دنیای اسراء

يكشنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۵:۰۵ ب.ظ

کوکوی کدوی پنیری


مواد لازم:


کدو 4 عدد
پیاز 1 عدد
سبزی ریز خرد شده(جعفری نعناع شوید) 5 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
پنیر صبحانه 150 گرم
سیر 3 حبه
نمک و فلفل سیاه
روغن


طرز تهیه
کدوها را با پوست رنده کنید( با سمت درشت رنده). روش نمک بپاشید، بگذارید کمی بماند تا کدو آب بیندازد بعد با دست کدوها را فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.پیاز را هم درشت کنید و آب اضافیش را بگیرید. داخل تابه یک قاشق روغن بریزید. پیاز، کدو و سیر له شده را  تفت بدید تا کمی طلایی بشه. (نیازی به تفت دادن زیاد نیست).تخم مرغ و نمک و فلفل و آرد را مخلوط کنید و با چنگال بزنید، تا یکدست بشه.سبزی های خرد شده را داخل تخم مرغ بریزید.

پنیر را با چنگال له کنید.پنیر و کدو را هم به مواد کوکو اضافه کنید.

داخل تابه روغن بریزید و بگذارید گرم بشه.از مواد کوکو با قاشق در روغن بریزید و رویش را صاف کنید و اجازه دهید تا یک طرفش سرخ بشه، برگردونید و طرف دیگش رو هم سرخ کنید.این کوکو با ماست سرو میشود.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کوکوی کدوی پنیری

يكشنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۰، ۰۵:۰۵ ب.ظ

مواد لازم:


کدو 4 عدد
پیاز 1 عدد
سبزی ریز خرد شده(جعفری نعناع شوید) 5 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد
آرد 3 قاشق غذاخوری
پنیر صبحانه 150 گرم
سیر 3 حبه
نمک و فلفل سیاه
روغن


طرز تهیه
کدوها را با پوست رنده کنید( با سمت درشت رنده). روش نمک بپاشید، بگذارید کمی بماند تا کدو آب بیندازد بعد با دست کدوها را فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.پیاز را هم درشت کنید و آب اضافیش را بگیرید. داخل تابه یک قاشق روغن بریزید. پیاز، کدو و سیر له شده را  تفت بدید تا کمی طلایی بشه. (نیازی به تفت دادن زیاد نیست).تخم مرغ و نمک و فلفل و آرد را مخلوط کنید و با چنگال بزنید، تا یکدست بشه.سبزی های خرد شده را داخل تخم مرغ بریزید.

پنیر را با چنگال له کنید.پنیر و کدو را هم به مواد کوکو اضافه کنید.

داخل تابه روغن بریزید و بگذارید گرم بشه.از مواد کوکو با قاشق در روغن بریزید و رویش را صاف کنید و اجازه دهید تا یک طرفش سرخ بشه، برگردونید و طرف دیگش رو هم سرخ کنید.این کوکو با ماست سرو میشود.


نظرات  (۳)

من خیلی از غذا هات خوشم میاد البته بعضیاشون رو پختم ولی عکسات هم خیلی قشنگه که متاسفانه جدیدا باز نمیشه
پاسخ:
نظر لطفته دوست خوبم، درستشون میکنم
خیلی غذای جالبیه! اما چون به سیر خام حساسیت دارم همیشه از عصاره سیر استفاده میکنم
پاسخ:
نوش جان

اصلا معلوم هست ترتیب نوشتن این غذا چی هست؟ اون نوابغی که به به گفتن هم حتما با شما و توی یک کلاس انشا می نوشتند.

 لطفا یک بار مطلب درهم خود را بخوانید و مرتب بفرمایید.

پاسخ:

مطلب رو خوندم حق با شما بود چون با عجله نوشته شده بود نیاز به اصلاح داشت.

لطفا شما هم طرز بیانتون رو اصلاح بفرمایید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی