دنیای اسراء

دوشنبه, ۱۷ مرداد ۱۳۹۰، ۰۶:۰۷ ب.ظ

شامی لپه


فکر نکنم کسی باشه که شامی دوست نداشته باشه.واقعا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه که واسه افطار به همراه سبزی خوردن خیلی عالیه. 



مواد لازم:

لپه 2 پیمانه

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 1-2 عدد

نمک و فلفل و ادویه و روغن




طرز تهیه:

لپه رو یکی دو ساعتی خیس کنید.و با کمی نمک بگذارید بپزه.بعد از پخت باید کاملا بدون آب باشد.لپه رو چرخ کنید.

پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید.گوشت دوبار چرخ شده و پیاز و لپه و نمک و فلفل و ادویه و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید.تا مایه سفتی به دست بیاد.از مایع به اندازه نارنگی گوچیک بردارید و توی دست به شکل گرد درست کنید و وسطش رو سوراخ کنید.روغن را کاملا داغ کنید و شامی ها رو توش سرخ کنید.




نکات:

اگه تخم مرغ کوچیک بود دوتاش رو بزنید و اگه بزرگ بود یکی

اگه دیدین مایع شله میتونید 1 قاشق آرد نخودچی داخلش بریزید.

 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

شامی لپه

دوشنبه, ۱۷ مرداد ۱۳۹۰، ۰۶:۰۷ ب.ظ


فکر نکنم کسی باشه که شامی دوست نداشته باشه.واقعا یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیه که واسه افطار به همراه سبزی خوردن خیلی عالیه. 



مواد لازم:

لپه 2 پیمانه

گوشت چرخ کرده 500 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 1-2 عدد

نمک و فلفل و ادویه و روغن




طرز تهیه:

لپه رو یکی دو ساعتی خیس کنید.و با کمی نمک بگذارید بپزه.بعد از پخت باید کاملا بدون آب باشد.لپه رو چرخ کنید.

پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید.گوشت دوبار چرخ شده و پیاز و لپه و نمک و فلفل و ادویه و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید و خوب ورز بدید.تا مایه سفتی به دست بیاد.از مایع به اندازه نارنگی گوچیک بردارید و توی دست به شکل گرد درست کنید و وسطش رو سوراخ کنید.روغن را کاملا داغ کنید و شامی ها رو توش سرخ کنید.




نکات:

اگه تخم مرغ کوچیک بود دوتاش رو بزنید و اگه بزرگ بود یکی

اگه دیدین مایع شله میتونید 1 قاشق آرد نخودچی داخلش بریزید.

 

نظرات  (۱۱)

۱۷ مرداد ۹۰ ، ۱۸:۱۵ باران بهاری
وای چه وبلاگ خوشمزه ای بابا فکر ما بی استعدادارم بکنید دلم قیجی ویجی رفت
پاسخ:
ممنونم از لطفتون
سلام
من تقریبا اکثر وبلاگت را خوندم مطالبش جالب بود میگم که من یه پیشنهاد خوب واست دارم لابود میپرسی چی خوب یه سری به وبلاگ گروه ما به نشانی www.freefall14.blogfa.com بزن خود وبلاگ مهم نیست محتویات درونش بخون و اگه خوشت امد به جمع گروه ما در وب سایت www.blacker2.com بپیوند پس ضرر نمکنی منتظرتم اگه سوالی داشتی در همون ادرس وبلاگی که بهت دادم مطرح کن ببینمت ضمنا این دعوت نامه برای همه ارسال نمیشه فقط برای کسایی که وبلاگ خوبی دارن ارسال میشن ضمنا اگه زودتر اقدام کنی میتونی یکی از مدیران وب سایت بشی منتظرتم ضرر نمکنی !
سلام اسرا جون هوس شامی را ایجاد کردی حالا تا افطار چه کنم واقعا که یکی از غذاهای لذیذ هست دستت درد نکنه.
سلام اسراء جان
این گل خوشگل هویج هم یاد بده چطوری درست کنیم. ممنون
پاسخ:
به روز چشم خانمی.
basheeee ostad!hala vase chi dirooz sedasho dar nayovordin ke shami dorost kardin!!??mage gharar nashod har chi dorost kardin aksesho gozashtin inja sahme manam bedin?man ke gofte boodam age nadin miayam inja abero rizi rah mindazam!
پاسخ:
باشه مهدیه جان.ایندفعه حتما برات میارم.
اسرا جون سلام میشه این گل خوشگل را مرحله به مرحله توضیح بدی
ممنونت می شم.
پاسخ:
سلام مهتاب جان.تو اولین فرصت به روی چشم.
ناقلا این همه هنر داشتی و ما خبر نداشتیم
سلام اسراءجون والا من تا حالا هرچی شامی درست کردم بد از اب در اومده تنها غذایی که هیچ وقت استعداد درست کردنشو ندارم همین شامی بوده .بهت حسودیم شد
چاشنی کتلت الیت یادت نره :دی
سلام
وبلاگتو عالیه
خیلی خوب توضیح دادین
مفصل و کامل
مرسیییییییییییییییییییی
پاسخ:

سلام

ممنونم از لطفتون.

سلام عزیزم خیلی استفاده کردم واقعاعالیه مرسی موفق باشی
یازهرا

پاسخ:

مرسی عزیزم

زنده باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی