرینی که با ارد ذرت درست بشه میگردم ولی تو سایتها دستور مطمئنی(مثل چیزهایی که شما لطف میکنید و میگذارید) ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ:

سلام عزیزم

اگه داخل ایران تشریف دارید با آرد ذرت های اینجا نمیشه نان مکزیکی یا همون تورتیلا یا شیرینی خوب درست کرد جون خمیرشون خوب نمیشه و نمیشه وردنه کرد، اگه میخواید نان مکزیکی درست کنید میتونید از آرد سفید استفاده کنید. تو سایت دوست خوبم شاپرک(ایده های زیبا) دستور کاملی از نان تورتیلا هست.

عالی بود عزیزم

 

پاسخ:
مرسی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی