دنیای اسراء

يكشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۳، ۰۸:۴۶ ب.ظ

عیش السرایا

عیش السرایا یه دسر ساده و آسونه متعلق به کشورهای عربیه، چیز خاصی نیست فرنی خودمونه با یک لایه از نان تست شیرین شده با شربت ولی اینو بگم که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره، لایه نان تست که با فرنی همراه میشه طعمش رو عالی میکنه.


مواد لازم

نان تست 4 عدد

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری

شیر 3 لیوان

خامه صد گرم (نصف پاکت خامه صورتی)

گلاب دو قاشق

برای شربت

شکر یک لیوان

آب نصف لیوان

گلاب یک سوم لیوان

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

عسل دو قاشق غذاخوری (عسل رو میتونید حذف کنید)

پسته



طرز تهیه

شکر و آب رو مخلوط کنید بعد آبلیمو رو اضافه کنید و روی شعله بگذارید بجوشه، دیگه در حین جوشیدن هم نزنید چون شکرک میزنه.



بعد از اینکه شربت غلیظ شد، آبلیمو و زعفران رو اضافه کنید. در رسپی اصلی زعفران نیست من چون شربت زعفرانی خیلی دوست دارم اضافه کردم شما میتونید حذف کنید.





نانهای تست رو مکعبی خرد کنید، بهتره کوچیک یعنی یک در یک سانت خرد کنید. داخل تابه بریزید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا نونها کاملا برشته بشه. بجای تابه میتونید داخل سینی فر بریزید و در فر با حرارت 180 درجه تا نونها برشته و خشک بشه.



میتونید نونها رو پودر کنید یعنی بصورت کامل بگذارید تست بشه بعد داخل غذاساز تا پودر بشه.

برای تهیه فرنی شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید. اگه اینکار رو نکنید بعد از اضافه کردن شیر نشاسته گلوله میشه.



شیر و خامه رو اضافه کنید.



روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید، البته باید شعله خیلی کم باشه تا نشاسته کاملا پخته بشه.



بعد از اینکه فرنی غلیظ شد گلاب رو اضافه کنید.
فرنی خیلی زیاد نباید غلیظ بشه چون بعد از اینکه خنک بشه غلظتش بیشتر میشه.




نونها رو بین ظرفهای سرو تقسیم کنید.

از شربت داغ رو روی نونها بدید، تو اینکار دست و دلباز باشید نونها حسابی باید با شربت خیس بشه.


اگه نونها رو پودر کردید باز نونها رو توی ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و روش شربت بدید.



فرنی رو روی نونها بریزید.



میتونید در ظرفهای تک نفره مثل من درست کنید، یا اینکه در یک ظرف بزرگ این دسر رو درست کنید.

روی ظرفتون سلفون بکشید و روی سلفون رو با چنگال چند تا سوراخ کنید. سلفون میکشیم تا روی فرنی خشک نشه و سلفون رو سوراخ میکنیم تا فرنی عرق نکنه و روش خیس نشه.

این دسر روز بعدش که نونها حسابی شربت رو جذب کردند خوشمزه تر میشه. واسه صبحانه هم خیلی خوبه



روی این دسر رو بصورت اورجینال با بادام، دانه کاج و پسته تست شده و غنچه های گل محمدی تزیین میشه.

در بعضی از رسپی ها بجای گلاب از عرق بهار نارنج استفاده میشه و روی دسر هم با مربای بهار نارنج تزیین میشه.

نکته

برای این دسر از نشاسته ذرت استفاده میشه ولی میتونید نشاسته گندم رو هم جایگزین کنید.

همونطور که بالا هم توضیح دادم در اصل این دسر از زعفران استفاده نشده و شما هم میتونید حذف کنید.

برای ما دوست بابام هر سال گل محمدی می آورد که توش پز از غنچه بود و من غنچه هاش رو جدا کرده و خشک می کردم ولی امسال  از بازار گل خریدیم و دریع از یه دونه  غنچه،  حالا باید برم ببینم غنچه خشک میتونم پیدا کنم. اینهمه رو گفتم که اینو بگم بهتون یه دوست عرب در اینستاگرام برام نوشته الله طیب معاه ورد محمدی، خواستم بگم عزیزم من خودمم میدونم که با گل محمدی عالی میشه ولی دیگه چکار میشه کرد ندارم خب.
منبع مطبخ منال العالم با کمی تغییرات



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

عیش السرایا

يكشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۳، ۰۸:۴۶ ب.ظ

عیش السرایا یه دسر ساده و آسونه متعلق به کشورهای عربیه، چیز خاصی نیست فرنی خودمونه با یک لایه از نان تست شیرین شده با شربت ولی اینو بگم که طعم فوق العاده خوشمزه ای داره، لایه نان تست که با فرنی همراه میشه طعمش رو عالی میکنه.


مواد لازم

نان تست 4 عدد

نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

شکر 3 تا 4 قاشق غذاخوری

شیر 3 لیوان

خامه صد گرم (نصف پاکت خامه صورتی)

گلاب دو قاشق

برای شربت

شکر یک لیوان

آب نصف لیوان

گلاب یک سوم لیوان

آبلیمو یک قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده یک قاشق غذاخوری

عسل دو قاشق غذاخوری (عسل رو میتونید حذف کنید)

پسته



طرز تهیه

شکر و آب رو مخلوط کنید بعد آبلیمو رو اضافه کنید و روی شعله بگذارید بجوشه، دیگه در حین جوشیدن هم نزنید چون شکرک میزنه.



بعد از اینکه شربت غلیظ شد، آبلیمو و زعفران رو اضافه کنید. در رسپی اصلی زعفران نیست من چون شربت زعفرانی خیلی دوست دارم اضافه کردم شما میتونید حذف کنید.





نانهای تست رو مکعبی خرد کنید، بهتره کوچیک یعنی یک در یک سانت خرد کنید. داخل تابه بریزید و بگذارید روی شعله ملایم گاز تا نونها کاملا برشته بشه. بجای تابه میتونید داخل سینی فر بریزید و در فر با حرارت 180 درجه تا نونها برشته و خشک بشه.



میتونید نونها رو پودر کنید یعنی بصورت کامل بگذارید تست بشه بعد داخل غذاساز تا پودر بشه.

برای تهیه فرنی شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید. اگه اینکار رو نکنید بعد از اضافه کردن شیر نشاسته گلوله میشه.



شیر و خامه رو اضافه کنید.



روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید، البته باید شعله خیلی کم باشه تا نشاسته کاملا پخته بشه.



بعد از اینکه فرنی غلیظ شد گلاب رو اضافه کنید.
فرنی خیلی زیاد نباید غلیظ بشه چون بعد از اینکه خنک بشه غلظتش بیشتر میشه.




نونها رو بین ظرفهای سرو تقسیم کنید.

از شربت داغ رو روی نونها بدید، تو اینکار دست و دلباز باشید نونها حسابی باید با شربت خیس بشه.


اگه نونها رو پودر کردید باز نونها رو توی ظرف بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و روش شربت بدید.



فرنی رو روی نونها بریزید.



میتونید در ظرفهای تک نفره مثل من درست کنید، یا اینکه در یک ظرف بزرگ این دسر رو درست کنید.

روی ظرفتون سلفون بکشید و روی سلفون رو با چنگال چند تا سوراخ کنید. سلفون میکشیم تا روی فرنی خشک نشه و سلفون رو سوراخ میکنیم تا فرنی عرق نکنه و روش خیس نشه.

این دسر روز بعدش که نونها حسابی شربت رو جذب کردند خوشمزه تر میشه. واسه صبحانه هم خیلی خوبه



روی این دسر رو بصورت اورجینال با بادام، دانه کاج و پسته تست شده و غنچه های گل محمدی تزیین میشه.

در بعضی از رسپی ها بجای گلاب از عرق بهار نارنج استفاده میشه و روی دسر هم با مربای بهار نارنج تزیین میشه.

نکته

برای این دسر از نشاسته ذرت استفاده میشه ولی میتونید نشاسته گندم رو هم جایگزین کنید.

همونطور که بالا هم توضیح دادم در اصل این دسر از زعفران استفاده نشده و شما هم میتونید حذف کنید.

برای ما دوست بابام هر سال گل محمدی می آورد که توش پز از غنچه بود و من غنچه هاش رو جدا کرده و خشک می کردم ولی امسال  از بازار گل خریدیم و دریع از یه دونه  غنچه،  حالا باید برم ببینم غنچه خشک میتونم پیدا کنم. اینهمه رو گفتم که اینو بگم بهتون یه دوست عرب در اینستاگرام برام نوشته الله طیب معاه ورد محمدی، خواستم بگم عزیزم من خودمم میدونم که با گل محمدی عالی میشه ولی دیگه چکار میشه کرد ندارم خب.
منبع مطبخ منال العالم با کمی تغییرات

نظرات  (۱۶)

سلام از وقتی سایتت رو دیدم موقعی که مهمون دارم دیگه لازم نیست چند روز فکر کنم که چی میخوام بپزم مستقیم میام دنبال اسرا جون 
خیالمم از همه چی راحته.دستت درد نکنه
پاسخ:
سلام، مرسی از لطفت بهار جان
۰۴ شهریور ۹۳ ، ۰۰:۲۵ فاطمه مامان ساقی از کرمان
سلام اسرا خانم،من مدت زیادی هستش به وبلاگ شما سر میزنم و ازتون بخاطر آموزش های خوبتون تشکر میکنم، اسرا جان پست جدید نمیذاری خانمی؟؟؟؟
پاسخ:
سلام عزیز دلم، مرسی از لطفتون. بزودی پست جدید هم خواهیم داشت
سلام
مرسی مطلب خوشمزه ای بود
دوست خوبم اگر مایل بودید منو لینک کنید و بهم خبر بدید تا با افتخار لینکتون کنم
مرسی
پاسخ:
سلام
مرسی دوست عزیز
موفق و موید باشید
سلام
وب زیبا و البته پرمحتوایی داریداگه مایل به تبادل لینک هستید اطلاع بدید
ممنونم

پاسخ:
سلام ممنون از لطفتون
لینک شدید در پیوندهای روزانه
سلام اسرا جون.واقعا محشری. اسرا جون میشه یه خاگینه ای اموزش بدی شکل گل رز؟؟؟؟؟ خیلی گشتم نبود
پاسخ:
سلام، خیلی لطف داری افسانه جان، بزودی نمیتونم قولش رو بدم چون فعلا غذاهای آرشیوی رو باید آموزش بدم
سلام.اسرا خانم وقت کردی یه سر به وبلاگت بزن.دیگه سایت نظام وظیفه روهم 6ماه یه بار آپدیت میکنن
پاسخ:
سلام، حالا کو تا شش ماه سولماز جان :)
دوست عزیز واقعا که یه تبریزی هنرمند آشپز تمامید...من هر بار می خونم نوشته هاتونو لذت می برم ......چه با سلیقه ...منم دوست دارم همه این غذاها رو امتحان کنم ..این دسر هم ساده س هم عالیه
پاسخ:
ممنونم دوست نازنینم، خیلی لطف دارید، امیدوارم درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرید

سلام اسرا خانم.از آموزش های شما بسیار متشکرم.خیلی خوب و خیلی خوشمزه هستند .

من تعریف آش دوغ آذربایجان رو خیلی شنیدم و خیلی دوست دارم که خودم  بپزم.اما تا حالا نه این آش رو خوردم نه پختم.اگه میشه لطفا دستور این آش رو هم بدید.در اینترنت خیلی جستجو کردم اما جرات نکردم  بپزم چون نمیدوستم چی از آب درمیاد ولی چون به دستورات شما اعتماد دارم دوست دارم  که پختش رو از شما یاد بگیرم.

خیلی ممنون.

موفق باشید.

پاسخ:
سلام دوست عزیزم، ممنونم از لطفتون
خیلی وقته قصد دارم این آش رو آموزش بدم ولی فرصت نمیکنم به امید خدا آموزش میدم
زنده باشی
سلام چراچىزتازهاى نمىگزارىدممنون ازلطفتون.
پاسخ:
سلام
بزودی پست جدید خواهیم داشت
مولا جان
من از عطر آهسته هوا فهمیدم
تو باید تازگی ها ازاین جا گذشته باشی
گذری از وب ما کن!
پاسخ:
ممنون از مطلبتون
متاسفانه آدرس ندادین تا ما هم سربزنیم
سلام 
مثل همیشه با سلیقه و کدبانو
وقتی اینجا می یام حال و هوام عوض می شه
دوست عزیز موفق باشی و سربلند
پاسخ:
سلام
فدات دوست نازنینم
سلام اسرا جون.چرا دیگه پست جدید نمیذارید من هر روز چک میکنم اما میبینم هیچ خبری نیست.ممنون از سایت اشپزی عالی تون من و مامانم همیشه در مورد سلیقه و هنر شما صحبت میکنیم و لذت میبریم.لطفا اپ کنید
پاسخ:
سلام عزیزم، ان شاء الله بعد از پاسخ دادن به 500 تا کامنت بی جواب مونده پست جدید هم خواهم گذاشت.متاسفم برای تاخیر در بروز کردن سایت

سلام اسرا جون پس کجایی دلمون برات  تنگ شده الان 24 شهریوره اما از شما خبری نیست. هر روز دارم وبلاگتو چک می کنم اما همون مطالب تکراری هست تورو خدا زود بیا...

پاسخ:
سلام شیرین جان، راست میگی دل من برای اینجا و دوستام شده، متاسفانه بخاطر مشکی که برام پیش اومده بود یه مدت کلا درگیر بودم ولی خدا رو شکر الان اوضام رو به راهه و بزودی سایت رو آپ میکنم ولی اول باید کامنت های دوستای گلی مثل شما رو جواب بدم که بیشتر از این منتظر نمونن

عالیههههههههههههههههههههههههههههههه

پاسخ:
مرسی
سلام اسراجون کجایی دخترنگرانتیم
پاسخ:
سلام، مرسی که بفکرمی عزیزم
عالی بود

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی