دنیای اسراء

جمعه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۳۲ ب.ظ

کوکو ماکارونی

فکر نمیکردم کوکوی ماکارونی اینقدر نرم و خوشمزه بشه.

ممنون از شهناز جون به خاطر این کوکوی خوشمزه.




مواد لازم:

ماکارونی فرمی 200 گرم

گوشت چرخ کرده 150 گرم

فلفل دلمه 1 عدد

ژامبون گوشت 2 عدد

تخم مرغ 3الی 4 عدد [بسته به اندازه تخم مرغ]

پیاز 1 عدد

رب 1 قاشق

سس کجاپ 2 قاشق

جعفری یا گشنیز خرد شده(یا مخلوط هر دو) 2 قاشق

نمک و فلفل سیاه و جوزهندی




طرز تهیه:

پاستا رو آبکش کنید.


پیاز رو ریز خرد کنید و تو روغن تفت بدید.فلفل دلمه خرد شده رو با پیاز تفت بدید.




گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. 



رب و سس گوجه رو اضافه کنید. ژامبون رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید.




تخم مرغها رو تو ظرف بشکنید. و نمک و فلفل و کمی جوز هندی داخلش بریزید.




پاستاها رو توی تخم مرغ بریزید.



جعفری و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید.




مواد گوشتی رو که سرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید.


توی تابه نچسب کمی روغن بریزید.مواد کوکوی رو توش بریزید و پهن کنید.روش درب بگذارید و زیرش شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا یک طرفش سرخ بشه . برگردونید طرف دیگش هم سرخ بشه.


کوکو آماده است نوش جان

 

 

 

این گل گوجه فرنگی رو میتونید تو این پست یاد بگیرید.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کوکو ماکارونی

جمعه, ۲۱ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۳۲ ب.ظ

فکر نمیکردم کوکوی ماکارونی اینقدر نرم و خوشمزه بشه.

ممنون از شهناز جون به خاطر این کوکوی خوشمزه.




مواد لازم:

ماکارونی فرمی 200 گرم

گوشت چرخ کرده 150 گرم

فلفل دلمه 1 عدد

ژامبون گوشت 2 عدد

تخم مرغ 3الی 4 عدد [بسته به اندازه تخم مرغ]

پیاز 1 عدد

رب 1 قاشق

سس کجاپ 2 قاشق

جعفری یا گشنیز خرد شده(یا مخلوط هر دو) 2 قاشق

نمک و فلفل سیاه و جوزهندی




طرز تهیه:

پاستا رو آبکش کنید.


پیاز رو ریز خرد کنید و تو روغن تفت بدید.فلفل دلمه خرد شده رو با پیاز تفت بدید.




گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. 



رب و سس گوجه رو اضافه کنید. ژامبون رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید.




تخم مرغها رو تو ظرف بشکنید. و نمک و فلفل و کمی جوز هندی داخلش بریزید.




پاستاها رو توی تخم مرغ بریزید.



جعفری و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید.




مواد گوشتی رو که سرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید.


توی تابه نچسب کمی روغن بریزید.مواد کوکوی رو توش بریزید و پهن کنید.روش درب بگذارید و زیرش شعله پخش کن با حرارت ملایم بگذارید تا یک طرفش سرخ بشه . برگردونید طرف دیگش هم سرخ بشه.


کوکو آماده است نوش جان

 

 

 

این گل گوجه فرنگی رو میتونید تو این پست یاد بگیرید.




نظرات  (۱۸)

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ، ظرف امروز پر از بودن توست ، زندگی را دریاب...
سلام دوست خوبم.
وبلاگ خوبی داری...
با حضور گرمت توی خوشحالمون کن.
من با رشته فرنگی درست کردم فکر نمی کردم با ماکارانی این همه خوشگل می شه
و فکر کنم خوشمزه هم هست نه؟
ممنون
مرسی خانومی معلومه که خیلی خوشمزه ست
سلام بر اسرا خانوم گل ... اسرا جون از توی عکس هم کاملا معلومه که چقدر نرم و لطیفه خسته نباشی عزیزم
من خیلی وقته که وبلاگت رو دنبال میکنم و خیلی غذاهاتو دوس دارم راستی به نظرت این رو میتونم کنار غذای اصلیم تو ماه رمضان تو مهمونیم بذارم
میشه منو راهنمایی کنی که چه چیزایی تو سفره بذارم من اهل ارومیه ام و فرهنگ غذایی ما خیلی شبیه همه/ تو اینجا معمولا دلمه کلم یا برگ مو و ...میذارن ولی اینا قدیمی شده و منم خوب بلد نیستم لطفا مخلفات باکلاس بهم بگو درس کنم( همه چی رو که میتونم بذارم)
سلام اسراء جان
به به چه کوکوی جالبی دست شما درد نکنه
دست مریزاد . بابا تو که بهتر از من درست کردی
پاسخ:
نه بابا شکسته نفسی میکنی..
اسرا جان خیلی عالی بود .دست گلت درد نکنه!
پاسخ:
مرسی لیلا جان.
سلام عزیزم چند تا تخم مرغ بزنیم؟
پاسخ:
سلام، مرسی بخاطر یادآوریت اصلاح کردم متن رو.
سلام چرا عکساش دیده نمی شه؟!!!
پاسخ:
مشکل آپلود سنتر هست
سلام این که آموزشاتون تصویری هست عالیه.ممنون بابت تمام تلاش هاتون. نمرتون 20 20
پاسخ:
مرسی دوست عزیز
سلام  
خسته نباشید سایت شما رو خیلی خیلی دوست دارم
به من هم سری بزنید خوشحال می شم نظر تونو داشته باشم در ضمن ماه ها هست که لینکتون کردم علی رغم اینکه موضوع وبلاگم آشپزی نیست اما اکثر لینکهای من آشپزی است چون این هنر را دوست دارم.
پاسخ:

سلام

ممنون از لطفتون و خوشحالم از آشناییتون.

در پیوندهای روزانه لینکتون کردم

شاد و پیروز باشید

سلام اسرا جان.ممنون از آموزش های خوشمزت.
من این کوکو رو درست کردم...ولی موقع پشت و رو کردن وا رفت.اصلا از حالت کوکو بودن خارج شد...3 تا تخم مرغ درشت زدم با حدود 200 گرم ماکارانی فرمی (پیچی).ولی وا رفت.میخواستم راهنماییم کنی.
ممنون
پاسخ:

سلام ممنونم از لطفتون

احتمال میدم ماکارونی هاتون بعد از آبکش کردن آبدار بودن به همین علت وا رفته، باید مقداری بگذارید داخل صافی بمونن و آبشون کاملا کشیده بشه.

سلام اسراء جون.

دستت درد نکنه دستورات خیلی دقیق و کامله خیلی وقت بود دنبال چنین سایتی بودم.

دستت درد نکنه.موفق باشی.

پاسخ:
سلام خوش آمدید
ممنون از لطفتون
۱۶ ارديبهشت ۹۳ ، ۲۳:۰۵ از زمین تا خدا راهی نیست

سلام .خدا قوت...

واقعا دستتون درد نکنه...

من امشب درست کردم خیلی عالی شد...

 

پاسخ:
سلام
مرسی دوست عزیز
نوش جونتون
سلام ببخشید فلفل دلمه ای بعد از تفت دادن تلخ نمیشه؟ مال من تلخ میشه
پاسخ:
سلام، اولین باره میشنوم فلفل دلمه ای تلخ بشه، نمیدونم مشکل از کجاست
خدا حفظ ت کنه
پاسخ:
فدات عزیزم

سلام مرسی از دستورهای خوبتون اگه میشه و مایلین منو لینک کنین....راستی خیار رو چطوری این شکلی برش زدین وسیله ی خاصی داره یا نه؟

پاسخ:
سلام سارا جان؛ با کمال میل عزیزم. من از قالب خاصی استفاده نمیکنم و با چاقو بشکل برگ برش میزنم ولی شما میتونین از قالب شکل برگ یا اشک استفاده کنین 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی