دنیای اسراء

يكشنبه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۰، ۰۵:۳۹ ب.ظ

حلوای عربی

یک حلوای واقعا خوشمزه.طعم این حلوا به خاطر داشتن شیر خشک خیلی خوشمزه میشه.با این که یه کم حالت چسبندگی داره ولی من طعمش رو  واقعا دوست دارم.امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون باشه.


آرد سفید 4 پیمانه

پودر نشاسته 1 و 1.3 پیمانه

کافی میت یا شیرخشک مخصوص قنادی 2 پیمانه(از شیر خشک مخصوص بچه ها استفاده نکنید)

شکر 3 پیمانه

کره 100 گرم

روغن مایع 1.2 پیمانه

آب 2 پیمانه

زعفران آبکرده غلیظ 2 تا 3 قاشق

پودر هل سفید 2 تا 3 قاشق سوپخوری (اگه از هل سبز استفاده میکنید مقدارش رو کمتر کنید چون عطر هل سبز تندتره)

وانیل 1.2 قاشق چایخوری

خلال پسته چند قاشق



طرز تهیه:

شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر داخل آب حل شود و فقط کافیه چند جوش بزنه.شیره رو کنار میگذاریم تا خنک بشه.(تو تابستان بهتره توی یخجال بگذارید تا سریعتر خنک بشه.)

روغن مایع و کره رو آب میکنیم.

آرد را داخل یک ماهی تابه  با حرارت ملایم تفت میدهیم.حدود نیم ساعت یا 45 دقیقه طول میگشد تا خامی آرد گرفته شود.(حرارت باید بسیار ملایم باشد تا رنگ آرد عوض نشود.)

پودر نشاسته و کافی میت را داخل تابه دیگر تفت میدهیم در حدود 10 دقیقه.

آرد و مخلوط نشاسته و کافی میت را در یک کاسه مخلوط میکنیم. (دیگر نیازی نیست روی حرارت قرار بدیم.).و از صافی رد میکنیم.

روغن را اضافه کرده، هل و وانیل را هم اضافه میکنیم. شربت رو کم کم رویش میریزیم. تا حالت خمیر پیدا کند.و خوب مخلوط میکنیم. بعضا لازم نمیشه همه شربت ریخته بشه ،یک استکان از شربت را نگه میداریم و حلوا رو  خوب هم میزنیم اگر دیدیم سفت بود بقیه شربت را میریزیم.پس اگر دیدید حلوا رقیق میشود همه شربت را اضافه نکنید.

به نصف حلوا زعفران آبکرده را اضافه میکنیم.

داخل قالب سلفون میکشیم و نصف حلوا را داخل قالب میریزیم و رویش خلال پسته میریزیم. لایه زعفرانی را قاشق قاشق روی حلوا میریزم و صاف میکنیم و دوباره رویش خلال پسته میپاشیم و با قاشق صاف میکنیم.

24 داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا خودش را بگیرد.بعد برش میدهیم.



 



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

حلوای عربی

يكشنبه, ۱۶ مرداد ۱۳۹۰، ۰۵:۳۹ ب.ظ
یک حلوای واقعا خوشمزه.طعم این حلوا به خاطر داشتن شیر خشک خیلی خوشمزه میشه.با این که یه کم حالت چسبندگی داره ولی من طعمش رو  واقعا دوست دارم.امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون باشه.


آرد سفید 4 پیمانه

پودر نشاسته 1 و 1.3 پیمانه

کافی میت یا شیرخشک مخصوص قنادی 2 پیمانه(از شیر خشک مخصوص بچه ها استفاده نکنید)

شکر 3 پیمانه

کره 100 گرم

روغن مایع 1.2 پیمانه

آب 2 پیمانه

زعفران آبکرده غلیظ 2 تا 3 قاشق

پودر هل سفید 2 تا 3 قاشق سوپخوری (اگه از هل سبز استفاده میکنید مقدارش رو کمتر کنید چون عطر هل سبز تندتره)

وانیل 1.2 قاشق چایخوری

خلال پسته چند قاشق



طرز تهیه:

شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت قرار میدهیم و هم میزنیم تا شکر داخل آب حل شود و فقط کافیه چند جوش بزنه.شیره رو کنار میگذاریم تا خنک بشه.(تو تابستان بهتره توی یخجال بگذارید تا سریعتر خنک بشه.)

روغن مایع و کره رو آب میکنیم.

آرد را داخل یک ماهی تابه  با حرارت ملایم تفت میدهیم.حدود نیم ساعت یا 45 دقیقه طول میگشد تا خامی آرد گرفته شود.(حرارت باید بسیار ملایم باشد تا رنگ آرد عوض نشود.)

پودر نشاسته و کافی میت را داخل تابه دیگر تفت میدهیم در حدود 10 دقیقه.

آرد و مخلوط نشاسته و کافی میت را در یک کاسه مخلوط میکنیم. (دیگر نیازی نیست روی حرارت قرار بدیم.).و از صافی رد میکنیم.

روغن را اضافه کرده، هل و وانیل را هم اضافه میکنیم. شربت رو کم کم رویش میریزیم. تا حالت خمیر پیدا کند.و خوب مخلوط میکنیم. بعضا لازم نمیشه همه شربت ریخته بشه ،یک استکان از شربت را نگه میداریم و حلوا رو  خوب هم میزنیم اگر دیدیم سفت بود بقیه شربت را میریزیم.پس اگر دیدید حلوا رقیق میشود همه شربت را اضافه نکنید.

به نصف حلوا زعفران آبکرده را اضافه میکنیم.

داخل قالب سلفون میکشیم و نصف حلوا را داخل قالب میریزیم و رویش خلال پسته میریزیم. لایه زعفرانی را قاشق قاشق روی حلوا میریزم و صاف میکنیم و دوباره رویش خلال پسته میپاشیم و با قاشق صاف میکنیم.

24 داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا خودش را بگیرد.بعد برش میدهیم.



 

نظرات  (۲۵)

۱۶ مرداد ۹۰ ، ۱۷:۴۳ جــــدیــــدتــــریـــن عکسهـــــا
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی کسی باش که تا به حال نبودی ...

سلام.....

وای وای وای چقدر غذاهای خوشمزه

دهانم اب افتاد ......

روزه نمازتون هم قبول

موفق باشی
هوممممممممممممممم چه حلوائی
۲۲ مرداد ۹۰ ، ۲۰:۲۳ پریســـــــــــــــــــــــا
وآىىىىىىىىىىىىىىىىى
این خوراکیای خوشمزرو خودت درس کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سر بیا وبم
پاسخ:
خوش آمدید
۲۳ مرداد ۹۰ ، ۱۰:۱۹ ریحانه بهشتی
عالی بیست بیستی
عزیزم پیمانه چه اندازه باشه و این مقدار برای چند نفره؟
پاسخ:
من از لیوان معمولی استفاده کردم.در ضمن حدود چهل،پنجاه تا بسته به اندازه برشهات حلوا میشه.
عزیزم توی هر کاری سررشته داری.
سلام
من تازه با سایتون آشنا شدم و کلی ازش لذت بردم. می خوام ن حلوا رو درست کنم وی چندتا سوال برام پیش اومد که خیلی ممنون می شم اگه جواب بدید.
از پودر نشاسته گندم استفاده کنم یا ذرت؟
توی رسیپی نوشتید "بعد از مخلوط کردن آرد و نشاسته وشیر خشک دیگه از روی حرارت برمی داریم " یعنی تاآخر کار دیگه نیاز به حرارت دادن نداره ؟
روغن و کره موقع اضافه کردن باید داغ باشه؟
با تشکر
پاسخ:
فرقی نمیکنه از هر دو نوع نشاسته میشه استفاده کرد.، در مورد سوال دوم هم بله دیگه نیازی نیست روی حرارت بگذاریم..روغن و کره هم نباید سرد باشه کمی گرم باشه کافیه.
دیروز این حلوا رو درست کردم طعمش معرکه شده خیلی خوشمزس ،واقعا لذت بردیم ،دستتون درد نکنه.فقط رنگش یه کم تیره شده که فکر میکنم به خاطر این باشه که آرد رو زیاد روی حرارت گذاشتم. دفعه بعد کمتر میذارم و امیدوارم که به خوشرنگی مال شما بشه.
پاسخ:
خوشحالم که دوست داشتی سایه جان. بله آرد این حلوا باید با حرارت خیلی کم تفت بخوره تا تغییر رنگ نده، البته بعد از اینکه شیره و روغن اضافه میشه کمی تیره تر میشه ولی نه مثل ترحلوا.
سلام اسرا جان من تازه با وبلاگتون آشنا شدم
واقعا وبلاگ عالیی دارید...
موفق باشید دوست عزیز من حتما لینکتون می کنم:)
سلام اسرا جان ممنون از مطالبت.من یکی از طرفدارهاتم.هرروز به وبلاگت سر می زنم.در مورد حلوا بگم با توجه به موادی که داره خیلی هم عالی نیست. من حلوای معمولی را اردشو با حرارت کم نیم ساعت تفت می دم دقیقا همین مزه رو می ده.
پاسخ:
سلام الهام خانوم...درسته که حلواهای خودمون هم خیلی خوشمزه است ولی به نظر من این حلوا بخاطر شیر خشک خیلی خوشمزه تره
منم این حلوا رو خوردم واقعا خوشمزه ست.کشدارم میشه.ولی ما شیر خشک رو اواخر تفت خوردن ارد به ارد اضافه میکنیم و با ارد تفت میدیم.بعد از رو حرارتم برنمیداریم که برا ما تیره تر میشه ولی طعمش فوق العاده ستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.مامانم بعضی وقتا یه فنجون پودر نارگیلم اسیاب میکنه و با شیر خشک به ارد اضافه میکنه .اونم خوشمزه میشههههههههههههههههههههه
پاسخ:
نوش جونت روشنا جان.اینبار با روش تو درست میکنم مطمئنم خوشمزه میشه.
سلام خانم هنرمند ممنون از سایت بسیار عالیت یه سوال منظورت از شیرخشک چیه از کجا باید تهیه کنم ممنونم ازت.
پاسخ:

سلام، ممنون از لطفتون

از شیر مخصوص قهوه یا همون کافی میت و یا از شیر خشک نیدو استفاده کنید، فقط این شیر خشک ها با شیر خشک مخصوص بچه ها فرق میکنه.

خیلی نامردین ها

مردم روزه گرفتن ها.

ولی بازم دمتون گرم خیلی خوشگله وصد در صد خوشمزم هست

پاسخ:

شرمنده دیگه 

امیدوارم این روزه دارها دم افطار ما رو از دعای خیرشون محروم نکنند.

سلام اسرا جان یاخجیسوز؟من ایشیم اولوپ سیزین مطلبلریزه اوخوماخ همشهری جانیم ساغ اولاسیز:

پاسخ:

سلام عزیزم ممنون از لطفتون. 

سربلند و سرافراز باشید

حتما باید 24 ساعت توی یخچال بمونه نمی شه کمتر باشه
پاسخ:
بخاطر بسته شدنش باىد داخل ىخچال گذاشته بشه,بهترىن زمان 24 ساعته ولى زودتر هم مىتونید برش بزنید
سلام حتما باید 24 ساعت توس یخچال باشه نمی شه کمتر باشه
سلام نمیشه از 24 ساعت کمتر توی یخچال باشه.
سلام حتما باید 24 ساعت در بخچال باشد. لطفا پاسخ دهید.
سلام خیلی خیلی عالی بود. اگه می شه اسمتون رو برام ارسال کنید . لطفا زود پاسخ دهید.
پاسخ:
سلام مرسی
اسمم رو؟
کجا ارسال کنم؟
برای چی؟

من برای این حلوا شیر خشک خریدم ولی به هم چسبیده باید چیکارش کنم

پاسخ:
احتمالا جای مرطوب مونده، بریزید داخل آسیاب و پودرش کنید.

سلام باتشکرازوبلاگ خوبتون میخواستم بگم من تواین حلوانشاسته روباشیرخشک که خواستم حرارت بدم گلوله شدوبهم چسبیدراهنماییم میکنین دوستان خوبم ممنون
پاسخ:
سلام دوست عزیز. اگه مرطوب نباشن بهم نمیچسبه، اگر هم بهم چسبید بعذ از کمی تفت دادن از هم باز میشه.                                                                                                                           

سلام اسرای عزیزم دست گلت درد نکنه عزیزم.

خانونی من خیلی دنبال شیرخشک قنادی گشتم ولی متاسفانه پیدا نکردم میتونیم به جای آب از شیر استفاده کنیم و شیرخشک رو حذف کنیم. ممنون از سایت مفید و باسلیقه ات.

پاسخ:

سلام عزیزم

اینجور مواد رو معمولا لوازم قنادی ها دارند، از شیر خشک همراه نسکافه استفاده کنید. میتونید از شیر استفاده کنید و میشه حلوای شیر ولی دیگه طعم خاص این حلوا رو نخواهید داشت، البته اون مدل هم خوشمزه میشه.

سلام اسرا جان وبلاگ عالی  و مفیدی دارید.

منظور از پودر نشاسته نشاسته گله که بایدپودر بشه یا حاظری هم هست؟؟

پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
نشاسته دو نوع هست یکی نشاسته گل و یکی هم بصورت پودر که در این حلوا از نشاسته پودری استفاده میشه

سلام

حلوای عربی همه دستورا شله ولی برای شما قالبی و خیلی قشنگ شده دلیلش چیه؟

و اگه من بخوام این حلوا رو برای 30 یا 35 نفر درست کنم که به هر نفر مثلا یه برش برسه باید دستور رو چند برابر کنم؟؟برای مهمون با این تعداد کدوم حلوا رو شما پیشنهاد میدید البته خیلی هم سخت نباشه وخوشمزه؟؟با تشکر از اموزشهای عالیتون شاد باشید و سلامت.

پاسخ:
سلام، بخاطر مقدار روغن و شیرش هست که قالبی در میاد
مقدار رو یکی و نیم تا دوبرابر کنید کافیه
حلوای زنجبیلی یا حلوای کفگیری خیلی مناسبه
سلام عزیزم 
ممنون بابت دستور حلوا
من این حلوا رو درست کردم و زیرش کاغذ روغنی گذاشتم ولی حلوا به کاغذ روغنی چسبیده و خیلی کش میاد علتش چیه!؟
می خوام قالبی در بیاد مثل مال شما.
وقتی شیره رو رو آردها ریختم خمیر خیلی سفت شد آیا مقدار شیره کم نیست!؟ حالت خمیر باید چجور باشه!؟
ممنون میشم جواب بدید.
پاسخ:
سلام
باید سلفون بکشید داخل ظرف، حلوا به کاغذ روغنی می چسبه
بعدش آرد باید با حرارت ملایم خوب تفت داده بشه تا اصلا خامی نداشته باشد، اگه آرد خوب تفت داده نشه سفت میشه، و اینکه حتما آردها باید از حرارت بیفتند بعد شیره اضافه بشه در غیر اینصورت حلوا سفت خواهد شد.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی